Selskabsmenu Madklubben Vesterbro
Vinter 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra d. 12. november – 6. januar.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

ASIATISK LAKS
Rimmet  laks, koriander,  shiso, kinaradise og  misomayo 

OKSECUVETTE 
Mør oksecuvette,  sprøde fritter, waldorfsalat og rødvinssauce
Opgrader til 300 gram  rib eye med bearnaise +50 kr.

JULESUNDAE 
Vaniljeis, kirsebærsauce og knuste brændte mandler

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

Vin til middagen?

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens 

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 
OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl + 50 kr. 
OBS: Serveres kun til selskaber på minimum 10 personer

Vesterbros Vinmenu | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

TATAR AF OKSEINDERLÅR
Radicchio, syltede rødløg,  friterede kapers, trøffelmayo og brombær

JORDSKOKKESUPPE
Syltede jordskokker, citron og brøndkarse

ASIATISK LAKS + 25 kr.
Rimmet laks, koriander,  shiso, kinaradise og misomayo

ANDERILETTE
Bagte blommer, hasselnødder og ristet brød

CHEVRE CHAUD (V)
Gratineret gedeost, blandet salat, tørrede vindruer, cidersyltede pærer og valnøddevinaigrette

Hovedretter

SALTBAGTE ØKOLOGISKE GULERØDDER (V)
Syltede skalotteløg, basilikumspesto og cremet bygotto med Vesterhavsost

FLÆSKESTEGSSANDWICH
Rødkål, syltede agurker, sennepsmayo og sprøde fritter

RØDVINSBRAISEREDE SVINEKÆBER
Blomkålspuré, brunet smør og saltet citron

GRILLET BERBERIE-ANDEBRYST
Rødbeder, friske æbler,  brombær,  ristede mandler og rødvinssauce

OKSECUVETTE + 150 kr.
Mør oksecuvette,  sprøde fritter, waldorfsalat og rødvinssauce

RIBEYE + 175 kr.
300 gram amerikansk kornfodret ribeye, fritter og bearnaisesovs 

Tilbehør

Sprøde fritter | 35 kr.

Knuste kartofler | 35 kr. 

Waldorfsalat | 35 kr.

Frisk rødkålsalat, appelsin og bagte græskarkerner | 35 kr.

Broccoli med friskost og bacon | 45 kr.

Brun sovs | 25 kr.

Bearnaisesovs | 35 kr.

Trøffelmayo | 15 kr.

Desserter

JULESUNDAE 
Vaniljeis, kirsebærsauce og brændte mandler

KÆRNEMÆLKSFROMAGE
Varme julekrydderier, syrlig citronsorbet, crumble og æblesauce

OREO CHOKO BOMBE
Chokoladeeksplosion, creme cheese og skovbær

Der tages forbehold for mindre ændringer i menu og priser.

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.  For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.