Nytårsaften er ikke længe væk, og det betyder selvfølgelig også, at du skal til at finde ud af, hvordan aftenen skal tilbringes. Og her kommer Frankies ind i billedet! For på Frankies Pizza Nørrebro kan du komme til en bragende god nytårsaften, der byder på masser af nytårsstemning og forrygende mad.

Det bliver et regulært nytårsfeast med en strawberry bellini og tøffelpopcorn ved ankomst, inden bordet bliver fyldt. Først med 10 italienske lækkerier som for eksempel carpaccio med parmesan og ruccola, parmaskine med melon, crostini med mascarpone og n’duja, en cremet burrata med basilikum og olivenolie og meget mere.

Men Frankies er jo en pizza joint, så hovedretten denne nytårsaften er selvfølgelig pizza! Du kommer med på en tasting, hvor du både kan smage nogle af vores klassiske favoritter, og en helt speciel ”Guilty Pleasure” med oksekød, svampe, rødløg, timian, confiteret hvidløg og bearnaise! Desserten er ”Frankies Cup”, der med sit indhold af is, nødder, dulche de leche og jordbør sætter det perfekte søde punktum på nytårsmåltidet. Og der er mulighed for at opgradere sin aften, så der er ad libitum vin, bobler, øl, cocktails, kaffe og sodavand – så bliver det Frankies New Year’s Feast!

Selve festlighederne finder sted i vores lokaler på Sortedam Dossering, hvor vi pynter vores pink pizza joint op til nytår, og hvor stemningen som altid bliver helt i top. Kl. 23.30 siger vi tak for i aften og sender jer ud til fyrværkeriet,så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner.

Se hele menuen herunder, og klik her for at få fingre i din billet til årets nytårsmiddag på Frankies Pizza Nørrebro!

POPPING BUBBLES!
Strawberry Bellini
trøffel popcorn

ANTIPASTI
Parmaskinke med melon
Pecorino med figner
Carpaccio med parmesan og rucola
Grillede artiskokker
Rimmet torsk
Foccacia med rosmarin
Marinerede oliven
Crostini med mascarpone & n’duja
Bresaola med ricotta
Burrata med basilikum og olivenolie

PIZZA TASTING

GUILTY PLEASURE
mozzarella, oksekød, svampe, rødløg, timian, confiteret hvidløg og bearnaise
BIANCO
mozzarella, gedeost, kartofler & rosmarin
PAULIE PARMA
tomat, ost, parmaskinke, rucola, pesto & parmesan

FRANKIES CUP
mørk chokoladeis, pistacieis, pistacienødder, cookies, dulce de leche og jordbær

Make it FRANKIES New Year’s Feast – ad libitum vin, bobler, øl, cocktails, kaffe og sodavand