Salget af nytårscatering er lukket, men vi er allerede nu i fuld gang med at udvikle på årets nytårsmenu 2022. Vi forventer at lancere Madklubbens nytårsmenu 2022 til efteråret.
Vores catering-nytårsmenuer vil som altid være nøje sammensat af vores kokke ud fra sæsonens råvarer. Den gode smag er kernen i alt, vi laver, og derfor kan du forvente samme gode smag, som du kender fra Madklubbens restauranter, når du bestiller catering til nytår 2022.Madklubbens Nytårsmenu ud af huset 2022 udarbejdes med missionen om at sætte prikken på i'et på jeres nytårsaften. Følg med til efteråret, når Madklubbens nytårscatering 2022 lanceres.
Klassisk menu
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad med trøffelpuré, pommes duchesse og glaseret rødbede. Serveres med madeirasauce med sennepskorn og skalotteløg
DESSERT
Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad med trøffelpuré, pommes duchesse og glaseret rødbede. Serveres med madeirasauce med sennepskorn og skalotteløg
DESSERT
Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza – vælg imellem:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
RING OF FIRE – tomat, mozzarella, salami picante, Nduja, rødløg og padrons
Menu med fisk
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Bagt helleflynder med pommes duchesse, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med muslingesauce med Noilly Prat Vermouth
DESSERT
Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet hummerbisque med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Stegte kammuslinger med blomkålscreme, ristede hasselnødder og grillet forårsløg vendt i urter og citron
HOVEDRET
Bagt helleflynder med pommes duchesse, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med muslingesauce med Noilly Prat Vermouth
DESSERT
Paulettes chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
Vegetarmenu
3-RETTERS MENU – forret, hovedret og dessert // 335 kr.
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet svampesuppe med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Burrata med syltede og tørrede tomater, sprøde kartoffelchips og basilikum
HOVEDRET
Confiteret græskar med pommes duchesse, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med sauce på gulerodssaft, hvidvin, hyldeblomst og ristede græskarkerner
DESSERT
Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano
4-RETTERS MENU – forret, mellemret, hovedret og dessert // 410 kr.
FORRET
Cremet svampesuppe med kastanjer, syltet selleri og estragon. Serveres med surdejsbrød og rørt smør
MELLEMRET
Burrata med syltede og tørrede tomater, sprøde kartoffelchips og basilikum
HOVEDRET
Confiteret græskar med pommes duchesse, citrontimian, trøffelpuré og glaseret rødbede. Serveres med sauce på gulerodssaft, hvidvin, hyldeblomst og ristede græskarkerner
DESSERT
Paulettes chokoladebombe – chokolademousse overtrukket med chokolade og hasselnødder med passionsfrugtcurd
TILKØB
VINPAKKE // 3 flasker +350 kr.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
NATMAD // +75 kr.
Frankies pizza:
FRANKIE (V) – mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano

Vi har sammensat en vinmenu bestående af 3 flasker, der passer perfekt til nytårsmenuen.
Prosecco Brut, Masottina, Treviso
(velkomst/nytårstale)
Den flotte strågule Prosecco er lavet på 100% Glera, Vinen rummer fugtige strejf af citrus og hvide blomster. Prosecco Treviso Brut er et oplagt valg som velkomst eller aperitif.
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
(forret/mellemret)
Selekterede druer fra marker i den øvre Alpone-dal, voksende på skråninger med vulkansk terroir. En både fyldig og frisk hvidvin som afspejler det nordlige Italien.
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
(hovedret)
Opulent Amarone – vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn.
3 flasker for 350 kr.
(velkomst/nytårstale)
Den flotte strågule Prosecco er lavet på 100% Glera, Vinen rummer fugtige strejf af citrus og hvide blomster. Prosecco Treviso Brut er et oplagt valg som velkomst eller aperitif.
Chardonnay, Fossadragone, Veneto
(forret/mellemret)
Selekterede druer fra marker i den øvre Alpone-dal, voksende på skråninger med vulkansk terroir. En både fyldig og frisk hvidvin som afspejler det nordlige Italien.
Amarone, Le Poesie, Valpolicella
(hovedret)
Opulent Amarone – vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn.
3 flasker for 350 kr.
Vores gode venner fra Frankies Pizza har sørget for, at du kan servere Frankies pizzaer som natmad til dine gæster. I kan frit vælge hvor mange pizzaer, I ønsker.
75 kr. pr. pizzaVi skulle hilse og sige, at pizzaerne også egner sig som den perfekte tømmermændskur dagen derpå. En lille gåtur ud til køleskabet, pizzaerne i ovnen og efter 3 min - voila, så er der serveret!
Nytårsmenu 2021
Vores catering-nytårsmenuer er nøje sammensat af vores kokke ud fra sæsonens råvarer. Den gode smag er kernen i alt, vi laver, og derfor kan du forvente samme gode smag, som du kender fra Madklubbens restauranter, når du bestiller catering til nytår.

Tid til at imponere med din nytårsmenu 2021
Tid med vores kære er noget, vi alle har savnet den seneste tid. Derfor gør Madklubben en dyd ud af at gøre din nytårsaften 2021 til en dans på roser. Du kan være sikker på at imponere selv den skarpeste madkritiker blandt dine gæster, for Madklubbens nytårsmenu 2021 er lavet på råvarer af højeste kvalitet. Du skal faktisk bare nyde, at du har tiden til at udforme et skarpt nytårsindslag, at shine dig selv op, så du ligner en million og at bruge ekstra finesse på anretning af nytårsmenuen. Og vigtigst af alt får du tid til at være både fysisk og mentalt til stede med dine gæster.
Aldrig før har det været så nemt at holde en nytårsaften, og du skal naturligvis ikke snydes for denne mulighed. De dygtige kokke fra Madklubben har særligt udvalgt og sammensat både en 3-retters og 4-retters nytårsmenu. Ingen madlavning, ingen bekymringer og ingen stressede momenter. Nyd et ekstra glas bobler med dine gæster og glæd dig over, at du har tid og overskud på årets sidste aften. Det har du fortjent.
Aldrig før har det været så nemt at holde en nytårsaften, og du skal naturligvis ikke snydes for denne mulighed. De dygtige kokke fra Madklubben har særligt udvalgt og sammensat både en 3-retters og 4-retters nytårsmenu. Ingen madlavning, ingen bekymringer og ingen stressede momenter. Nyd et ekstra glas bobler med dine gæster og glæd dig over, at du har tid og overskud på årets sidste aften. Det har du fortjent.