Madklubben Vesterbro
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder 3. september - 11. november
Skriv til os på vesterbro@madklubben.dk. Eller ring 38 41 41 43
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu – Madklubben Vesterbro
Svært ved at vælge? Så prøv vores “Greatest Menu”

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

RØGET LAKS
Fennikelcrudité, friske æbler, syltede stikkelsbær, peberrodscreme og dildolie 

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med sprøde fritter, rødvinssauce og en sprød salat
UPGRADE til 300 gram rib eye (bøf bearnaise) + 50 kr.

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vaniljeis, solbærkompot og chokoladesauce

*

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

Vesterbros Vinmenu | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

TATAR AF OKSEINDERLÅR 
Syltede perleløg, purløgsmayo, rugbrødscrumble og brøndkarse

SVAMPESUPPE 
Confiterede østershatte, purløg, hvidløgscroutoner og syltede løg

RØGET LAKS + 25 kr.
Fennikelcrudité, peberrodscreme, friske æbler, dildolie og syltede stikkelsbær

CHEVRE CHAUD (V)
Gratineret gedeost, blandet salat, valnøddevinaigrette, semi dried vindruer og cider syltede pærer

ANDERILETTE
Ristede hasselnøddevinaigrette og balsamicoglaserede blommer

Hovedretter

PERLEBYGOTT0 MED GRILLET PORTOBELLO (V)
Cremet perlebygotto med parmesan, mascarpone og brøndkarse

VESTERBRO TØRMODNET BURGER
Cheddar, sprød bacon, Vesterbro-dressing, løgkompot og syltede agurker. Serveres med gyldne fritter

SMØRPOCHERET KULMULE +75 kr.
Sauce beurre blanc med kartoffel og knoldselleri, røget ørredrogn og kørvel

RØDVINSBRAISEREDE SVINEKÆBER
Blomkålspuré med brunet smør, sauterede broccolibuketter, saltet citron og røde sennepsblade

GRILLET KYLLIINGEBRYST FRA HOPBALLE MØLLE
Spinat, kål, sorte trompethatte, blåbær og trøffelvinaigrette

OKSECUVETTE + 150 kr.
Mør oksecuvette med gyldne fritter, rødvinssauce og en sprød salat

RIB EYE | + 175 kr.
300 gram amerikansk kornfodret rib eye serveret med bearnaise og sprøde fritter

Side orders

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritte | 35 kr.

Kartofler med urtesmør | 35 kr.

 Blandet salat med radiser, pærer, fetaost, croutoner og tørrede tranebær | 35 kr.

Ristede gulerødder med hvidløgssmør | 45 kr.

Broccoli med friskost og bacon | 45 kr.

Béarnaise | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Mayo | 10 kr,

 

Desserter

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vaniljeis, solbærkompot og chokoladesauce

CHOKOLADEBROWNIE
Saltet karamelsauce, karamelis og ristede hasselnødder

BLOMME & YOGHURT
Blommekompot med yoghurtfromage og makroner

Børnemenu

Gælder for børn til og med 11 år.

Vælg én af disse retter til 75 kr:

GRILLET PORTOBELLO MED HVIDLØG OG CITRONSKAL (V)
Cremet perlebygrisotto med parmesan, mascarpone og brøndkarse

BYG-SELV-BURGER
Saftig grillet hakkebøf, cheddar, tomat, salat, løgkompot og syltede agurker. Serveres med gyldne fritter

GRILLET KYLLIINGEBRYST FRA HOPBALLE MØLLE
Spinat, kål, sorte trompethatte, blåbær og trøffelvinaigrette

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.