Selskabsmenu Madklubben Østerbro
Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 2. september – 4. november

Sammensæt jeres menu ud fra menukortet.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Sammensæt selv

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

VORES HOT DOG
Stegt Nürnbergpølse i lun brioche toppet med syltede agurker,
sennepskorn, stegte løg og timian

ASIATISK SALAT
Pankostegte rejer serveret med nudler, koriander, gulerødder, agurk,
fiskesauce, lime og peanuts

CARPACCIO + 25 kr.
Tyndtskåret okse med syltede løg, friskostcreme, ristede hasselnødder og efterårsurter

SVAMPETOAST (V)
Grillet brød med svampe á la crème, skalotteløg, sprød selleri og purløg

RIMMET KAMMUSLING +50
Råmarineret kammusling serveret med agurk, dild, fuglegræs og sauce med peberrod og kernemælk

Hovedretter

SVAMPE-KORNOTTO (v)
Cremet perlebyg som risotto med masser af parmesan, svampe, skalotteløg,
ristede mandler og vesterhavsost

CONFITERET KYLLING
Stegt udbenet kyllingeoverlår serveret med sauteret majs, timian,
ristede hasselnødder og estragonsauce

MOULES MARRAKECH
Hvidvinsdampede blåmuslinger med chili, tomater, sumac, frisk
koriander, fladbrød og hvidløg

BAGT TORSK & GRÆSKAR + 75 kr.
Serveret med græskar-crudité, græskarpuré, sprøde kerner og brunet
smør med chili, soja og ingefær.

350g STEAK AU FRITES + 150 kr.
Stegt rib eye med grøn salat, confiteret hvidløg, pommes frites og béarnaise

LAMMECULOTTE
Grillet lammeculotte med raïta, mynte, brændte løg, glaseret persillerod og lammesky

Tilbehør

35 kr. pr. styk

ELOTES  friteret majs serveret med mayo, chili og vesterhavsost

POMMES FRITES  med aïoli

GRØN SALAT  med vinaigrette

DAMPET SPIDSKÅL  med estragon og skalotteløg

GRILLET FLADBRØD  med hvidløg og sumac

Desserter

CITRONFROMAGE
Luftig citronfromage lavet på ymer. Serveret med sprød
hibiscus-marengs og revet tonkabønne

APPLE PIE
Æbletærte serveret med saltet karamel og vaniljeis

STICKY TOFFEE SUNDAE
Hasselnøddeis, blød brownie, dolce de leche og tørret hindbær

Vin til middagen?

Vinmenuen skal vælges af hele selskabet.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.