Madklubben Grill København
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder 12. november - 6. januar
Skriv til os på grillkbh@madklubben.dk. Eller ring 33 13 33 34
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu - Madklubben Grill
Vores koncept

3 retter  |  fra 325 kr.
1 forret  |  1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce  |  1 dessert
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

TEATERMENU
OBS:
Madklubben Grills teatermenu er gældende mandag – torsdag, hvis du booker bord kl. 17.00 eller 17.30.

2 retter  |  fra 250 kr.
1 forret og 1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce
ELLER
1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce og 1 dessert
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

RØRT KALVETATAR
Estragonchips, pebermayonnaise og trøffelsne

JORDSKOKKESUPPE ( V )
Bagt jordskok, sprød jordskok og trøffelolie
Stegt kammusling til suppen + 25 kr.

TUNTATAR +25 kr.
Avocado creme, fennikel crudité, sprød ris og soya

GRILLENS CÆSARSALAT
Hjertesalat, Cæsardressing, sprød kyllingskind, parmesan, sprød kål og croutons

TAGLIATELLE
Tagliatelle pasta vendt med kantarelfløde, andeconfit, syltede løg og dansk klostertaler

1/2 GRILLET HUMMER + 75 kr.
Grillet citron, dild mayonnaise og frissésalat

Hovedretter

Vi glaserer vores bøffer med italiensk “lardo”-svinefedt, brunet smør og hvidløg.
Alle bøffer steges medium. Ønskes en anden stegning, bedes dette oplyst.
Alle hovedretter serveres med fritter og grøn salat samt bearnaise og cremet pebersauce.

STRIPLOIN
250g, Uruguay, kornfodret

MØRBRAD +75 kr.
250g, Danmark, græsfodret

RIB EYE +75 kr.
325g, Uruguay, kornfodret

SVINEKAM
350g, karamelliseret frilandsgris med svær og timian

CONFIT DE CANARD
300g confiteret andelår

CHEESEBURGER
200g, Dansk okse lagt i briochebolle med chipolte-mayonnaise,
coleslaw, grillet tomat og cheddar

GRILLET SPIDSKÅL (V)
Serveret på græskarpuré & græskarcrudité samt brunet smør/soya-vinaigrette

HELLEFLYNDER + 25 kr.
150g. grillet med rosmarin og smør

TORSK
150g, pocheret torsk i smør og hvidvin

Toppings til din hovedret

Stegt kammusling – 25 kr.

1/2 kogt hummer – 100 kr.

Trøffel – 50 kr.

Stegt marv – 25 kr.

Stegt foie gras – 50 kr.

Tilbehør

Fritter med urtesalt

Chilifritter

Trøffelfritter +15 kr.

Spicy løgringe

Flødekartofler med morkler +15 kr.

Beder med hasselnød og persille

Palmekål med smør og timian

Grillet fennikel med bacon og citron

Cæsarsalat med parmesan og croutons

Grøn salat med miso / sesam dressing

Ekstra tilbehør + 35 kr. pr. stk.

Sauce

Til kødet

Béarnaise – serveres lun
Steaksauce – serveres kold
Cremet pebersauce – serveres varm
Bordelaise – serveres varm
Chilimayo – serveres kold

Til fisken:

Dildmayo – serveres kold
Beurre blanc – serveres lun

Ekstra sauce + 25 kr.

Dessert & ost

CHRISTMAS SUNDAE
Vaniljeis, puffet ris, kirsebærsauce og ristet mandler

BANAN TARTE TATIN + 25 kr.
Med karamel is, brændt hvid chokolade og bananchips

CITRONFROMAGE
Med marengs og lakrids

SORBET
Spørg jeres tjener om dagens sorbet

CANTAL
Med smørstegt rugbrød og sødt

Børnemenu

Gælder for børn til og med 11 år

Vælg 1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce for 75 kr.

Vil du også have dessert?
Så bliver det 100 kr. i alt

HOVEDRET – VÆLG MELLEM:

Burger | Fiskefillet | Karamelliseret gris

TILBEHØR – VÆLG MELLEM:

Sprøde fritter | Flødekartofler med morkler | Sæsonens grøntsager

SAUCE – VÆLG MELLEM:

Bearnaise | Heinz ketchup | Mayonnaise

DESSERT – VÆLG MELLEM:

Christmas sundae | Citronfromage | Dagens sorbet 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.