Har I et bryllup, en barnedåb, en fødselsdagsfejring eller en helt fjerde fest på tegnebrættet, men mangler det perfekte lokale? Bare rolig, Madklubben har jeres ryg. I de smukke, gamle PARK-bygninger ved Østerbro Stadion lige ud til Østerbrogade har vi netop slået dørene op til et elegant selskabslokale komplet med kongeblåt gulvtæppe, designermøbler og – selvfølgelig – de sympatiske Madklubbenpriser. Her kan vi have op til 200 spisende gæster på én gang.

Nyd en 3-retters festmiddag inkl. mineralvand for så lidt som 325 kr. pr. person, hold forretningsmødet fra 275 kr. eller inviter kollegaerne til julefest med 11-retters buffet fra kun 325 kr. Mulighederne er mange, og hvis I har særlige ønsker, kan vi lave lige det, I har lyst til at spise. Kun fantasien sætter grænser, og som altid hos Madklubben, kan I køre den simple og prisvenlige stil eller smøre ekstra luksus på toppen.

Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, har det været en stor opgave at få forvandlet lokalerne. Vi overtog bygningen i foråret 2017, og i august åbnede Tony’s Østerbro som den første restaurant, nu er selskabslokalet klar og i slutningen af året åbner sidste etape på førstesalen i form af Madklubben Østerbro.

Nysgerrig på at vide mere om Madklubbens selskabslokaler? Gå på opdagelse i vores menukort her, eller send os en mail på event@madklubben.dk allerede i dag.

PS. Vi synes næsten, at du fortjener at se et før/efter-billede af selskabslokalets vilde forvandling fra natklub til madklub:

Madklubbens Selskabslokaler Østerbro Madklubbens Selskabslokaler Østerbro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *