Madklubben Frederiksberg
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder fra 29. oktober - 7. januar
Skriv til os på frederiksberg@madklubben.dk. Eller ring 38 41 41 70
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu Madklubben Frederiksberg
Svært ved at vælge? Så prøv “Frederiksberg-sættet”

FREDERIKSBERG-SÆTTET 
3 retter med vinmenu | 500 kr.

GRAVAD LAKS
Bæredygtig opdrættet laks, klassisk rævesovs, sprød frillicesalat og rugbrødschips

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette, salat, fritter og rødvinssovs
Du skærer selv stegen ved bordet

RISALAMANDE-SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsorbet, kirsebærsovs og sprøde mandelflager

+

VINTJENERENS VINMENU

Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

Eller

MOCTAIL MENU
Alkoholfri drinksmenu baseret på koldpresset økologisk druesaft 

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

RØRT TATAR
Tatar af okseinderlår,  radicchiosalat, trøffelmayo og smørristet rugbrødscrumble

CREMET BLOMKÅLSSUPPE
Syltet kål, croutoner af surdejsbrød og dildolie
Giv den ekstra kærlighed med stegte kammuslinger + 50 kr.

GRAVAD LAKS + 25 kr.
Bæredygtig opdrættet laks, klassisk rævesovs sprød frillicésalat og rugbrødschips

CHEVRE CHAUD (V)
Gratineret gedeost, sprød salat, syltede valnødder, croutoner og kirsebærvinaigrette

JULEBRÆT
Anderilette med syltede valnødder, serano, havgusost med sveskekompot

Hovedretter

CREMET BYGOTTO (V)
Jordskokkecreme, syltet radicchiosalat og sprøde lotuschips

CONFIT DE CANARD
Konfiteret andelår, syltet tyttebær, blancheret savoykål og rødvinssovs

DAGENS FANGST
Grillet savojkål , selleripuré og luftig muslingesauce

ØLBRAISEREDE SVINEKÆBER
Pastinak og løg vendt i honning og rosmarin

OKSECUVETTE + 100 kr.
Mør oksecuvette, gyldne og sprøde fritter, salat og rødvinssauce
Du skærer selv stegen ved bordet

RIB EYE + 150 kr.
300 gram rib eye fra Uruguay, cremet béarnaise og gyldne fritter

 
Tilbehør

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

GYLDNE SPRØDE FRITTER | DKK 35
Helt sprøde, helt rigtige!

JULEFRITTER | DKK 45
Med andefedt og rosmarin

KNUSTE KARTOFLER | DKK 35
Med mascarpone, citronskal og persille

WALDORFSALAT | DKK 45
Friske æbler, vindruer og valnødder

Mayo eller ketchup | DKK 10
Chilimayo | DKK 15
Trøffelmayo | DKK 15
Cremet bearnaise sauce | DKK 35

Dessert

RISALAMANDE-SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsorbet, kirsebærsauce og sprøde mandelflager

FREDERIKSBERG-BROWNIE
Valrhona chokoladebrownie, citronsorbet og syltede bær

ÆBLETRIFLI
Æblekompot, havrekiks og vaniljeyoghurt

GLØGG OG SMÅKAGER
Hjemmelavet gløgg og småkager

Børnenes livretter

Gælder for børn til og med 11 år 

VÆLG 1 RET TIL 75 KR.

JORDSKOKKEBYGOTTO (V)

CREMET BLOMKÅLSSUPPE (V)

FISKEFRIKADELLER med fritter


VÆLG 1 DESSERT TIL 45 KR.

DAGENS DESSERT
Spørg din tjener

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.