Selskabsmenu Tony’s Havnegade
Vinter 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 5. november – 6. januar.

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Menupakker

KLASSISK MENU | 225 kr.
Vitello tonato
Tony’s meatballs
Tiramisu
Hertil 2 glas vin og filterkaffe / te | 150 kr.

GREATEST MENU | 300 kr.
Burrata & pære
Ravioli & kulmule
Missisippi mud pie
Hertil vinmenu med 3 glas vin og filterkaffe / te | 200 kr.

HELE PAKKEN | 480 kr.
Jomfruhummer
Rib eye med kartoflerpuré
Tiramisu
Hertil vinmenu med 1 glas bobler, 2 glas vin og filterkaffe / te | 220 kr.

Sammensæt selv

Vores koncept:

3 retter | 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

VITELLO TONNATO
Grillet kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron

GNOCCHI E TARTUFO (V) + 25 kr.
Fløjlsbløde gnocchi vendt i cremet parmesan med friskerevet vintertrøffel

JOMFRUHUMMER + 75 kr.
Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille

BURRATA & PÆRE (V)
Cremet frisk mozzarella med syltet og bagt pære, radicciosalat, ristede hasselnødder og balsamico

Hovedretter

TRØFFELRISOTTO (V)
Cremet risotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristet brødkrumme,
mascarpone og masser af parmesan
Vil du have dagens fisk på din risotto? + 75 kr.

TONY’S MEATBALLS
Saftige kødboller i krydret tomatsovs
serveret med linguine, masser af parmesan og krydderurter

RAVIOLI & KULMULE + 75 kr.
Ravioli med ricotta og parmesan serveret med kulmule, grillet zucchini,
ristede pinjekerner og salsa verde

HELSTEGT HAVBARS
helstegt havbars fyldt med masser af urter og citroner.
serveret med ristede kapers, dild, bagt fennikel og stegte tomater

GRILLET RIB EYE + 150 kr.
300g grillet rib eye af kornfodret okse fra Uruguay
serveret med balsamicosyltede løg, selleripuré og timiangastrique

Tilbehør

GRØN SALAT med vinaigrette og parmesan | 35 kr.

KARTOFFELPURÉ med hvidløg og rosmarin | 35 kr.

STEGT AUBERGINE med balsamico, kapers og basilikum | 35 kr.

Desserter

TIRAMISÙ
Kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

MISSISIPPI MUD PIE + 25 kr.
Cremet chokoladekage, hasselnødder og fior di latte

PÆRE & CHOKOLADE
Syltet pærekompot, bacchio, hvid chokolade og mynte

Vin til middagen

Vores vinmenu kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede.
Vinmenuen skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.

”UNO” | 150 kr.
1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 kop filterkaffe

”DUE” | 200 kr. 
1 gl. bobler + 1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 kop filterkaffe

”TRE” | 300 kr.
1 gl. bobler + 1 gl. hvidvin + 1 gl. rødvin + 1 gl. dessertvin + 1 kop filterkaffe

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.