Madklubben Esbjerg
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Menuen serveres fra 2. september - 27. oktober
Skriv til os på esbjerg@madklubben.dk eller ring 38 41 41 65
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser
Aftenmenu – Madklubben Esbjerg
Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

Menuen inkluderer filtreret vand under hele middagen.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme tillæg på enkelte retter på menuen.

Forretter

Rørt Tatar 
Med cognac, dijon, persille, æggeblomme, estragonchips og Karl Johan-mayonnaise 

Svampesuppe (V)
Cremet svampesuppe med syltede svampe, croûtons og persille
Tilføj smørpocheret kulmule +25 kr.

Fish Taco +25 kr.
Taco med pankostegt torskeryg, lime, avokado, koriander og mojo

Røget Laks
Koldrøget norsk laks med fennikel, rygeostcreme, dild og kørvelolie

Japansk Tun +50 kr.
Rå yellowfin tun rørt med soya, ingefær, avocadocreme, lime og ristet sesam

Hovedretter

Blomkål fra Marrakech(V)
Josper-grillet blomkål med mynteyoghurt, mild karry og dukkah 
Tilføj taskekrabbe +50 kr.

Pocheret Kulmule
Smørpocheret kulmule serveret med svampe vendt med skalotteløg og persille, 
persillepuré, saltede mandler og sauce nâge 

Helstegt rødspætte +50 kr.
Helstegt rødspætte med brunet smør med kapers og citron. 
Hertil sensommerkål med friske urter

Bøf Béarnaise +150 kr.
Ca. 300g pandestegt rib eye med sprøde pommes frites, timianstegte 
portobello-svampe og béarnaise
 

Madklubbens kyllingburger
Crispy kylling serveres i briochebolle med chipolte-mayonnaise, skalotteløg, grillet tomat, 
h
jertesalat og sprøde pommes frites

Lammeculotte
Serveret med ratatouille, små nye kartofler, rosmarinsauce og sprøde jordskokchips

Tilbehør

Sprøde pommes frites 30 kr.

Sprøde pommes frites med trøffel | 45 kr.

Onion rings 30 kr.

Grøn salat med vinaigrette 30 kr.

Kartofler med smør og urter | 30 kr.

Sensommerkål med ristede mandler | 30 kr.

Dagens ret

MANDAG

Krebinetter
Smørstegt krebinet serveret med stuvet spidskål og sennep

TIRSDAG

Kalvefrikassé
Tern af kalv i cremet sauce med porre, gulerødder, persille og kartofler

ONSDAG

Stegt Flæsk
Sprødstegt flæsk serveret med nye kartofler og persillesovs

TORSDAG

Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår serveret med brasede kartofler, ærter, skysovs, peberrod og ‘dreng’

FREDAG

Boeuf Sauté Stroganoff
Mørbradspidser i cremet demi glace med creme fraiche, tomat, løg, persille og kartoffelmos

LØRDAG

Dansk bøf
Stegt oksebøf med bløde løg, nye kartofler, syltet agurk, spejlæg og skysovs

Desserter

Karamel Sundae
Karamel-iscreme med karamel crumble, karamel og  hasselnød

Citron Fromage
Serveret med lakridsmarengs & passionfrugtcoulis

Skovbær Cheese Cake
Cheesecake med bagte skovbær, vanilje og karamel

Børnenes livretter

Vælg 1 hovedret, 1 tilbehør og 1 sauce | 75 kr.
Med dessert | 100 kr.

Hovedret – vælg mellem:
Kyllingburger / fiskefilet i sprød panko

Tilbehør – vælg mellem:
Sprøde fritter / nye kartofler 

Sauce – vælg mellem:
Bearnaise / Heinz ketchup / mayonnaise

Dessert – vælg mellem:

Karamel sundae med karamel iscreme, saltet caramel, karamelcrumble & hasselnød /citronfromage med lakrids marangs & passion coulis

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.