Coronakrisen gør det lige nu udfordrende at planlægge større begivenheder. Og vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at være arrangør her i tiden. 

 Du skal dog vide, at vi i Madklubben altid er klar på at hjælpe dig med de praktiske udfordringer omkring din begivenhed. Vi har de fedeste locations, smukkeste rammer og den lækreste mad klar, så du kun skal koncentrere dig om at nyde dagen, med dem du holder af.

Selskabslokaler i København

Mangler du et selskabslokale eller festlokale i København til dit næste arrangement? Hos Madklubben er vi eksperter i at afholde selskaber, møder og konferencer i vores smukke lokaler på Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

Madklubbens selskabslokaler i København

I Madklubben råder vi over nogle af de skønneste festlokaler i København. Du kender dem måske fra dine besøg i vores restauranter, men vidste du, at vi også har Københavns lækreste selskabslokale, som du kan leje til dit næste arrangement? 

48879908532_0f8716482f_o (1)
48879908532_0f8716482f_o (1)

Selskabslokaler i hjertet af København

Vores festlokaler ligger på Østerbro i København, blot fem minutters gang fra Trianglen, lige ved siden af Madklubben Østerbro. Selskabslokalerne er smukt indrettet med lækre design-klassikere, og er yderst fleksibelt, så det passer perfekt til selskaber mellem 40 – 120 personer. Hvis I er færre eller flere, så tag endelig fat i os, da vi i Madklubben altid finder frem til en løsning, der passer dig.   

Gå på opdagelse i vores selskabsmenuer

Har du et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag, en konfirmation, et jubilæum, en julefrokost eller en anden festlig anledning på bedding? Så er Madklubbens selskabslokaler og festlokaler på Østerbro det perfekte sted for dig, der er på udkig efter overdådige omgivelser og lækre faciliteter til en fair pris.

selskabsmenu
46885699875_44317577d4_o
46885699875_44317577d4_o

Velkommen til Madklubbens selskabslokaler

Ligesom i alle vores restauranter er velsmag og den gode stemning kernen i vores selskabslokaler. Derfor er det også vigtigt for os, at vi kan give dig og dit selskab en fantastisk aften i et af vores lokaler. Du kan vælge mellem to lokaler og en række menuer, som kan variere i forhold til sæsonen.

Alle vores lokaler er dejlig lyse og med masser af luft. Vi har valgt at indrette dem med designermøbler, smukke lamper og grønne planter. Har du et bestemt ønske til, hvordan lokalet skal se ud på dagen, finder vi altid en løsning på dette.

Vi har på forhånd sammensat nogle menuer, som du kan vælge mellem. Alle menuerne er kendetegnet af den gode smag og økologiske råvarer. Menuerne kan variere i forhold til sæsonen, ligesom der også er menuer til både morgen, frokost og aften.

Selskabslokaler til livets store og små begivenheder

Uanset om du er på udkig efter et selskabslokale med plads til mere end 100 personer eller et mindre og mere intimt arrangement, står vi klar til at hjælpe dig. Vores største lokale, Banquet, er indrettet med en nordisk elegance. Her finder du eksklusive designermøbler og smukke træpaneler, som danner den perfekte ramme for alle livets begivenheder – store som små.

Ønsker I et mindre og mere intimt selskabslokale eller festlokale i København, er Guldsalen det oplagte valg. Som navnet også indikerer, er lokalet, trods dets størrelse, stadig imponerende i indretningen såvel som rummets arkitektur. Det høje loft giver rummet masser af lys og luft.

48879934397_37e3c190d2_o (1)

Vi tilbyder:

  • Plads til mellem 40 – 120 personer. Fem minutters gang fra trianglen, bus lige til døren samt parkering i området.
  • Skræddersyede menupakker, hjælp til udsmykning og én kontaktperson fra start til slut.
  • Lokalerne har gratis WiFi tilgængeligt og Banquet har deruodver AV-udstyr.

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at planlægge dit næste arrangement. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Du kan også ringe til os på telefon: +45 38 41 41 74

OBS: Madklubbens selskabslokaler har et minimum antal på 40 gæster. Ved arrangementer under 40 gæster henviser vi til vores andre restauranter.

Søger du mere inspiration er du også velkommen til at besøge Madklubben på Facebook.