Madklubben Frederiksberg
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder fra 2. januar - 10. marts
Skriv til os på frederiksberg@madklubben.dk. Eller ring 38 41 41 70
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu Madklubben Frederiksberg
Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter til en særlig god pris.

FREDERIKSBERGSÆTTET

3 retter med vinmenu | 500 kr.

BÆREDYGTIG LAKS 
Rødbederimmet laks med peberrodscreme, citron, glaskål og smørristet rugbrød  

OKSECUVETTE  
Mør oksecuvette (skæres ved bordetmed sprøde fritter, salat og rødvinssauce  

KÆMPE ESKIMO SUNDAE 
Vaniljeis, solbær & chokoladesauce   

+

VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

MOCKTAILMENU
Få hele oplevelsen uden alkohol. Alkoholfrie drinks baseret på druemost, tilpasset menuen

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

TATAR  
Rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, rugbrødscrumble og Vesterhavsost   

BÆREDYGTIG LAKS +25 kr. 
Rødbederimmet laks med peberrodscreme, citron, glaskål og sprødt rugbrød  

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V) 
Marineret urtesalat, syltede og sprøde jordskokker (Vegansk 
Tilføj kammuslinger +50 kr.  

SLAGTERBRÆT  
Serranoskinkechorizo, Vesterhavsost, oliven, trøffelmayo og blommekompot 

CHÉVRE CHAUD 
Gratineret gedeost med sprøde salater, solbærvinaigrette, croutoner og valnødder (Vegetarisk) 

BAGTE BEDER (V) 
Bagte beder med sprøde salater, solbærvinaigrette, croutoner og valnødder (Vegansk)

Hovedretter

BYGOTTO (V) 
Stegte svampe, kokosmælk, trøffel, syltede løg og vinterkål (Vegansk 
Tilføj kammuslinger +75 kr. 

GRILLEDE KYLLINGEOVERLÅR MED SPRØD BACON   
Spæde gulerødder, konfitterede bøgehatte og rødvinssauce  

BØF BEARNAISE +150 kr. 
300 g rib eye fra Uruguay med sauce bearnaise og sprøde fritter   

DAGENS FANGST FRA KONGSBAK  
Puré på pastinakker, sauteret vinterkål og luftig muslingesauce              

ØLBRAISEREDE SVINEKÆBER  
Stegte gulerødder og karamelliserede løg  

OKSECUVETTE +100 kr.  
Mør oksecuvette (skæres ved bordet) med sprøde fritter, salat og rødvinssauce

Tilbehør

Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

GYLDNE SPRØDE FRITTER | 35 kr. 
Helt sprøde, helt rigtige…  

PIMIENTOS DE PADRÓNS | 35 kr. 
Vendt i mild hvidløg og Vesterhavsost    

KNUSTE KARTOFLER | 35 kr. 
Mascarpone, citronskal og friske krydderurter   

SØDE BEDER (V) | 35 kr. 
Bagt med rosmarin vendt i solbærvinagrette og valnødder (Vegansk)  

Mayo eller ketchup | DKK 10
Chilimayo | DKK 15
Trøffelmayo | DKK 15
Cremet bearnaise sauce | DKK 35
Rødvinssauce | DKK 35

Tilbehør

Mayo eller ketchup | DKK 10

Chilimayo | DKK 15

Trøffelmayo | DKK 15

Cremet bearnaise sauce | DKK 35

Rødvinssauce | DKK 35

Desserter

KÆMPE ESKIMO SUNDAE  
Vaniljeis, solbær og chokoladesauce   

FREDERIKSBERG BROWNIE  
Valrhona chokoladebrownie, kokossorbet, chokoladesovs og karamelliserede hasselnødder  

LUN ÆBLETÆRTE 
Danske æbler, marcipan, kanel og creme fraiche  

KOKOSSORBET (V) 
Med karamelliserede hasselnødder (Vegansk 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.