Selskabsmenu Tony’s Havnegade
Januar 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 7. januar – 10. marts.

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakker

KLASSISK MENU | 225 kr.
Vitello tonato
Tony’s meatballs
Tiramisu
Hertil 2 glas vin og filterkaffe / te | 150 kr.

GREATEST MENU | 300 kr.
Burrata Crostini
Helstegt havbart
Missisippi mud pie
Hertil vinmenu med 3 glas vin og filterkaffe / te | 200 kr.

HELE PAKKEN | 480 kr.
Jomfruhummer
Rib eye med kartoflerpuré
Tiramisu
Hertil vinmenu med 1 glas bobler, 2 glas vin og filterkaffe / te | 220 kr.

Sammensæt selv

Vores koncept:

3 retter | 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

VITELLO TONNATO
Grillet kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron

GNOCCHI (V) + 25 kr.
Fløjlsbløde gnocchi i cremet parmesansauce med friskrevet sort trøffel (Vegetarisk)

JOMFRUHUMMER + 75 kr.
Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille

BURRATA CROSTINI (V)
Cremet frisk mozzarella serveret med trøffelvinaigrette, croutoner, bløde løg og ruccola (Vegetarisk)

AUBERGINE (V)
Stegt aubergine med kapers, ruccola og løgvinaigrette med trøffel (Vegansk)

Hovedretter

RISOTTO (V)
Cremet risotto med stegte svampe, ristede croutoner, mascarpone og masser af parmesan (Vegetarisk)
Dagens fisk på din risotto? + 75 kr.
Frisk sort trøffel på din risotto? + 50 kr.

LINGUINI VONGOLE + 50 kr.
Sort linguini pasta, hvidvinsdampede blåmuslinger, nduja pølse, hvidløg og dild

TONY’S MEATBALLS
Saftige kødboller i krydret tomatsovs
serveret med linguine pasta, parmesan og krydderurter

PASTA POMODORO (V)
Troffie-pasta i krydret tomatsauce med sorte oliven og persille (Vegansk)

CARBONARA
Garganelli-pasta med cremet parmesan/æggeblomme-sauce,
stegt røget bacon og knust sort peber

HELSTEGT HAVBARS + 50 kr.
Helstegt havbars i brunet smør serveret med ristede kapers, dild, bagt fennikel og bagte tomater

GRILLET RIB EYE + 150 kr.
300g grillet rib eye af kornfodret okse fra Uruguay serveret med balsamicosyltede
løg, selleripuré og timiangastrique
Serveres med en valgfri tilbehør

Tilbehør

GRØN SALAT med vinaigrette og parmesan | 35 kr.

GRØN SALAT med vinaigrette og hasselnødder (Vegansk) | 35 kr.

KARTOFFELPURÉ med hvidløg og rosmarin | 35 kr.

STEGT BROCCOLINI med parmesan, olivenolie og peber  | 35 kr.

Desserter

TIRAMISÙ
Kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

MISSISIPPI MUD PIE + 25 kr.
Cremet chokoladekage, hasselnødder og fior di latte

SORBETTO (V)
Citronsorbet, ananassorbet og kirsebærsorbet (Vegansk)

TONY’S LEMON PIE
Mørdej, lemon curd, bagt hvid chokolade og mynte

Vin til middagen

Vores vinmenu kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede.
Vinmenuen skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.

”UNO” | 150 kr.
1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 kop filterkaffe

”DUE” | 200 kr. 
1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 gl. dessertvin + 1 kop filterkaffe

”TRE” | 300 kr.
1 gl. bobler + 1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 gl. dessertvin + 1 kop filterkaffe

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.