Selskabsmenu Madklubben Esbjerg
Forår 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Menuer er gældende fra d. 10. marts – 8. juni 2020.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

ESBJERG GREATEST | 350 kr.

Laksetatar af færøsk røget laks
Med skalotteløg, dild, citronmayo, ærteskud og frisésalat

Bøf bearnaise +150 kr.
Serveres med sprøde fritter, grillede løg og ærteskud

Chokolade orange sundae
Med vaniljeis, appelsinkrokant og chokoladesauce

+ filtreret vand og kaffe

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

Menuen inkluderer filtreret vand under hele middagen.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme tillæg på enkelte retter på menuen.

Forretter

Rimmet kuller
Med brunet smør, syltet squash, ristede hasselnødder og kørvel

Agurkesuppe (V)
Med glaskål vendt i æblevinaigrette, strandportulak, broken gel på æbleeddike og
knuste mandler (vegansk)
Tilkøb håndpillede rejer +25 kr.

Laksetatar af færøsk røget laks
Med skalotteløg, dild, citronmayo, ærteskud og frisésalat

Tatar
Med ramsløgmayo, frisésalat, forårsløg og ramsløgstøv

Stenbiderrogn +25 kr.
Med luftig rygeost, syltede rødløg, aspargescrudité og dild

Hovedretter

Forårslam
Braiseret lammeskank med forårsgrønt, mandler, shiso, ramsløg og gulerodscrudité

Små nye rødbeder (V)
Med ristede hasselnøder, gulerodspuré, æblecrudité og æblevinaigrette (vegansk)

Kebabburger
Skiver af flank steak i krydret marinade, spicy salsa, avocado, syltede rødløg og hjertesalat
i en blød briochebolle
Serveres vegetarisk med falafel

Kulmule
Meunierestegt kulmule med luftig svampehollandaise, hvidvinssyltede borettane
løg og tallerkensmækker

Grillet poussin + 25 kr.
Serveres med syltede squash, trøffelcreme og friske urter

Bøf bearnaise +150 kr.
Pandestegt ribeye. Serveres med sprøde fritter, grillede løg og ærteskud

Tilbehør

Sprøde pommes frites | 30 kr.

Trøffelfritter | 45 kr.

Provencesalat med gedeost, syltede rødløg og ristede valnødder | 30 kr.

Falafel med salsa | 30 kr.

Bruschetta med tomatconcassé, skalotteløg, persille og olivenolie | 30 kr.

Knuste kartofler med skalotteløg og persille | 30 kr.

Grillede forårsløg med brunet smør og mandler | 30 kr.

Desserter

Crème brulée
Med solbærsorbet og krystalliseret chokolade

Chokolade orange sundae
Med vaniljeis, appelsinkrokant og chokoladesauce

3 slags ost + 50 kr. 
Serveres med syltede valnødder og smørstegt rugbrød

Sorbet (V)
Hyldeblomstsorbet med rabarberkompot og sprøde mandler (vegansk)

Rabarbertrifli
Syltede rabarber med luftig hvidt chokoladeskum og makroner

Dagens ret

MANDAG
Madklubbens frikadeller
Serveres med stuvet spidskål

TIRSDAG
Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår med brasede kartofler, ærter, skysauce, peberrod og ‘dreng’

ONSDAG
Boller i karry
Serveret med mangochutney og krydret ris

TORSDAG
Rødvinsbraiserede svinekæber
Serveres med knuste kartofler og smørglaseret persillerod

FREDAG
Fransk boeuf bourguignon
Med bacon, svampe og perleløg serveret med cremet kartoffelmos

LØRDAG
Kylling danoise
Med agurkesalat, skysauce og kartofler vendt med smør og persille.

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.