Selskabsmenu Madklubben Esbjerg
Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Menuer er gældende fra d. 2. september – 28. oktober 2019

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

Menuen inkluderer filtreret vand under hele middagen.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme tillæg på enkelte retter på menuen.

Forretter

Rørt Tatar 
Med cognac, dijon, persille, æggeblomme, estragonchips og Karl Johan-mayonnaise 

Svampesuppe (V)
Cremet svampesuppe med syltede bøgehatte, croûtons og persille
Tilføj smørpocheret helleflynder +25 kr.

Fish Taco +25 kr.
Taco med pankostegt torskeryg, lime, avokado, koriander og mojo

Røget Laks
Koldrøget norsk laks med fennikel, rygeostcreme, dild og kørvelolie

Japansk Tun +50 kr.
Rå Yellowfin Tun rørt med soya, ingefær, avocadocreme, lime og ristet sesam

Hovedretter

Blomkål fra Marrakech(V)
Josper-grillet blomkål med mynteyoghurt, mild karry og dukkah
Tilføj taskekrabbe +50 kr.

Pocheret Kulmule
Smørpocheret helleflynder serveret med kantareller vendt med skalotteløg og persille, 
persillepuré, saltede mandler og sauce nâge 

Helstegt rødspætte +50 kr.
Helstegt rødspætte med persillekartofler, brunet smør med kapers og citron.
Hertil sensommerkål med friske urter

Bøf Béarnaise +150 kr.
Ca. 300g pandestegt rib eye med sprøde pommes frites, timianstegte
portobello-svampe og béarnaise
 

Madklubbens kyllingburger
Crispy kylling serveres i briochebolle med chipolte-mayonnaise, skalotteløg, grillet tomat,
h
jertesalat og sprøde pommes frites

Lammeculotte
Serveret med ratatouille, små nye kartofler, rosmarinsauce og sprøde jordskokchips

Side orders

Sprøde pommes frites | 30 kr.

Sprøde pommes frites med trøffel | 45 kr.

Onion rings | 30 kr.

Grøn salat med vinaigrette 30 kr.

Kartofler med smør og urter | 30 kr.

Sensommerkål med ristede mandler | 30 kr.

Desserter

Karamel Sundae
Karamel-iscreme med karamel crumble, karamel og  hasselnød

Citron Fromage
Serveret med lakridsmarengs & passionfrugtcoulis

Skovbær Cheese Cake
Cheesecake med bagte skovbær, vanilje og karamel

Dagens ret

MANDAG

Krebinetter
Smørstegt krebinet serveret med stuvet spidskål og sennep

TIRSDAG

Kalvefrikassé
Tern af kalv i cremet sauce med porre, gulerødder, persille og kartofler

ONSDAG

Stegt Flæsk
Sprødstegt flæsk serveret med nye kartofler og persillesovs

TORSDAG

Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår serveret med brasede kartofler, ærter, skysovs, peberrod og ‘dreng’

FREDAG

Boeuf Sauté Stroganoff
Mørbradspidser i cremet demi glace med creme fraiche, tomat, løg, persille og kartoffelmos

LØRDAG

Dansk bøf
Stegt oksebøf med bløde løg, nye kartofler, syltet agurk, spejlæg og skysovs

 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.