Velkommen til take away fra Gran Torino i et helt nyt format. Nu kan du gå på opdagelse i vores antipasti for blot 35 kr. og 45 kr. stk., eller vælge vores 4 favoritter til en samlet pris à 100 kr. Smag på lufttørret okseinderlår bedre kendt som ”bresaola”, cremet økologisk mozzarella, der også går under navnet ”burrata” eller ”carpaccio” af tyndskåret okseinderlår med trøffelolie og pinjekerner on top. Og det er naturligvis blot et beskedent udsnit af vores smagfulde udvalg.

Hovedrollen spilles af vores delikate pizzaer med alt fra de helt klassiske kreationer til mere kreative påfund. Alle er bagt og tilberedt efter napolitanske traditioner, naturligvis, og kan blive dine for priser mellem 75 og 125 kr. Alternativt kan du bestille vores lasagne – vi tilbyder både en klassisk med braiseret oksekød, tomat og mozzarella eller en vegetarisk, hvid lasagne med grillet grønt, cremet bechamel og mozzarella (selvfølgelig!). Begge til den simple pris à 115 kr. Er selvforkælelse i højsædet? Top da din bestilling af med enten en syndig dessert eller noget dejligt at drikke til favorable priser. På menuen finder du et udvalg af både sodavand, øl og vin, så der stensikkert er noget for enhver smag.

Du finder vores fulde take away-menu lige her. Ønsker du at bestille mad? Så skal du blot følge linket her. Buon appetito!