Selskabsmenu Madklubben Østerbro
Forår 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 17. marts – 15. juni 2020

Sammensæt jeres menu ud fra menukortet.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Sammensæt selv

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

Lobster dog +25 kr.
Hummer i lun brioche med sprøde radiser, letsaltet agurk, karamelliseret citron og hummermayo

Clam chowder
Cremet muslingesuppe med blåmuslinger, kartofler, peberbacon og frisk persille

Stenbiderrogn + 25 kr.
Urtevaffel med pisket crème fraiche, syltede perleløg og dild

Rørt tatar
Tatar af okseinderlår rørt med ramsløgsmayo, sølvbeder, sprøde kerner og brøndkarse

Fresh rolls (v)
Friske forårsruller med finskåret agurk, gulerødder, forårsløg, glasnudler, koriander, chili, mango, limesaft og jordnøddesauce (vegansk)

Hovedretter

Stegt kalvefilet
Kalvefilet stegt med timian, confiterede gulerødder og sauce bordelaise med røget marv

Moules marinières
Hvidvinsdampede blåmuslinger med gulerødder, hvidløg, porrer og masser af persille

Stegte broccoliskud (V)
Broccoliskud med sauteret spinat, hvidløg, syltede valnødder og vesterhavsost (vegetarisk)

Bagt torsk +75 kr.
Torsk med stegte forårsløg, radisser, sprødt torskeskind og beurre blanc med ramsløg

300g steak au frites +150 kr.
Stegt ribeye med stegte broccoliskud, pommes frites, confiteret hvidløg og bearnaise

Madklubbens aftensmad

Fra mandag – torsdag 

– MANDAG –
Sprødstegt flæsk

Med kartofler og persillesovs

– TIRSDAG –
To tarteletter

Med høns, gulerødder, ærter, selleri og persille

– ONSDAG –
Kylling danois

Med rabarberkompot og agurkesalat

– TORSDAG – 
Wienerschnitzel + 25 kr.

Med brunet smør, ’dreng’, ærter, stegte kartofler og masser af peberrod

Tilbehør

35 kr. pr. styk

Pommes frites med aïoli

Grøn salat med grov sennepsvinaigrette

Dampet spidskål med skalotteløg og estragon

Fladbrød med hvidløg og sumac

Små kartofler vendt i løvstikkesmør

Desserter

Peanut sundae
Hasselnøddeis, saltede peanuts, karamel og chokoladesovs

Rabarbertærte
Med mandelcrumble og hyldeblomstsorbet

Panna cotta
Med havtornsgele og hvid chokolademarengs

Vin til middagen?

Vinmenuen skal vælges af hele selskabet.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.