Selskabsmenu Madklubben Grill Aarhus Januar 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 2. januar – 10. marts 2020.

Sammensæt Jeres egen menu

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakke

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØERNE  
Løvstikkecreme, sprødt brød, æble og fennikel.  

OKSECUVETTE
300 g, langtidsstegt, sydamerikansk,“skær-selv-steg”
Serveres med gyldne fritter med havsalt og rødvinssauce

SUNDAE A LA KUNG FU 
Citronsorbet, cremet flødeis med lakridssirup og knas 

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Greatest vinmenu: 200 kr. pr. person
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden + kaffe.

Sammensæt selv

VORES KONCEPT

1 ret fra 150 kr.
2 retter fra 250 kr.
3 retter fra 275 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

GROV TATAR 
Grofthakket okseinderlår, sennepskorn, røget mayo, ristet rugbrød, drueagurker, og frisk peberrod  

KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØERNE | +25 kr.  
Løvstikkecreme, sprødt brød, æble og fennikel.  

RØDBEDE CARPACCIO 
Bagte rødbeder, rørt friskost, solbær og salte mandler (Vegetarisk) 
Bagte rødbeder, trøffelvinaigrette, solbær og salte mandler (Vegansk) 

Hovedretter

Nedenstående retter er inklusiv én valgfri sauce + én valgfri tilbehør 

 GRILLET FRILANDSKYLLING 
Langtidstilberedt kylling fra Hopballe mølle, syltede svampe og tyttebær 

OKSECUVETTE | +75 kr. 
300 g, langtidsstegt, sydamerikansk 
“skær-selv-steg” 

DANSK MØRBRAD | +100 kr. 
250 g, dansk, græsfodret, grillet og glaseret  

RIB EYE | +100 kr.  
300 g, sydamerikansk, græsfodret med hvidløg og urter  

GRILLET LAM 
Rosa Irsk culotte, fermenterede hvidløg og rosmarin 

SALTBAGT SELLERI (V)  
Brunet smør, vinterkål, hasselnødder og Vesterhavsost (Vegetarisk)  
Med svampecreme, vinterkål og hasselnødder (Vegansk) 

HEL HUMMER | +100 kr. 
Grillet hummer med citronsmør, grillet citron og friske urter  

Vild med hummer?  

1/2 HUMMER TIL DIN BØF 100 kr.  
Råstegt hummer med citronsmør, grillet citron og friske urter  

Side orders

Gyldne fritter med havsalt | 40 kr.  

Gyldne fritter, andefedt og rosmarin | 40 kr.  

Grillet vinterkål, Vesterhavsost og citron | 40 kr.  

Kartoffelmos med trøffel | 40 kr.  

Sprødstegte padrons med hvidløg og sort peber | 40 kr.  

Friterede løgringe, eddikepulver og dild | 40 kr.  

Sprøde salater, yuzu dressing og tranebær | 40 kr.  

Grønne bønner, estragonvinaigrette og røget spæk | 40 kr.  

Dips

Ketchup | 10 kr.

Aioli | 15 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Mayo | 15 kr.

 

Saucer

Trøffelsauce | 50 kr.  
(som valg til hovedret +15 kr.)

Beurre blanc | 35 kr.  

Klassisk bearnaise | 35 kr.  

Rødvinssauce | 35 kr.  

Pebersauce | 35 kr.  

Desserter

SUNDAE A LA KUNG FU 
Citronsorbet, cremet flødeis med lakridssirup og knas 

GATEAU MARCEL 
Klassisk fransk moussekage på 70 % valrhona chokolade med bærsorbet  

CHEESE N’ CAKE  
Luftig flødeost med vanilje, solbær, knas og citronmelisse 

BÆRSORBET (V) 
Solbærcurd, bærsorbet og karamelliseret havre (Vegansk) 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.