Selskabsmenu Madklubben Vesterbro Januar 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 3. januar – 17. marts 2020.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

ASIATISK LAKS
Rimmet laks, koriander, shisokinaradissemisomayo, og lotuschips 

OKSECUVETTE 
Mør oksecuvette,  sprøde fritter, waldorfsalat og rødvinssauce
Opgrader til 300 gram  rib eye med bearnaise +50 kr.

SNICKERS SUNDAE
Saltede peanuts, karamel og chokoladesauce 

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

Vin til middagen?

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 
OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 
OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

Vesterbros Vinmenu | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

Jordskokkesuppe (V) 
Syltede jordskokker, citron og brøndkarse (Vegetarisk) 

Tatar 
Oksetatar, radicchiosyltede rødløgfritterede kapers, trøffelmayo og brombær 

Rødbede (V)
Semi-dehydrerede rødbeder, radicchiosyltede rødløgfritterede kapers, trøffelmayo og brombær (Vegansk)

Asiatisk laks + 25 kr. 
Rimmet laks, koriander, shisokinaradissemisomayo, og lotuschips 

Chevre chaud 
Gratineret gedeostblandet salattørrede vindruer, cidersyltede pærer og valnødvinaigrette 

Spansk Bræt 
Ibericoskinke, fuet salami, manchego ost, grønne oliven og romesco 

Hovedretter

Saltbagte økologiske gulerødder (V) 
Perlebyg, vadouvantahinisaucegranatæble, saltedmandler og urter (Vegansk) 

Kulmule 
Rød karrysovs, palmekål, tigerrejer, forårsløg og ristede peanuts 

Vesterbroburger  
Cheddar, bacon, bløde løgsyltede agurker og dressing 

Rib eye +175 kr. 
300 gram amerikansk kornfodret rib eye, fritter og bearnaisesovs 

Oksecuvette +150 kr. 
Mør oksecuvette,  sprøde fritter, waldorfsalat og rødvinssauce

Grillet svinekotelet 
Sur kål, ristede rødder, kastanjevelouté og æbler 

Glaceret kyllingeoverlår 
Saltbagt selleri, kål og brunet smør med citron

Tilbehør

Balsamico-glacerede rødbeder med fetaost | 35 kr.

Ristet butternut squash med ”chimichurri | 45 kr.

Knuste kartofler med citronskal og urter | 35 kr.

Blandet grønt, fennikel, valnøddersvesker, æbler og croutons | 35 kr.

Sprøde fritter | 35 kr.

Bearnaisesovs | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

 

Desserter

Oreochokoladebombe 
Chokoladeeksplosion, flødeost og bær 

Kokos panna cotta (V) 
Passionsfrugtsauce og mangosorbet (Vegansk) 

Snickers sundae 
Saltede peanuts, karamel og chokoladesauce 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.