Selskabslokaler i København på Østerbro

Mangler du selskabslokaler i København til dit næste arrangement? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Madklubben er vi eksperter i at afholde selskaber, møder og konferencer i vores smukke lokaler på Østerbro i København.

Vi vil så gerne hjælpe, så benyt formularen nederst på siden eller kontakt os via følgende:

event@madklubben.dk

Tlf. 38 41 41 74
10.00-17.00
Mandag-fredag

Vi tilbyder:
Lokaler

Plads til mellem 50-130 personer. Fem minutters gang fra Trianglen, bus lige til døren samt parkering i området.

Teknisk udstyr

Lokalerne har AV-udstyr og gratis WiFi tilgængeligt. Madklubbens selskabslokaler i København har hele pakken.

Service

Skræddersyede menupakker, hjælp til udsmykning og én kontaktperson fra start til slut.

Madklubbens selskabslokaler i København

I Madklubben råder vi over nogle af de skønneste festlokaler i København. Du kender dem måske fra dine besøg i vores restauranter, men vidste du, at vi også har Københavns lækreste selskabslokale, som du kan leje til dit næste arrangement? 

Selskabslokale i hjertet af København

Vores festlokaler ligger på Østerbro i København, blot fem minutters gang fra Trianglen, lige ved siden af Madklubben Østerbro. Selskabslokalet er smukt indrettet med lækre design-klassikere, og er yderst fleksibelt, så det passer perfekt til selskaber mellem 50 – 130 personer. Hvis I er færre eller flere, så tag endelig fat i os, da vi i Madklubben altid finder frem til en løsning, der passer dig.   

Skøn mad og service i Københavns smukkeste selskabslokale

Som du måske allerede ved, så elsker vi at lave lækker mad til vores gæster. Det gælder også, når du lejer vores smukke selskabslokale i København. Her er du med til at bestemme den menu og forplejning, der passer til dit arrangement, og så sørger vores dygtige kokke ellers for resten. Gennem hele processen har du én kontaktperson til rådighed, som er klar til at besvare ALLE dine spørgsmål.

Fuldt udstyret selskabslokale

Sidder du inde med spørgsmål såsom, om vores selskabslokale i København, nu også har projekter, lærred, wifi og andet AV-udstyr? Til det kan vi svare ja. Vores selskabslokale er top-udstyret, så du ikke behøves at bekymre dig, om du nu også har det rigtige stik eller converter med. Det har vi sørget for. 

Vi glæder os til at gøre dit bryllup, konfirmation eller andet arrangement til noget helt særligt i Madklubbens selskabslokale i København. I mellemtiden kan du følge Madklubben på Facebook

Vil du vide mere om vores lokaler?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med mere information.

OBS. Madklubbens selskabslokaler har et minimum antal på 50 gæster. Ved arrangementer under 50 gæster henviser vi til vores andre restauranter, som kan ses her.