Søndagsjazz i Aarhus var en succes! Skal du med næste gang?

6. marts 2019

Kan du huske, at vi slog et slag for gode musikalske toner i sidste uge? Det skete i forbindelse med vores søndags-jazz på Madklubben Aarhus, som vi gerne ville prøve af. Generalprøven er overstået, og i den forbindelse har vi bedt restaurantchef Simon Skov om lige at give et kvikt referat.

Simon – hånden på hjertet: Hvordan gik det all in all?

– Det gik godt! Folk var super positive omkring live-musikken, og rigtig mange var henne og sige tak for musikken – også på skrift faktisk. Nogle blev endda længere for at sidde og lytte, mens musikken blot var lidt hyggelig lyd i baggrunden for andre

Hvor mange var igennem på aftenen?

 – 144 personer, og det er helt okay for en søndag på Madklubben Aarhus – søndage kan nemlig godt være lidt stille, men det var altså indtil nu.

Men hvordan var feedbacken fra gæsterne?

 – Vi kunne ikke være mere tilfredse, og det tror jeg faktisk heller ikke, gæsterne kunne. Vi fik blandt andet denne feedback:
“Prikken over i’et var de to jazzmusikere, som underholdt under middagen. Så go’ stemning!” Vi fik faktisk 6 ud af 6 mulige stjerner for stemningen af den pågældende gæst.

Her til slut – kommer der mere musik hos Madklubben Aarhus? 

– Ja, i den grad! Vi arbejder allerede nu i gang med at se på kalenderen, så der kommer mere – og jeg er ret sikker på, at det bliver en søndag igen…

Vil du vide mere om Madklubben Aarhus, så finder du restauranten på Hack Kampmanns Plads 1-3 i Aarhus C og på hjemmesiden her.

Aarhus