Selskabsmenu Madklubben Frederiksberg Julen 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 29. oktober – 6. januar

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter til en særlig god pris.

Menuen skal vælges af hele selskabet
Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

FREDERIKSBERGSÆTTET
3 retter med vinmenu | 500 kr.

GRAVAD LAKS
Bæredygtig opdrættet laks, klassisk rævesovs, sprød frillicesalat og rugbrødschips

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette, salat, fritter og rødvinssovs
Du skærer selv stegen ved bordet

RISALAMANDE-SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsorbet, kirsebærsovs og sprøde mandelflager

+

VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

VINTJENERENS VINMENU | 300 kr.
Et glas nøje udvalgt hvidvin, rødvin og dessertvin + kaffe

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

RØRT TATAR
Tatar af okseinderlår, radicchiosalat, trøffelmayo og smørristet rugbrødscrumble

CREMET BLOMKÅLSSUPPE
Syltet romanescokål, croutoner af surdejsbrød og dildolie
Giv den ekstra kærlighed med stegt kammuslinger + 50 kr.

GRAVAD LAKS + 25 kr.
Bæredygtig opdrættet laks fra Kvarøy, klassisk rævesovs sprød frillicesalat og rugbrødschips

JULEBRÆT
Anderilette med syltede valnødder, serano, havgusost med sveskekompot

Hovedretter

CREMET BYGOTTO (V)
Jordskokkecreme, syltet radicchiosalat og sprøde jordskokkechips

CONFIT DE CANARD
Sprængt og konfiteret andelår, syltet tyttebær, blancheret savoykål og rødvinssovs

DAGENS FANGST
Grillet savojkål , selleripuré og luftig muslingesauce

ØLBRAISEREDE SVINEKÆBER
Pastinak og løg vendt i honning og rosmarin

OKSECUVETTE + 100 kr.
Mør oksecuvette, gyldne og sprøde fritter, salat og rødvinssauce
Du skærer selv stegen ved bordet

RIB EYE + 150 kr.
300 gram rib eye fra Uruguay, cremet béarnaise og gyldne fritter

Tilbehør

Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

GYLDNE SPRØDE FRITTER | DKK 35
Helt sprøde, helt rigtige!

JULEFRITTER | DKK 45
Med andefedt og rosmarin

KNUSTE KARTOFLER | DKK 35
Med mascarpone, citronskal og persille

WALDORFSALAT | DKK 45
Friske æbler, vindruer og valnødder

Mayo eller ketchup | DKK 10
Chilimayo | DKK 15
Trøffelmayo | DKK 15
Cremet bearnaise sauce | DKK 35
Rødvinssauce | DKK 35

Desserter

RISALAMANDE-SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsorbet, kirsebærsauce og sprøde mandelflager

FREDERIKSBERG-BROWNIE
Valrhona chokoladebrownie, citronsorbet og syltede bær

ÆBLETRIFLI
Æblekompot, havrekiks og vaniljeyoghurt

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.