Restaurant Madklubben Vesterbro

Rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Dét er Madklubben Vesterbro. Her får du serveret livretter med inspiration fra hele verden, fantastisk stemning og lækre cocktails. Alt sammen i en restaurant på Vesterbro. 

3 retter fra 225 kr.

Vidste du at vi også tilbyder catering?

Restaurant Vesterbro

Madklubbens restaurant er placeret midt i det pulserende, hippe og centrale Vesterbro i København. Når du træder ind på Madklubben Vesterbro er du ikke i tvivl om, at du har taget et skridt ind i en restaurant, der er en af Københavns mest besøgte. Her er god mad, masser af mennesker og et up-beat tempo, som går perfekt i spænd med Vesterbro og livet på Vesterbrogade.

International restaurant

Når du besøger Madklubbens restaurant på Vesterbro kommer København til at føles som en storby af internationalt format selv på en almindelig tirsdag, fordi der altid er propfyldt med glade gæster. En lørdag aften er en regulær fest. Det er unikt for Vesterbro og København, og mange gæster vælger at starte aftenen med en drink i Madklubben Vesterbros cocktailbar, inden de sætter sig til bords. Herefter byder menukortet på et miks af klassiske danske retter og internationale bestsellere. På Madklubben Vesterbro får du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris.

Få leveret lige til døren

Er du ikke i humør til de store udfoldelser hjemme i køkkenet, så kan du med ganske få klik købe maden fra Madklubben Vesterbro som take-away. Herefter kan du hente den selv på Madklubben Vesterbro eller få en af vores samarbejdspartnere til at levere den til dig, så du blot skal slå benene op og vente på, at Madklubben Vesterbros lækre retter bliver leveret lige til din dør.

Lækre retter - også vegetariske og veganske

På Madklubben Vesterbro gør vi meget ud af at være en restaurant, der laver lækker, alsidig og mundvandsfremkaldende mad. Også hvis du er vegetar eller veganer. Der er altid en vegetarisk mulighed på vores restaurants menukort, og er du veganer, så skal du blot gøre os opmærksomme på det. Så kreerer vores kokke den lækreste veganske ret til dig.

En del af den populære Madklubben-familie

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændene, catering-maden til sommerfest så har Madklubben den perfekte løsning klar til dig. Lige siden den første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med en målsætning om at demokratisere restaurant-besøget i Danmark. Med 900.000 besøgende på vores restauranter i 2018, synes vi selv, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning. Og her har Madklubben Vesterbro spillet en hovedrolle, da den flere år i træk er blevet kåret til Danmarks mest besøgte restaurant. Besøg Madklubben i København, Esbjerg & Århus.

Book dit næste besøg

Nu håber vi blot, at du har lyst til at komme forbi vores restaurant på Vesterbro i København. Du skal blot booke dit bord, så lover vi, at du får den bedste aften i de smukkeste omgivelser lige i hjertet af Vesterbro.

 

Kontakt

Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62
1620 København V
Tlf: 38 41 41 43
vesterbro@madklubben.dk

Åbningstider

Søndag til torsdag
fra 17:30 til 00:00 (køkkenet lukker kl. 22)

Fredag og lørdag
fra 17:00 til 00:00 (køkkenet lukker kl. 23)