Julefrokost

MINIMUM 50 PERSONER
Menuen serveres til deling ved bordene

DET KOLDE BORD

Friskbagt brød og smør
Marinerede sild med kapers, friskhakkede rødløg og dild
Karrysild med smilende æg, æbler og karse
Lun paneret rødspættefilet med
hjemmerørt remoulade, citron og dild
Håndpillede rejer med hjertesalat og citronmayo

DET VARME BORD

Flæskesteg med sprøde svær serveret med syltet rødkål og asier
Confiteret andelår med varme krydderier
Hvide kartofler med havsalt og persille
Julesauce

DESSERT

Ris à l’amande med lun kirsebærsauce og ristede mandler

350 kr. per person

TILKØB TIL JULEMENU

Hønsesalat med æbler, svampe og sprød bacon +50 kr.

Timian-medister med stuvet grønkål +75 kr.

Danske oste med sødt og sprødt +50 kr.

SÆRLIGE HENSYN?
Vi tager naturligvis hensyn til allergier & særlige diæter

*

Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser