Selskabsmenu for Bistro-de-Luxe – 25. juni - 26. august

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 18. juni 2019 til 26. august 2019.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst.

Menuer

Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner
Vand m/u brus ad libitum er inkluderet i prisen

SUPPE STEG & IS | 350 kr. 

Tomatsuppe (V)  
af danske tomater med agurk, creme fraiche og sorte oliven

250g ribeye
med Vesterhavsost, ramsløgskapers og trøffelsauce 

Chokolademousse
med kammerjunker og hindbær

 

FAVORITTEN | 250 kr.

Tomatsuppe | Kylling | Rødgrød

Vin til middagen

Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede. Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

BISTROENS VINMENU | 150 kr.
Et glas bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin

VINMENU DE LUXE | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus

Forretter

Røget laks +25 kr.
fra Kvarøy, rygeost, radise, smørristet rugbrød og dild

Krydret tomatsuppe (V)  
af danske tomater med agurk, creme fraiche og sorte oliven
Tilkøb af stegte kammuslinger +75 kr.

Grillet ramsløgspølse
estragonmayo, syltede løg og malt

Rørt tatar
af okseinderlår med cognac, cornichoner, æggeblomme og urtemayonnaise

Foie gras au torchon +75
syltede abrikoser og grillet brioche

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med: Knuste kartofler med smør og løvstikke og hjertesalat med syrnet fløde med hyldeblomsteddike og sort peber

Bygotto, citron vinaigrette
32 mdr parmesan og sommerurter
Tilkøb af stegte kammuslinger +75

Helstegt rødspætte +50 kr.
med ærter francaisé, brunet smør og syltede løg

Grillet kyllingeoverlår
med kantareller, majs, estragon og hønseblanquette

250g ribeye +125 kr.
med Vesterhavsost, ramsløgskapers og trøffelsauce 

Rørt tartar
som hovedret

Tilbehør

Knuste kartofler med smør, sort peber og løvstikke| 35 kr.

Grøn salat med valnøddevinaigrette | 35 kr.

Smørdampet Spidskål med vesterhavsost og purløg | 45 kr.

Desserter & Ost

Tærte
med jordbær, champagnegele og vaniljecreme

Rødgrød
med 50% fløde

Koldskål
med kammerjunker og hindbær

Et godt stykke ost, eller 3?

1 stk 25
2 stk 50
3 stk 65
Serveres med behørig garniture og knækbrød

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.