Er du parat til Valentine’s day? Muligvis ikke, men det hjælper vi dig med nu, for hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 giver vi et glas bobler i anledning af Valentine’s day. Det er ligetil: Når du booker et bord online, skriver du blot “Valentines” i kommentarfeltet til reservationen. Ringer du for at booke bord, nævner du blot, at du og din date gerne vil bede om to glas gratis bobler i anledning af Valentine’s day.

Men hov – I skal også have lidt at spise! Og når nu er I ude som par, kan I passende smage lidt på hinandens serveringer.

Som forret kunne I jo vælge en frisk tatar og en Foie gras terrine med kvædekompot og ristet brioche.

Hernæst og til hovedret vil vi anbefale en omgang stegt torsk med muslingesauce, ristet kål og syltede løg til den ene af jer samt en omgang grillet blomkål med vinaigrette med røget olie og mandler, vesterhavsost og persille til den anden. Men I kan selvsagt nemt smage over bordet hos hinanden.

Fluks videre til desserten! Og snup en hver – eller vælg alle tre til deling. Vi har nemlig ”brunsviger” i form af smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce, men også en æblemazarintærte med kanel og creme double samt en chokolademousse med creme fraiche og nøddecrumble.

Ovenstående er blot ét blandt mange bud på en menu – du kan naturligvis selv vælge lige præcis dine favoritter fra menuen. Du finder den komplette menu og mulighed for bordbestilling til din Valentine’s day ved at klikke her.

Valentine's Valentine's Valentine's