Selskabsmenu Madklubben Esbjerg
Sommer 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Menuen er gældende fra d. 18. maj – 8. juni 2020.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Svært ved at vælge? Så prøv vores “Esbjerg Greatest”

 Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

ESBJERG GREATEST | 350 kr.

LAKSETATAR
Laksetartar med citronmayo, rugbrødscrumble, frisée og ærteskud

BØF BEARNAISE
Serveret med forårsløg, sprøde pommes og bearnaise

SOMMERSUNDAE
Vanilje/karamel-is, syltede skovbær og hvid chokolade-crunch

+ filtreret vand og kaffe

*

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)

All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer

inkluder øl +50 kr.

OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)

All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer

inkluder øl +50 kr.

OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

Menuen inkluderer filtreret vand under hele middagen.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme tillæg på enkelte retter på menuen.

Snacks

SALTEDE MANDLER | 25 kr. 

VIOLETTE CHIPS | 25 kr. 

Forretter

GAZPACHO  (V/VG)
Kold tomatsuppe serveret med grissini, kørvel, mascarpone (vegetar)
(Kan serveres vegansk med soyafløde)

LAKSETATAR
Laksetartar med citronmayo, rugbrødscrumble, frisée og ærteskud

GRILLEDE ASPARGES
Grilllede asparges med håndpillede rejer, ramsløgsmayo og grøn salat

TATAR
Rørt kalvetatar serveret med forårsløg, trøffelmayo, feldsalat og violet gulerodscrudité

Hovedretter

PASTA TAGLIATELLE (VG)
Serveret i en cremet soyafløde sauce vendt med spinat, asparges og kantareller (vegansk)
Tilføj taskekrabbe vendt med citron +50 kr.

STEAK BURGER
Skiver af krydret, grillet flank steak, spicy salsa, avocado, syltede rødløg og hjertesalat i en ristet blød briochebolle. Serveret med fritter og aïoli

CUVETTE +100 kr.
Helstegt cuvette med syltede rødløg, fritter og bearnaise

FISH’N’CHIPS
Sprød kuller, serveret med kapersmayo, sprøde pommes og grillet citron

BØF BEARNAISE +150 kr.
Serveret med forårsløg, sprøde pommes og bearnaise

Dagens ret

MANDAG: MEUNIERESTEGT RØDSPÆTTE
Meunierestegt rødspætte, serveret med persillesovs og grillet citron

TIRSDAG: WIENERSCHNITZEL
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysovs

ONSDAG: HERREGÅRDSBØF
Herregårdsbøf serveret med smørdampede ærter, fritter og bearnaise

TORSDAG: PASTA POMODORO
Pasta pomodoro – pasta severet med tomatsauce og spicy meatballs

FREDAG: ØLBRAISERET SHORTRIBS
Ølbraiserede shortribs vendt og grillet i bbq marinade serveret med madklubbens coleslaw

LØRDAG: KYLLINGESUPRIME
Kyllinge supreme serveret på bund af grøn ærtepuré med cremet estragonsauce og gulerodscrudité

Tilbehør

CREMET KARTOFFELSALAT |30 kr.
Danske nye kartofler vendt med creme fraiche, urter, dijon og citron

GRILLEDE PADRONS (VG) | 30 kr.
Grillede padrons vendt med chili, hvidløg og havsalt (vegansk)

PROVENCESALAT | 30 kr.
Provencesalat med gedeost, valnødder, syltede rødløg og æblevinaigrette

FRITTER | 30 kr.
De velkendte tykke, gyldne, sprøde fritter

TRØFFELFRITTER | 45 kr.
Sprøde fritter vendt med trøffelsmør

FRITEREDE LØGRINGE | 30 kr.
Friterede løgringe med aioli

Saucer & dips

KETCHUP | 10 kr.

AIOLI | 10 kr.

BEARNAISE | 30 kr.

MAYO | 10 kr.

KAPERSMAYO | 10 kr.

Desserter

RABARBERTRIFLI
Syltede rabarber, knuste makroner og hvid chokoladeskum

SOMMERSUNDAE
Vanilje/karamel-is, syltede skovbær og hvid chokolade-crunch

HVID CHOKOLADE-PANNACOTTA
Serveret med syltet havtorn og lakridsmarengs

Børnenes livretter

Vælg 1 hovedret, 1 tilbehør og 1 sauce | 75 kr.
Med dessert | 100 kr.

KYLLINGESPYD
valgfri tilbehør – valgfri sovs

FISKEFINGRE
valgfri tilbehør – valgfri sovs

HAMBURGER
valgfri tilbehør – valgfri sovs

 

TILBEHØR – VÆLG MELLEM:
Sprøde fritter / knuste kartofler

SAUCES – VÆLG MELLEM:
Bearnaise / Heinz ketchup / Mayonnaise

DESSERT – VÆLG MELLEM:
Sommersundae / Rabarbertrifili

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.