Tony’s Havnegade & Tony’s Østerbro går vi op i kvalitet, hygge og smagfuld mad. Alle er velkomne, og selv de mindste kan finde noget på menuen.

Havnegade er du blot få meter fra vandet. Her er stemningen mere intim i vores smukke lokaler, men samtidig har vi også udeservering, hvor du kan nyde sommervarmen. Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet og også med udeservering. Begge restauranter ligger på samme prisniveau med en menu, som du selv sammensætter til 125, 200 eller 225 kr.
Tony’s er en oplagt destination, uanset om du skal ud og spise weekendlækkert med vennerne, eller blot er på udkig efter et solidt måltid med ungerne på en ganske almindelig hverdag.

Nu har du så valgt den restaurant, som passer til netop dit humør. Men hvad skal du så spise? Vi anbefaler altid flere retter, og man skal da aldrig gå glip af en lækkert dessert! Vi har netop tilføjet en overdådig “Strawberry Cheesecake” lavet på ricotta og med friske jordbær og crunch på toppen. Vi bliver helt lækkersultne bare af at skrive om det, og hvis du er cheesecake-fan, så er dette kagen for dig!

Blev du lækkersulten? Hvis ikke, så prøver vi lige igen. Vores Cheesecake er med en dejlig sprød kiksebund, cremet fyld med ricotta og så toppet med friske jordbær og crunch. Der var den vidst! Vi ses på Tony’s!

Book bord til en ny dessertoplevelse lige her: Havnegade & Østerbro