Velkommen Madklubben Frederiksberg

Madklubben Frederiksberg ligger i en elegant, gammel stationsbygning lige i hjertet af Frederiksberg. Restaurant Frederiksberg byder på fremragende mad og skøn stemning. Både til frokost frokost og aften.

3 retter fra 225 kr.

Du kan også få Madklubben derhjemme

Om restauranten

I den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg harri forvandletde historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler, i restauranten på Frederiksberg er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter – præcis de ting, vi allerbedst kan lide. Desuden er Madklubben restaurant Frederiksberg åben til frokost hele ugen, og er et oplagt sted at tage en pause med skønne frokostretter i herskabelige omgivelser.

I indretningen har vi taget udgangspunkt i en klassisk herskabslejlighed à la Frederiksberg med lyse vægge, små, charmerende krummelurer, Wegners klassiske Y-stole, grønne lædersofaer, og massive egetræsborde. Der er plads til 100 gæster i restauranten og ligeså mange udenfor, når vejret tillader det, og det omfattende anlægningsarbejde med Cityringen er afsluttet.

Du finder os lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium, med metroen under restauranten og himlen over lige midt på Solbjerg Plads.

Kontakt

Madklubben Frederiksberg
Solbjergvej 6
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 41 41 70
Mail: frederiksberg@madklubben.dk

Åbningstider

Søndag til torsdag:
Frokost fra kl. 11:30 til 15:30
Aften fra kl. 17:00 til 22:00 (Køkkenet lukker kl. 21)

Fredag & lørdag:
Frokost fra kl. 11:30 til 15:30
Aften fra kl. 17:00 til 23:00 (Køkkenet lukker kl. 22)