Velkommen til Madklubben Esbjerg

Madklubben Esbjerg finder du i de stemningsfulde lokaler på Skolegade 44. Hos restaurant Esbjerg serverer vi moderne klassikere til fair priser, baseret på gode råvarer, som du kan nyde på en almindelig tirsdag såvel som en festlig lørdag.

3 retter fra 225 kr.

Har du besøgt Madklubben Esbjerg?

I de stemningsfulde lokaler på Skolegade 44 finder du en helt unik restaurant i Esbjerg. Madklubben Esbjerg er en restaurant for dig, der er vild med god mad, samvær og skøn stemning, uden at det skal koste en formue. På vores restaurant i Esbjerg kan du nyde en god restaurantoplevelse på en almindelig tirsdag såvel, som en festlig lørdag .Om det er forretningsmiddagen, fødselsdagen eller søndagsmiddagen med familien, så er vores restaurant i Esbjerg klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Her finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får 1. ret fra 125,- 2. retter fra 200,- og 3. retter fra 225,-.

Den første restaurant uden for København og Aarhus

Madklubben er én stor familie af restauranter. Og i 2019 rykkede vi til Vestjyllands Hovedstad – Esbjerg.  Modtagelsen har været overvældende. Og vi er sindssygt glade for at have skabt denne restaurant i Esbjerg, som har masser af Madklubbens DNA, men som alligevel er sin helt egen. På vores restaurant i Esbjerg finder du et menukort med både Madklubben klassikere såsom vores legendariske cuvettesteg og sundae icecream, men også masser af retter med et lokalt udtryk. Husk at book bord forud for dit besøg.

Mission om at demokratisere det at spise på restaurant

Vores restaurant i Esbjerg er en ud af mere end 20 Madklubben-restauranter i Danmark. Her tilbyder vi vores gæster en oplevelse, som vi har arbejdet med siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 i København. Vi vil nemlig demokratisere restaurantbesøget i Danmark. Og gøre det at spise ude på en god restaurant tilgængeligt for alle. Med 900.000 besøgende på vores restauranter i 2018, synes vi selv, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning. “Jeg bliver glad, når jeg ser studerende på SU og topadvokater spise side om side. Det sker på vores restauranter, og det skaber ikke kun en skøn og mangfoldig stemning. Det viser mig også, at dét at gå ud at spise ikke længere er forbeholdt en bestemt gruppe af mennesker,” siger Anders Aagaard, ejer af Madklubben.

Kontakt

 

Madklubben Esbjerg 
Skolegade 44
6700 Esbjerg
Tlf: 38 41 41 65
esbjerg@madklubben.dk

Åbningstider

 

Mandag til onsdag
17.00 til 22.00 (seneste bordbooking kl. 20.30)

Torsdag til lørdag
17.00 til 23.00 (seneste bordbooking kl. 21.00)

Søndag lukket