Så er det i dag, at vi byder velkommen til både Frankies Pizza Aarhus & Mamma’s!

7. marts 2019

Der er fart over feltet, restauranterne, menukortene – og åbningerne! I dag slår vi nemlig dørene op til to nye matrikler. Og vi begynder mod vest…

Frankie’s Pizza åbner i dag i Aarhus på Mejlgade 45, hvor et nyistandsat, men stadig rustikt og funky lokale venter på dig. Vi serverer drønlækre pizzaer med topsprøde bunde – og ja, vi har også en ananaspizza på menuen. Er du til den helt store tur, så kan du kaste dig over Frankie’s Feast, hvor du kan spise al den pizza, du lyster og drikke al den vin og de cocktails, du har mod på. Seancen varer i halvanden time og koster 350 kroner. Vi har også en variant for børn til og med 11 år, hvor der er ad libitum på pizza og sodavand for 150 kroner. Har I lyst til at sidde længere? Intet problem – forlæng en halv time for 50 kroner eller en time for 100 kroner ekstra.

Du kan læse mere om Frankie’s Pizza Aarhus her.

Og så var der Mamma’s! Det er vores nye restaurant, som har Italien som omdrejningspunkt. En italiener vil nok mene, at det vil være, som at komme hjem til…. Ja, Mamma’s kødgryder. Vi har fået fingrene i italienske ingredienser, som sammensættes med know-how og det bedste fra Mamma’s to italienske sønner: Tony(’s Havnegade) og Frankie(’s Pizza).

Børnene er altid velkomne hos Mamma’s – og de kan for eksempel få lov til at komponere og tegne deres egen pizza. Tegningen ryger hernæst ud til Mamma i køkkenet, som herefter går i sving. Vælg dine favoritter fra á la carte menuen med priser fra 65 kroner – eller din egen 3-retters menu for 225 kroner. Sulten? Så kast kærligheden på “Mamma’s family feast”, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner. Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske.

Vi kører desuden italiensk musik og indretning med blandt andet hvid marmor, stearinlys og citrontræer, mens musikken også kommer fra Støvleandet. Når det ganske straks bliver lunere, serverer vi både vådt og tørt ude på Regnbuepladsen, hvor vi har plads til masser af amore – og Aperol Spritz.

Der er meget mere Mamma’s på hjemmesiden her.