Selskabsmenu
Madklubben Frederiksberg

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 18. maj

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter til en særlig god pris.

FREDERIKSBERGSÆTTET

3 retter med vinmenu | 500 kr.

LIMEMARINERET TORSK  
Citroncreme, sommeragurker, rødløg, hjertesalat og blomsterkarse

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette (skæres ved bordet) med sprøde fritter, salat og rødvinssauce

SUNDAE A LA SOLERO
Vaniljeis, appelsinsorbet, appelsincoulis, knas og brændt marengs

+

VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

MOCKTAILMENU
Få hele oplevelsen uden alkohol. Alkoholfrie drinks baseret på druemost, tilpasset menuen

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

VINTJENERENS VINMENU | 300 kr.
Et glas nøje udvalgt hvidvin, rødvin og dessertvin + kaffe

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

TATAR 
Rørt okseinderlår,  estragon, syltede grønne tomater, Gammelknas-ost og rugbrødscrumble

LIMEMARINERET TORSK  | +25 kr.
Citroncreme, sommeragurker, rødløg, hjertesalat og blomsterkarse

PIL-SELV-REJER
Pil-selv-rejer med dild, grillet citron, hollandaisecreme og ristet manitobabrød

SMØRPOCHEREDE ASPARGES
Hvide og grønne asparges med luftig hollandaise og rugbrødscrumble
Tilføj søkogte rejer + 25 kr.

QUINOASALAT (V)
Quinoa, babyspinat, mizuna, cherrytomater, salte mandler, feta og citronvinaigrette (vegetar)

Hovedretter

SOMMER-RATATOUILLE (VG)
Grillede zucchinis og peberfrugter, sommertomater, nye løg og frisk basilikum (vegansk)

RIB EYE |  + 150 kr.
300g mør rib eye med timiansalt, sprøde fritter og bearnaise

OKSECUVETTE |  + 100 kr.
Helstegt oksecuvette Ca. 300g mør (steges medium), sprøde gyldne fritter og rødvinssauce

KYLLING DANOISE
Grydestegte, udbenede kyllingeoverlår med agurksalat, rabarberkompot og madeira sauce og nye kartofler

BBQ-GRILLET GRIS
Blommemarineret svinebryst med smørsauteret sommerkål, asparges og løg, samt skysovs og citrontimian

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE
Dansk rødspætte på ben, tilbredt à la meunière, fennikelsalat samt klassisk smørsauce med kapers, skalotteløg, citron og friske urter

Tilbehør

Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

GRØN SALAT (V) | 35 kr.
Sprøde salater, sukkerærter, ristede solsikkekerner og solbærvinagrette (vegetar)

SOMMERKARTOFLER (V) | 35 kr.
Nye danske kartofler med urtesmør (vegetar)

FRITTER (VG) | 35 kr.
Helt sprøde – helt rigtige! (vegansk)

TOMATSALAT (V) | 35 kr.
Solmodne tomater, bøffelmozzerella, frisk basilikum og balsamico (vegetar)

Dips & saucer

Cremet  béarnaisesauce |  35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Skysovs | 35 kr.

Smørsauce | 35 kr.

Trøffelmayo  | 15 kr.

Chilimayo | 15 kr.

Mayo eller Ketchup |  10 kr.

Desserter

SUNDAE A LA SOLERO
Vaniljeis, appelsinsorbet, appelsincoulis, knas og brændt marengs

CHOCOLAT
Knust chokoladekage af 70% Valrhona, kompot på hindbær, saltet karamel og friske sommerbær

SØDE OG SYRLGE FRUGTER (VG)
Søde og syrlige frugter med luftig kokoscreme rørt med vanilje og toppet med chokolade og kakaonibs (vegansk)

Børnemenu

BØRNEBURGER | 85 kr.
Byg selv: Oksebøf, salat og tomat i en blød briochebolle inkl. sprøde fritter

KYLLING DANOISE | 75 kr.
Grydestegte, udbenede kyllingeoverlår med agurksalat, rabarberkompot inkl. sommerkartofler

BLOMMEMARINERET SVINEBRYST | 75 kr.
Med nye danske kartofler og skysauce

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.