Selskabsmenu Madklubben Frederiksberg Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 27. august – 28. oktober 2019

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter til en særlig god pris.

Menuen skal vælges af hele selskabet
Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

FREDERIKSBERGSÆTTET
3 retter med vinmenu | 500 kr.

 

VARMRØGET LAKSERILETTE
Syrlig creme fraiche, radiser og friterede kapers

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

”ÆVLEKAGE”
Frisk æblekompot, brunsviger-karamel, cremet flødeskum med knas

+

VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

VINTJENERENS VINMENU | 300 kr.
Et glas nøje udvalgt hvidvin, rødvin og dessertvin + kaffe

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

TATAR AF OKSEINDERLÅR
Estragonmayo, brøndkarse, råsyltede solbær og smørristet rugbrødscrumble

FREDERIKSBERG SALATEN
Sprøde salater, granatæble, feta, valnødder og solbærvinaigrette

VARMRØGET LAKSERILETTE + 25 kr.
Syrlig creme fraiche, radiser og friterede kapers

POCHERET ÆG
Håndpillede rejer, syltet romanescokål og rugbrødschips

CREMET JORDSKOKSUPPE
Råmarinerede jordskokker, syltede grønne æbler, creme
fraiche, trøffel og krydderurter
Giv den ekstra kærlighed med med ristet kammusling + 50 kr.

Hovedretter

CREMET BYGOTTO (V)
Parmesan, mascarpone, sauteret palmekål, confiterede svampe, persilleolie
og friske krydderurter

DAGENS FANGST
Blomkålspuré, palmekål, spidskål, dild og luftig hollandaise

OKSECUVETTE | + 100 kr.
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

GRILLET KYLLING I FRIKASSÈ MED TRØFFEL
Danske benløse kyllingeoverlår i trøffel blanquettesauce og sæsonens grønt

RIB EYE | +150 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise og gyldne fritter

Tilbehør

Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne fritter med trøffel | 45 kr.

Gyldne fritter med havsalt | 35 kr.

Knuste kartofler med urter | 35 kr.,

Salat med granatæble, feta, valnødder & solbærvinaigrette | 45 kr.

Cremet béarnaise sauce | 35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Chilimayo | 15 kr.

Desserter

BLACK KUNG FU SUNDAE
Citronsorbet, cremet lakrids flødeis, lakridssirup, knust
marengs og citronmelisse

FREDERIKSBERG BROWNIE
Valrhona chokoladebrownie, appelsinsorbet, chokoladesovs
og ristede hasselnødder

”ÆVLEKAGE”
Frisk æblekompot, brunsviger-karamel, cremet flødeskum med knas

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.