Selskabsmenu Madklubben Esbjerg
Julen 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Menuer er gældende fra d. 29. oktober – 6. januar

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

ESBJERG GREATEST | 350 kr.

Gravad Laks
Gravad norsk laks med fennikel, rødbedeglace, dild og citronolie

Bøf Béarnaise
Ca. 300g pandestegt rib eye med sprøde pommes frites, karamelliseret selleri og béarnaise

Daim Sundae
Karamel-iscreme med knust daim, lys chokolade og saltet karamel

+ filtreret vand og kaffe

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

Menuen inkluderer filtreret vand under hele middagen.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme tillæg på enkelte retter på menuen.

Forretter

Rørt Tatar
Med cognac, dijon, persille, æggeblomme, dertil kantarellchips og estragonmayonnaise

Jordskokkesuppe (V)
Cremet jordskokkesuppe med glaseret porre, bagte jordskokker og dild
Tilføj pocheret torsk +25 kr.

Sprød And
Sprød forårsrulle med andeconfit, æbler, sennepscreme og saltet selleri

Gravad Laks
Gravad norsk laks med fennikel, rødbedeglace, dild og citronolie

Japansk Tun +50 kr.
Rå Yellowfin tun rørt med soya, ingefær, avocadocreme, lime og sesam

Hovedretter

Confiteret Andelår
Sprødstegt andelår på kartoffelpuré, kastanjer stegt i smør, rosenkål og timiansky

Pocheret Torsk
Pocheret torsk serveret på blomkålscreme med crudité af porre og kørvel.
Hertil saltede mandler og estragonolie

Helleflynder +50 kr.
Grillet helleflynder med vinterkål, hummerskum, sprød grønkål og kartoffelcreme

Bøf Béarnaise +150 kr.
Ca. 300g pandestegt rib eye med sprøde pommes frites, karamelliseret selleri og béarnaise

Madklubbens Cheeseburger
Dansk dry aged okse serveres i brioche bolle med kantarelmayonnaise, grillet tomatkompot,
syltede løg, hjertesalat og sprøde pommes frites
Kan serveres vegetarisk med sprød portobello

Svinebryst
Braiseret svinebryst med råsyltet rødkål, sprøde flæskesvær og rødvinsauce

Side orders

Sprøde pommes frites | 30 kr.

Sprøde pommes frites med trøffel | 45 kr.

Onion rings | 30 kr.

Fritteret porto bello med parmesan | 30 kr.

Kartoffelpuré med gremolata | 30 kr.

Kartofler med smør og urter | 30 kr.

Vinterkål med mandler og dild | 30 kr.

Desserter

Daim Sundae
Karamel iscreme med knust daim, lys chokolade og saltet karamel

Vaniljefromage
Serveret med kirsebærsauce, syltede kirsebær, sprøde mandler og puffet ris

Pandekager a la Crèpe Suzette +25 kr.
Lune pandekager med appelsinsauce, chokoladeflager, mandelkrokant
og vaniljeiscreme

Dagens ret

MANDAG

Krebinetter
Smørstegt krebinet serveret med stuvet spidskål og sennep

TIRSDAG

Kalvefrikassé
Tern af kalv i cremet sauce med porre, gulerødder, persille og kartofler

ONSDAG

Stegt Flæsk
Sprødstegt flæsk serveret med nye kartofler og persillesovs

TORSDAG

Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår serveret med brasede kartofler, ærter, skysovs, peberrod og ‘dreng’

FREDAG

Boeuf Sauté Stroganoff
Mørbradspidser i cremet demi glace med creme fraiche, tomat, løg, persille og kartoffelmos

LØRDAG

Dansk Bøf
Stegt oksebøf med bløde løg, nye kartofler, syltet agurk, spejlæg og skysovs

 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.