Selskabsmenu - Sommer 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 26. marts 2019

Sammensæt Jeres egen menu

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakke

GREATEST MENU | 300 kr. pr. person

KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØERNE
Hyldeblomst vinaigrette, grøn sauce på krydderurter og creme fraiche,
urteolie, smørristet surdejsbrød, radiser og brøndkarse

OKSECUVETTE
300 g, langtidsstegt, uruguaysk, “skær-selv-steg”
serveret med salat, gyldne fritter og rødvinssauce

KUNG FU SUNDAE
Citron sorbet, cremet lakrids flødeis, lakridssirup, krystalliseret
hvid chokolade og citronmelisse

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Greatest vinmenu: 200 kr. pr. person
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden + kaffe.

Sammensæt selv

VORES KONCEPT

1 ret fra 150 kr.
2 retter fra 250 kr.
3 retter fra 275 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

Ceviche af torsk 
Torsk marineret med lime, rødløg, koriander
& grillet sommermajs, sprøde salater, puffet tapioka og yuzu mayo

 

KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØERNE + 25 kr.
Røget laks rørt med fynsk rygeost & krydderurter,
sprøde sommer radiser, dild, saltede agurker & sprødt surdejs brød

 

RØRT TATAR (tilkøb frisk sommertrøffel + 50 kr.)
Grofthakket okseinderlår rørt med estragon, sennep & trøffelmayo
med syltede sommerrødbeder, sprødt rugbrød & frisk peberrod

 

GRØN SOMMER SALAT
Sprøde salater, vinaigrette på grape og grov sennep, syltede, grønne tomater,
hestebønner, saltede mandler, radiser og croutoner

Hovedretter

OKSE ’FLAT MEAT’ + 50 kr.

Grillet og glaseret med krydret blomme BBQ, mild chili & ristet sesam

 

RIBEYE + 100 kr.

300 g, dansk, græsfodret

OKSECUVETTE

300 g, langtidsstegt, cuvette fra urguray, “skær-selv-steg”

inkl. gyldne fritter med havsalt, salat & rødvinssauce

GRILLET UNGHANE

Friteret salvie, glace på gulerodssaft, citron & brunet smør

 

LAMMECULOTTE

Irsk, rosastegt lam marineret i yoghurt & mellemøstlige krydderier, pistacievinaigrette & syltet citronskal

GRILLET SOMMERKÅL

Med mascarpone, parmesan, citronskal, ristede hasselnødder, syltede grønne tomater & krydderurter

Side orders

Gyldne fritter med havsalt | 40 kr.

Grillet sommerkål med, dukkah, tahin & persille | 40 kr.

Danske, solmodne tomater med ricotta, olivenolie & basilikum | 40 kr.

Danske nye kartofler med mascarpone & krydderurter | 40 kr.

Friterede løgringe med eddikepulver & piment espelette | 40 kr.

Sprødstegte padrons med citronolie & sort peber | 40 kr.

Sprøde salater med grape vinaigrette & syltede, grønne tomater | 40 kr.

 

Grillet naanbrød penslet med brunet smør | 40 kr.

Dips

Ketchup | 10 kr.

Ramsløgsmayo | 15 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Mayo | 15 kr.


Saucer

Buerre blanc | 35 kr.

Klassisk béarnaise | 35 kr.

Cremet morkel sauce | 50 kr.

Hoisin sauce | 35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Desserter

SUNDAE ALA RØDGRØD

Kompot af danske sommerbær, cremet vaniljeis, sprød kiksecrumble & flødeskum

 

IS SANDWICH + 25 kr. 

Chocolate chip cookie med hvid chokoladeis, saltet karamel & blåbær marmelade 

CHEESE’N’CAKE

Cremet mousse på flødeost & vanilje med hindbær curd, sprød kiksecrumble,
friske hindbær & skovsyre

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.