Madklubben Frederiksberg
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder fra 27. august - 28. oktober
Skriv til os på frederiksberg@madklubben.dk. Eller ring 38 41 41 70
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu Madklubben Frederiksberg
Svært ved at vælge? Så prøv “Frederiksberg-sættet”

FREDERIKSBERG-SÆTTET 
3 retter med vinmenu | 500 kr.

VARMRØGET LAKSERILETTE
Syrlig creme fraiche, radiser og friterede kapers

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

”ÆVLEKAGE”
Frisk æblekompot, brunsviger-karamel, cremet flødeskum med knas

+

VINTJENERENS VINMENU

Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

TATAR AF OKSEINDERLÅR
Estragonmayo, brøndkarse, råsyltede solbær og smørristet rugbrødscrumble

FREDERIKSBERG SALATEN
Sprøde salater, granatæble, feta, valnødder og solbærvinaigrette

VARMRØGET LAKSERILETTE + 25 kr.
Syrlig creme fraiche, radiser og friterede kapers

SLAGTERBRÆT
Skagenskinke og grov sennep, chorizo og trøffelmayo, havgus og tomatkompot

CREMET JORDSKOKSUPPE
Råmarinerede jordskokker, syltede grønne æbler, creme fraiche, trøffel og krydderurter
Giv den ekstra kærlighed med med ristet kammusling + 50 kr.

Hovedretter

CREMET BYGOTTO (V)
Parmesan, mascarpone, sauteret palmekål, confiterede svampe, persilleolie
og friske krydderurter

DAGENS FANGST
Blomkålspuré, palmekål, spidskål, havesyre og luftig hollandaise

OKSECUVETTE | + 100 kr.
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

GRILLET SVINEKOTELET
Karameliserede løg, crudité af courgetter & tomatsovs

GRILLET KYLLING I FRIKASSÈ MED TRØFFEL
Danske benløse kyllingeoverlår i trøffel blanquettesauce og sæsonens grønt

RIB EYE | +150 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise og gyldne fritter

Tilbehør

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne fritter med trøffel | 45 kr.

Gyldne fritter med havsalt | 35 kr.

Knuste kartofler med urter | 35 kr.,

Salat med granatæble, feta, valnødder & solbærvinaigrette | 45 kr.

Cremet béarnaise sauce | 35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Chilimayo | 15 kr.

Mayo | 10 kr.

Dessert

BLACK KUNG FU SUNDAE
Citronsorbet, cremet lakrids flødeis, lakridssirup, knust marengs og citronmelisse

FREDERIKSBERG BROWNIE
Valrhona chokoladebrownie, appelsinsorbet, hasselnød & chokoladesovs

”ÆVLEKAGE”
Frisk æblekompot, brunsviger-karamel, cremet flødeskum med knas

Børnenes livretter

Gælder for børn til og med 11 år 

VÆLG 1 RET TIL 75 KR.

CREMET BYGOTTO (V)
Parmesan, mascarpone, sauteret palmekål, confiterede svampe,
persilleolie og friske krydderurter

GRILLET KYLLING I SOMMERFRIKASSÈ MED TRØFFEL
Grillede danske benløse kyllingeoverlår i trøffel blanquettesauce og sæsonens grønt

FISKEFRIKADELLER 
Fiskefrikadeller med fritter, syltet agurk & grov remoulade

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.