Om Madklubben Østerbro

Madklubben Østerbro er vores hidtil største restaurant. Her har vi plads til 350 siddende gæster, og selvom restauranten er både spektakulær, storslået og strømlinet, værner vi stadig om det velkendte og sympatiske Madklubben-koncept med en, to eller tre retter til henholdsvis 125, 200 eller 225 kr.

Køkkenet hos Madklubben Østerbro fokuserer mindre på dogmer og mere på smag. Menukortet kommer derfor vidt omkring, og vores kokke henter inspiration fra så forskellige steder som Frankrig, Italien og asiatisk streetfood. Det er ikke vigtigt, hvor retten har sin oprindelse, men det er vigtigt, at smagen er fantastisk.

De nyrenoverede lokaler i dag blandt andet vores ”balsal” med kig til åbent køkken og Østerbro Stadion, den elegante og lounge-inspirerede ”guldsal” samt ”orangeriet” med panoramavinduer ud til vores store tagterrasse, hvor du om sommeren kan nyde din middag under åben himmel.

Madklubben Østerbro er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op i vores cocktailbar med et festligt udvalg af lækre drinks. Restauranten er indrettet med designklassikere fra Børge Mogensen, marmoroverflader og rustikke træsorter, der sætter rammerne om din Madklubben-oplevelse.