Nu nærmer december sig for alvor! På lørdag er det 1. december, og hvilken bedre måde at starte julemåneden på, end at tage forbi det hyggeligt julemarked på Værnedamsvej og Tullinsgade. Årets udgave bliver afholdt på lørdag, hvor gaderne bliver spærret af, og fyldt op med juleboder, god stemning og og masser af mennesker. Er du en af dem, der skal forbi markedet, så kig indind på Hanzō på Værnedamsvej 14.

Vores asiatiske hule er åbent til markedet, og der er flere muligheder for at få varmen hos Hanzō. For eksempel kan du igen i år se frem til vores populære hvide gløgg. Den er fyldt med krydderier og smag – og så er den selvfølgelig 100 % hjemmelavet. Vi byder også på kaffe, og har du ungerne med, så kan de få sig en gang varm kakao til at tage med ud i kulden.

Er du blevet sulten af at trave rundt på markedet, så har vi også åbent til frokost, hvor der er asiatiske retter spækket med smag på menuen. En varmende rød karry med kylling eller stegt fisk, en spicy banh mi med kål, kimchee vinaigrette, chilimayo, salat, masser af friske urter med røget laks eller ribeye. Eller hvad med en rygende varm ramen? Der er flere muligheder, og du kan se hele frokostmenukortet her.

Og som noget ganske nyt, kan du også få noodles som take away, så du kan gå og slubre dig mæt, mens du nyder julestemningen og oppyntningen på Værnedamsvej og Tullinsgade.

Vi har åbent 11.30-15.30, så stik hovedet ind og få en frokost, snup en gløgg, eller begge dele. Vi håber, vi ses på lørdag!