Restaurant Madklubben Århus

Madklubben Århus finder du i byens smukke og historiske Toldkammer, hvor vi har skabt en restaurant i Århus, som serverer fremragende mad til ualmindeligt fornuftige priser. 3 retter fra 225 kr.

Velkommen til restaurant Madklubben Århus

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du restaurant Madklubben Århus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Århus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Århus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.

Vi tilbyder en restaurantoplevelse af høj kaliber med betjening og priser i øjenhøjde. Du kan svinge forbi til en enkelt ret med en øl på siden, eller sammensætte din egen 3-retters middag fra så lidt som 225 kr. Som altid hos Madklubben er der plads til livsnyderen, der vil opgradere med mørbrad, trøfler og andre gode sager for lidt ekstra kroner og ører, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen. Madklubben Århus er for høj og lav, ung og gammel, storspiseren og smagsnipperen, ham på vandvognen og hende på cocktailtoget med fuld fart mod weekenden. For alle. Kort og godt, en god restaurant i Århus.

Skal ungerne med ud og spise? Hvor skønt! På Madklubben’ restaurant Århus har vi et hyggeligt legerum, hvor børnene kan slå sig løs, mens de voksne nyder middagen i eget tempo. Legerummet er i samarbejde med en kunstner dekoreret med varme farver samt dyr på væggene, og er yderligere spækket med tegnefaciliteter, børne-TV  og Bobles tumlemøbler. Vi glæder os til at se jer – store som små! Følg os på Facebook. Kunne du tænke dig at prøve et lækkert tag-selv-bord, så besøg vores restaurant Food-club i Århus.

Kontakt

Madklubben Århus
Hack Kampmanns Plads 1-3
8000 Aarhus C
Tlf: 33 13 33 77
aarhus@madklubben.dk

Åbningstider


Mandag – torsdag:
17.30 – 23.00 (køkkenet lukker 21.30)

Fredag og lørdag:
17.00 – 00.00 (køkkenet lukker 22.00)

Søndag:
17.30 – 22.00 (køkkenet lukker 21.00)