Frokostmenu
Sommer 2020
Kolde retter

CÆSARSALAT | 75 kr. 
“Sprøde salater, ristet bacon, tomater, smørristet surdejsbrød, cremet cæsardressing og parmesanost
Fuldend med grillet, saftig unghane  +35 kr. 
(fås også vegansk) 

REJEMAD | 100 kr. 
Ristet brød med søkogte rejer, cremet citronmayo, cherrytomater, asparges og friskkværnet peber

BURRATA | 75 kr.
Blød og frisk burrata, pistacievinaigrette, solmodne tomater, mandler, olivenolie, og krydderurter
Giv den ekstra kærlighed med skagenskinke +35 kr. 

AVOCADOMAD | 75 kr. 
“Grillet fladbrød, blød avocado, sesam, forårsløg, tomater, soya/ingefær-dressing og koriander
Top den med et lækkert stykke koldrøget laks +35 kr.
(Fås også vegansk)

RØRT TATAR MED POMMES | 125 kr. 
Grofthakket okseinderlår, rygeostcreme, ristet rugbrød, syltede drueagurker, brøndkarse og frisk peberrod serveres med pommes frites

Klassikere

CROQUE MONSIEUR | 125 kr.
Grillet toast, trøffelbechamel, skagenskinke, gruyereost og marinerede salater med grov sennep
Opgrader til croque madame med spejlæg +15 kr.

FISH N’ CHIPS |  150 kr. 
“Frisk torsk fra Hanstholm, sprødstegt i luftig øldej, gyldne fritter, dild og grillet citron
Serveret med Grillens tatarsauce  

GRILLS BURGER | 125 kr. 
Saftigt og grillet “dry aged” hakkebøf, rå løg, tomater, grills burgerdressing, syltetdeløg og sprød salat i en blød brioche bolle. Serveres med sprøde fritter 

MOULES FRITES | 125 kr.
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Limfjorden, fennikel, tomater, krydderurter, cremet aöoli og sprøde fritter

RIBEYE | 225 kr.
‘Sydamerikansk ribeye + gyldne fritter og cremet bearnaise – helt klassisk, helt rigtigt!’

ØKOLOGISK SOMMERKÅL (V) | 95 kr.
Grillet blomkål og spinat, gratineret Brie, syltede stikkelsbær, citron, sommertrøfler og krydderurter

ØKOLOGISK SOMMERKÅL (VG) | 95 kr.
Grillet blomkål og spinat, blomkålscreme, syltede stikkelsbær, citron, sommertrøfler og friske krydderurter

Tilbehør

Gyldne fritter med havsalt | 35 kr.

Grillede padrons med olivenolie og piment espelette | 35 kr.

Friterede løgringe med eddikepulver og frisk dild | 35 kr.

Sprøde salater, radiser, cherrytomater, hyldeblomstvinaigrette og sprødt brød | 35 kr.

Tomatsalat med blød burrata, oliven, rødløg og frisk basilikum | 35 kr.

Dips & sauce

Klassisk béarnaise | 30 kr. 

Trøffelmayo | 15 kr. 

Aioli | 15 kr. 

Løvstikkemayo| 15 kr. 

Dessert

SUNDAE A LA KOLDSKÅL | 45 kr.  
Luftig koldskål, vaniljeflødeis, citronsorbet, brændt merengs og kammerjunkere

CHEESE’N’CAKE | 45 kr.  
Cremet flødeost med vanilje, bærsorbet, friske hindbær og skovsyre

SORBET MED BÆRKOMPOT (VG) | 45 kr.  
Citronsorbet, bærkompot og karamelliseret havre

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.