Selskabsmenu Madklubben Vesterbro
Sommer 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 11 maj

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 

Svært ved at vælge? Så prøv vores “Greatest Menu”

Menuen skal vælges af hele selskabet

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

YELLOWFIN TUN 
Frisk tun rørt med yuzu, blød avokado, lime, sprøde salater, spicy soyasauce, syltet ingefær og puffet tapioka 

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med nye danske kartofler, rødvinssauce og sprød salat med rabarbervinaigrette
Opgrader til 300 gram  rib eye med bearnaise +50 kr.

SUNDAE A LA KOLDSKÅL
Luftig koldskål, vaniljeis, citronguf og kammerjunkere

– inklusiv en kande stempel kaffe til bordet – 

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

*

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
OBS: Skal minimum bestilles af 10+ personer
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
OBS: Skal minimum bestilles af 10+ personer
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 

Vesterbros Vinmenu | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

TEATERMENU
OBS: Madklubben Vesterbro’s teatermenu er gældende alle dage, hvis du booker bord kl. 17.00
(anfør i bookingen, at der ønskes teatermenu og fortæl os gerne om jeres bagkant).

Du har bordet 1 time og 30 minutter.

2 retter  |  fra 175 kr.
1 forret + 1 hovedret ELLER 1 hovedret + 1 dessert
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Snacks

OLIVEN 30 DKK
Blandede oliven fra spanien, grækenland og italien

CHARCUTERI TIL TO 95 DKK
Coppa di parma, lufttørret Fioco skinke, fuet pølse, manchego ost serveret med dijonaise, syltede rødløg og cornichoner 

Forretter

YELLOWFIN TUN + 25 KR .
Frisk tun rørt med yuzu, blød avokado, lime, sprøde salater, spicy soyasauce, syltet ingefær og puffet rispapir 

TATAR
Tatar med estragonmayo, solbær, syltede radiser, rugbrødscrumble og brøndkarse

DAMPEDE ASPARGES (VG)
Hvide og grønne asparges med citroncreme, syltede grønne tomater, karse og sprød rugbrødscrumble (vegansk)
Tilføj søkogte rejer + 25 kr.

ISKOLD ÆRTESUPPE
Friske ærter, rørt ricotta, mynte, ristet bacon og mandelknas

BURRATA (V)
Burrata med solmodne tomater, citronvinaigrette, croutoner og frisk basilikum

Hovedretter

GRILLET SPIDSKÅL (V)
Økologisk spidskål grillet i urtesmør med cremet citroncreme, saltristede mandler, råsyltede ribs, Vesterhavsost og sommerblomster (fås også vegansk)

BØF BEARNAISE | + 175 kr.
300g grillet mør sydmerikansk rib eye steak (steges medium/rare) med fritter og bearnaise

MØR OKSECUVETTE | + 150 kr.
300g mør oksecuvette (steges medium) med brændte forårsløg, sprøde gyldne fritter og rødvinssauce

GRILLET KYLLING I SOMMERFRIKASSÈ
Danske, grillede, udbenede kyllingeoverlår i blanquettesauce med nye ærter, gulerødder, grønne asparges og persille

REVELSBEN
Grillede og glaserede revelsben i blomme-BBQ, nye løg, grillede majs, brombær og brøndkarse

ASIAN STYLE MOULES FRITES
Dampede blåmuslinger i hvidvin, kokosmælk, citrongræs, galanga, limeblade og friske koriander – hertil sprøde fritter og spicy chili aioli 

Tilbehør

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Danske kartofler med løvstikkesmør og frisk persille | 35 kr.

Grillede gulerødder med estragoncreme, ristede mandler og blomsterkarse | 35 kr.

Sprøde salater, rabarbarvinaigrette, grønne æbler, frisk asparges og ristede græskarkerner | 35 kr.

Friterede padrons med Vesterhavsost og sort peber | 35 kr.

Sprøde fritter | 35 kr.

Saucer & dips

Mascarponecreme | 10 kr.

Chilimayo | 10 kr.

Trøffelmayo | 10 kr.

Rødvinssauce | 20 kr.

Estragonmayo | 15 kr.

Bearnaise | 35 kr.

Desserter

VANILJE PANNA COTTA 
Blød vaniljecreme med friske jordbær, jordbærsorbet og brændt hvid chokolade

SUNDAE A LA KOLDSKÅL
Luftig koldskål, vaniljeis, citronguf og kammerjunkere

BROWNIE MED SOMMERBÆR
Ristede valnødder, sommerbær, hvid chokoladecreme og frisk mynte

SOMMER SORBET (VG) 
Jordbærsorbet, lemonsorbet, friske bær og marengs 

Børnemenu - 75 kr.

GRILLET KYLLING I SOMMERFRIKASSÈ
Grillede danske, udbenede kyllingeoverlår i blanquettesauce med nye ærter, gulerødder, grønne asparges og persille

BYG-SELV-BURGER
Byg-selv burger, cheddar, bacon, Vesterbrodressing, tomat og syltede agurker. Vælg mellem oksekød eller kylling

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.