Selskabslokaler i København

Mangler du et selskabslokale i København til dit næste arrangement? Hos Madklubben er vi eksperter i at afholde selskaber, møder og konferencer i vores smukke lokaler på Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

Madklubbens selskabslokaler i København

I Madklubben råder vi over nogle af de skønneste festlokaler i København. Du kender dem måske fra dine besøg i vores restauranter, men vidste du, at vi også har Københavns lækreste selskabslokale, som du kan leje til dit næste arrangement? 

48879908532_0f8716482f_o (1)
48879908532_0f8716482f_o (1)

Selskabslokaler i hjertet af København

Vores festlokaler ligger på Østerbro i København, blot fem minutters gang fra Trianglen, lige ved siden af Madklubben Østerbro. Selskabslokalerne er smukt indrettet med lækre design-klassikere, og er yderst fleksibelt, så det passer perfekt til selskaber mellem 40 – 120 personer. Hvis I er færre eller flere, så tag endelig fat i os, da vi i Madklubben altid finder frem til en løsning, der passer dig.   

Gå på opdagelse i vores selskabsmenuer

Har du et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag, en konfirmation, et jubilæum, en julefrokost eller en anden festlig anledning på bedding? Så er Madklubbens selskabslokaler på Østerbro det perfekte sted for dig, der er på udkig efter overdådige omgivelser og lækre faciliteter til en fair pris.

selskabsmenu

Vi tilbyder:

  • Plads til mellem 40 – 120 personer. Fem minutters gang fra trianglen, bus lige til døren samt parkering i området.
  • Skræddersyede menupakker, hjælp til udsmykning og én kontaktperson fra start til slut.
  • Lokalerne har gratis WiFi tilgængeligt og Banquet har deruodver AV-udstyr.

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at planlægge dit næste arrangement. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Du kan også ringe til os på telefon: +45 38 41 41 74

OBS: Madklubbens selskabslokaler har et minimum antal på 40 gæster. Ved arrangementer under 40 gæster henviser vi til vores andre restauranter.

Søger du mere inspiration er du også velkommen til at besøge Madklubben på Facebook.