Selskabsmenu Madklubben Vesterbro Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 3. september – 11. november 2019

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

RØGET LAKS
Fennikelcrudité, friske æbler, syltede stikkelsbær, peberrodscreme og dildolie 

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med sprøde fritter, rødvinssauce og en sprød salat
UPGRADE til 300 gram rib eye (bøf bearnaise) + 50 kr.

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vaniljeis, solbærkompot og chokoladesauce

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

Vin til middagen?

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

Vesterbros Vinmenu | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

TATAR AF OKSEINDERLÅR 
Syltede perleløg, purløgsmayo, rugbrødscrumble og brøndkarse

SVAMPESUPPE 
Confiterede østershatte, purløg, hvidløgscroutoner og syltede løg

RØGET LAKS + 25 kr.
Fennikelcrudité, peberrodscreme, friske æbler, dildolie og syltede stikkelsbær

ANDERILETTE 
Bagte blommer,hasselnøddevinaigrette ogbrioche 

Hovedretter

GRILLET PORTOBELLO (V) 
Cremet bygotto, syltede æbler, parmesan, mascarpone og brøndkarse

RØDVINSBRAISEREDE SVINEKÆBER 
Blomkålspuré, brunet smør og saltet citron  

GRILLET KYLLINGEBRYST FRA HOPBALLE MØLLE 
Sauteret kål, svampe, syltede blåbær og trøffel 

OKSECUVETTE +150 kr.
Mør oksecuvette, sprøde fritter, rødvinssovs og sprød salat 

RIB EYE +175 kr.
300 gram amerikansk kornfodret ribeye, sprøde fritter og bearnaisesovs 

Tilbehør

Sprøde fritter | 35 kr.

Kartoffelmos med citron og urter| 35 kr.

 Blandet salat med pærer, fetaost, tørrede tranebær og croutoner | 35 kr.

Saltbagte gulerødder med hvidløgssmør | 45 kr.

Broccoli med friskost og bacon | 45 kr.

Bearnaisesovs | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Desserter

KÆMPE ESKIMO SUNDAE 
Vaniljeis, solbærkompot og chokoladesovs

CHOKOLADEBROWNIE  
Karamelis, ristede hasselnødder og saltet karamelsovs

YOGHURTFROMAGE 
Skovbærsorbet og sprøde makroner 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.