Restaurant Madklubben Østerbro

Restaurant Østerbro finder du i den smukkeste Art Deco-bygning ved Østerbro Stadion. Her er ingen dogmer, så de retter vi serverer er inspireret af alt lige fra en parisisk bistro til en asiatisk streetfood-biks. En spændende restaurant på Østerbro!

3 retter fra 225 kr.

Du kan også få Madklubben derhjemme

Østerbrogade 79 1. sal, 2100 København Ø
Tlf: 38414173
oesterbro@madklubben.dk

Få rutevejledning
Mandag til lørdag:
17:30 til 00:00 (Køkkenet lukker kl. 22)
Søndag: kl. 17:30 til 23:00 (Køkkenet lukker kl. 21)

En perle af en restaurant på Østerbro

Madklubbens restaurant Østerbro er vores hidtil største restaurant. I de nyrenoverede lokaler er der plads til 350 siddende gæster, og selvom restauranten på Østerbro er både spektakulær, storslået og strømlinet, værner vi stadig om det velkendte og sympatiske Madklubben-koncept med en, to eller tre retter til henholdsvis 125, 200 eller 225 kr.

Restaurant på Østerbro uden dogmer - og med inspiration fra udlandet

Køkkenet hos Madklubbens restaurant Østerbro fokuserer mindre på dogmer og mere på smag. Menukortet kommer derfor vidt omkring, og vores kokke henter inspiration fra mange forskellige steder rundt om i verden. Det er derfor ikke uvant, at du kan finde retter med inspiration fra Frankrig, Italien eller asiatisk street food på vores menu. Det er ikke vigtigt, hvor retten har sin oprindelse, men nærmere at smagsoplevelsen er helt igennem fantastisk.

Eksklusive omgivelser med plads til store selskaber

På Madklubbens restaurant Østerbro nydes de udsøgte retter i vores nyrenoverede lokaler i hjertet af Østerbro med Østerbro Stadion som nabo. Vores store sal er perfekt til store selskaber, som ønsker at nyde en aften ude i eksklusive omgivelser. Store vinduer skaber udsigt til de grønne baner på Østerbro Stadion, mens det åbne køkken bygger bro mellem gæst og madoplevelse. Restaurantens panoramavinduer skaber udsigt til vores store udendørs tagterrasse, hvor du om sommeren kan nyde din middag under lyskæder og åben himmel i sommeraftenens magi.

Rammen om den perfekte aften

Madklubbens restaurant på Østerbro er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op i vores cocktailbar med et festligt udvalg af lækre drinks. Restauranten er indrettet med designklassikere fra Børge Mogensen, marmoroverflader og rustikke træsorter, der sætter den perfekte ramme om din Madklubben-oplevelse.

En del af den populære Madklubben-familie

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændene, catering-maden til sommerfest eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Lige siden den første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med en målsætning om at demokratisere restaurant-besøget i Danmark. Med 900.000 besøgende på vores restauranter i 2018, synes vi selv, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning.

Book dit næste besøg

Nu håber vi blot, at du har lyst til at komme forbi vores restaurant Østerbro i København, så vi kan vise dig, at det faktisk passer, alt det vi skriver her. Du skal blot booke dit bord, så lover vi, at du får den bedste aften i vores spektakulære omgivelser på Østerbro. Du kan desuden følge restauranten på Facebook.

Kontakt

Madklubben Østerbro
Østerbrogade 79, 1. sal
2100 København Ø
Tlf: 38414173
oesterbro@madklubben.dk

Åbningstider

Mandag til onsdag
fra kl. 17:00 til 23:00 (Køkkenet lukker kl. 21)

Torsdag til lørdag 
fra kl. 17:00 til 00:00 (køkkenet lukker kl. 22)

Søndag
fra kl. 17:00 til 23:00 (Køkkenet lukker kl. 21)