18 ingredienser, 1 gløgg: Mød Bistro Royals flydende juleforfører

18 ingredienser, 1 gløgg: Mød Bistro Royals flydende juleforfører

Ingen jul uden gløgg på Bistro Royal. Vores herskabelige restaurant ud til Kongens Nytorv er et populært pitstop, når gaverne skal shoppes og benene hviles for en stund. Her fungerer den varme rødvin iblandet sprutmættet müsli som den perfekte energiforstærker. Drikker du mere end to glas, kan vi dog ikke garantere, at energiniveauet ikke går den modsatte vej.

Bistro Royals gløgg bliver til i køkkenet, hvor de julestemte kokke bruger intet mindre end 18 forskellige ingredienser på at opnå den perfekte smagskombination. Med i gryden ryger, hold fast: Rødvin, vodka, rom-marinerede rosiner (både de lyse og mørke), mandler, kardemomme, stjerneanis, kanel, laurbær, peberkorn, vanilje, citronskal, appelsinsaft, brun farin, enebær, solbærsaft, allehånde og nellikke. Skål!

Gryden med gløgg får hurtigt ben at gå på, og det skyldes ikke mindst, at vi serverer et gedigent vinglas af den højtidsstemte rødvinsblanding. Et glas gløgg koster 60 kr. og smager endnu bedre i selskab med en portion æbleskiver til 50 kr. for 4 styk inkl. tilbehør.

Glædelig jul fra team Bistro Royal.

IMG_5628

Livets store flæskestegsspørgsmål: Brioche eller rugbrød?

Livets store flæskestegsspørgsmål: Brioche eller rugbrød?

Bistro Royals svinepopulære flæskestegssandwich byder på en uimodståelig blanding af dansk frilandsgris, sprøde svær, rødkål, dijonmayo, syltede agurker og æbler. Vinterklassikeren har været på menuen siden starten af november og frister hele vejen igennem den søde juletid.

Apropos jul og søde sager, så venter der kun ét vigtigt spørgsmål, når du skal bestille din flæskestegssandwich til frokost på Bistro Royal: Skal den serveres i en kridhvid og lun briochebolle eller på kernerigt og saftigt rugbrød?

En flæskestegssandwich på rugbrød? Er det ikke helligbrøde? Tjo, for nogle er det måske. For andre kan det være lige akkurat det lod på julevægtskålen, der får kroppen og samvittigheden i balance i en periode proppet med æbleskiver, brun sovs og konfekt.

Uanset hvilken udgave du vælger, koster Bistro Royals flæskestegssandwich 125 kr. Men så kommer den også med sprøde, gyldne fritter og remoulade på siden. Ja tak!

Se hele Bistro Royals frokostkort her.

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Traditionen tro holder alle Madklubbens restauranter åbent på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag, og priserne spænder fra 500 til 1.400 kr. pr. person. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til Madklubben Shop, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Eller klik her og få et samlet overblik over de forskellige priser.

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Bistro Royal

Steak Royal

Tony’s

Alabama Social

Hanzō

Gran Torino

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

Guess who’s back? Bistro Royal disker op med grisseri af bedste skuffe

Guess who’s back? Bistro Royal disker op med grisseri af bedste skuffe

På Madklubbens restauranter findes der flere signaturretter, som har oparbejdet en trofast fanskare gennem årerne. Men intet slår Bistro Royals flæskestegssandwich i popularitet. Den grissede godte vender hvert år tilbage i månederne op til jul, og da vi for et par uger siden fortalte på Instagram, at det var ved at være oppe over, kastede over 500 mennesker et like efter billedet.

Tirsdag den 8. november skete det så: Flæskestegssandwichen vendte hjem til frokostkortet på Kongens Nytorv, hvor den kan nydes alle ugens dage. Glæd dig til den velkendte og uimodståelige kombi af stegt dansk frilandsgris med sprøde svær, rødkål, dijonmayo, syltede agurker og æbler i lun briochebolle. Herligheden serveres naturligvis med gyldne, sprøde pommes frites og remoulade på siden.

Bistro Royals Flæskestegssandwich koster 125 kr. med hele pivtøjet. Se også alle dens venner på frokostmenuen ved at klikke her. Dog advarer vi: Akutte cravings kan indtræffe!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Mangler du den perfekte vinjulegave til far? Skal der ekstra gode flasker på bordet til julefrokosten? Må boblerne til nytår gerne være noget særligt? Eller er du bare på udkig efter lidt nyt til vinsamlingen derhjemme?

Så kom til Madklubbens store vinloppemarked søndag den 13. november. Vi er I gang med at strømline vinkortene på tværs af vores restauranter, og derfor sælger vi ud af de vine, der ikke længere vil være at finde på menuen. Gå på opdagelse blandt flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000 kr. Alle vine sælges til indkøbspris, og du kan derfor spare 30-60% i forhold til butiksprisen. Priserne starter omkring de 30 kr. og løber op til omkring 500 kr. for de helt særlige flasker.

Meld dig til vinloppemarkedet på Facebook her!

Foruden et væld af gode vine vil der også være en portion interiør til salg på loppemarkedet. Her kan du blandt andet score lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Vi gør opmærksom på, at Madklubbens medarbejdere får adgang til loppemarkedet mellem kl. 11 og 12, og vi derfor ikke kan garantere, at enkelte, specifikke ting ikke vil være udsolgt.

Loppemarkedet afholdes på Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården. Der kan betales med kontanter og kort. Det er ikke muligt at reservere eller sætte ting til side, og alle køb skal derfor medtages med det samme.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Fik vi nævnt, at vores kokke selvfølgelig også er på arbejde? Du kan derfor snuppe en lækker pizza med i handlen, mens du venter i køen, eller som take-away, når turen går videre ud i søndagskøbenhavn.

Hvad: Vinloppemarked + interiør
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården
Hvornår: Søndag den 13. november kl. 13-17
Hvor meget: Spar 30-60% på gode vine.
Hvordan: Fri entré. Betal med kort eller kontanter.

Royal julefrokost på budget? Inviter gæsterne ud på byens bedste adresser

Royal julefrokost på budget? Inviter gæsterne ud på byens bedste adresser

I Madklubbens restaurantfamilie er der vidt forskellige muligheder for at skræddersy en julemiddag til selv de mest kreative, klassiske, krævende eller kroner-og-ører-bevidste forsamlinger. Hvis du stadig er i tvivl om, hvor kollegaerne, vennerne eller familien skal inviteres med ud at spise, så få overblikket over julemenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her.

Hvis jeres selskab er på udkig efter klassisk velsmag med et nutidigt touch serveret i elegante og herskabelige omgivelser, er Madklubbens royale restauranter lige noget for jer. Bistro Royal på Kongens Nytorv og Steak Royal ved Rådhuspladsen har hverken hermelinskåbe på skuldrene eller krone på toppen – næh, her er det royale element langt mere tilgængeligt og i øjenhøjde.

Sagt kort og godt er vores Royal-restauranter navngivet således, fordi de løfter den klassiske Madklubben-oplevelse op på et højere niveau – især hvad angår indretning og beliggenhed.

På Bistro Royal byder juleselskabsmenuen på et 3-retters byg-selv-koncept, hvor I kan skræddersy middagen efter jeres ønsker. Prisen starter på 300 kr., og der er mulighed for at opgradere enkelte retter, hvis I virkelig har livsnydernissehuen på. Glæd jer til rørt tatar, rejecocktail, flæskesteg, saftigt oksekød, chokolademousse, juletrifli og mange andre lækre sager.

På Steak Royal kan I vælge mellem tre forskellige forkomponerede julemenuer til selskabet i prislejet 300, 400 eller 450 kr. Vil I hellere selv stykke menuen sammen, kan det også gøres fra 300 kr. pr. snude. Kør den klassisk med gravad laks, andebryst og ris à la mande royal, eller byd i stedet gæsterne på saftige bøffer, elegante forretter og syndige desserter fra et mere moderne repertoire.

Frisk på en Royal julefrokost, der ikke sprænger budgettet? Så kontakt vores bookingafdeling på mail@bistroroyal.dk eller mail@steakroyal.dk allerede i dag.

Bistro Royal holder morgenlukket mandag den 24. oktober

Bistro Royal holder morgenlukket mandag den 24. oktober

Foto: Dennis Skyum (Instagram: @dennisskyum)

Mandag den 24. oktober er vi desværre nødt til at lukke ned for morgenmadsservering på Bistro Royal for en kort bemærkning. Det skyldes, at der lukkes for vandet i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde på rørsystemet – vi kan med andre ord hverken lave kaffe eller koge æg.

Restauranten åbner igen fra frokosttid samme dag, hvilket vil sige, at du kan gå ombord i vores populære frokostmenu fra kl. 11:30.

Vi beklager ulejligheden og håber på at se dig til morgenmad en anden dag.

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Kulturnatten er over os, og København vågner atter i mørket og byder på et væld af spændende oplevelser, kreative events og hyggestunder. Når du har fået spændt adgangs-badgen på brystet, familien og vennerne er samlet og den vilde aftenvandring går gennem byen, så husk på én ting: Selv Kulturnatten kan blive en tam affære på tom mave.

Sørg derfor for at tanke godt op enten før, under eller efter I begiver jer ud på blandt nattens mange indtryk og udflugtsmål. Nedenfor har vi listet vores restauranter efter bydel, så du kan se præcis hvor, du kan få Madklubbens lækre mad til små penge under Kulturnatten 2016.

Tip: Klik på hver bydel for at få en komplet oversigt over oplevelserne i området.

Frederiksstaden:

Byg din egen robot i forskningsministeriet, bliv omgivet af statuer hos Den Kongelige afstøbningssamling, hør godnathistorier for voksne på Medicinsk Museion og tag børnene med på omvisning på Designmuseum Danmark. Der er gang i den historiske del af Indre By på Kulturnatten.

Her skal du spise:

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade

Bistro Royal på Kongens Nytorv

Indre By:

Gå på opdagelse i en verden af film hos Det Danske Filminstitut, bliv børnejournalist for en aften hos Berlingske Media, oplev Rådhuset by night og gå under jorden med Metroselskabet. Lige fra H.C. Andersens Boulevard over Nørreport til Kongens Have: Indre By summer af aktiviteter!

Her skal du spise:

Madklubben Steak i Pilestræde – køkkenet holder ekstraordinært åbent til kl. 23.

Steak Royal ved Rådhuspladsen

Slotsholmen:

Kom indenfor og mød politikerne på Christiansborg, tag på rundvisning på Børsen, oplev søhelte på Tøjhusmuseet og se Thorvaldsens Museum pakket ind i flotte lysprojektioner. Den lille ø midt i København flyder over af kulturelle oplevelser.

Her skal du spise:

Tony’s i Havnegade

Vesterbro:

Byg skulpturer af slik på Kulturanstalten, kig på stjerner i Planetariet, besøg Stjerneradio i Istedgade og kom til lanterneworkshop på Akademiet For Utæmmet Kreativet. Vesterbro er i sit kreative hjørne den 14. oktober.

Her skal du spise:

Madklubben Vesterbro – late night menu fra kl. 22-23 og indbygget cocktailbar, når aftenen lakker mod enden.

Nørrebro:

Tag på kriminalvandring med Politimuseet, oplev Shakespeare fortolket som lyd og lys på Assistens Kirkegård, hør fortællinger fra kvindelige indvandrere og kom til koncert i en gammel kirke. Nørrebro lever op til titlen som kulturel smeltedigel – også denne aften.

Her skal du spise:

Gran Torino på Sortedam Dossering

Hanzō på Sortedam Dossering

Alabama Social på Sortedam Dossering

Her skal du slutte aftenen med lækre drinks:

Bar Next Door på Sortedam Dossering

 

Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Bistro Royal på Kongens Nytorv og Steak Royal ved Rådhuspladsen hører til blandt Madklubbens mest eksklusive restauranter. Her koster retterne lidt mere, ligesom indretningen og placeringerne er i topklasse. Til at styre begge steder har vi et team bestående af to partnere, der står for de overordnede linjer, men kun én restaurantchef.

Navnet er Mads Gramkow, og vi satte ham i stævne til en snak om god service, fodboldafslapning og hvordan, man styrer hele to restauranter på én gang.

Vil du ikke starte med præsentere dig selv?

”Jamen jeg hedder Mads. Jeg bor på Nørrebro med min kæreste, Julie. Jeg er vokset op både i Nordvest og efterfølgende i Snekkersten. Så hvis jeg kort skal definere mig selv, er jeg nok lige dele gadedreng og poleret knægt fra Nordsjælland.”

Hvor mange år har du arbejdet i Madklubben?

”Puha, det er vel snart blevet til 4 år. Jeg startede på Madklubben Vesterbro, og rykkede derefter videre til Bistro Royal. Nu er Steak Royal så også kommet med på ansvarslisten her fra efteråret 2016.”

Ja, mange stamgæster kender dig jo som restaurantchef på Bistro Royal. Hvorfor skal du nu også være på Steak Royal?

”Fordi vi gerne vil overføre noget af den kultur og den hjemmefølelse, der er på Bistro Royal til Regnbuepladsen. Jeg har et fantastisk samarbejde med vores restaurantpartnere Nils Petter Bro og Lars Bertelsen. Vi forstår hinanden, har den samme tilgang til tingene og de samme ambitioner. Vi skal have skabt en stærkere forbindelse mellem de to restauranter. En styrket lighed i oplevelsen og kvaliteten og ikke kun i navnet.”

IMG_4572

Bliver Steak Royal så bare en ny Bistro Royal?

”Nej, slet ikke. Det er to forskellige restauranter, og selvfølgelig skal de også kunne adskilles. På Bistro Royal er der gang i den fra morgen til aften. Steak Royal er en mere eksklusiv aftenrestaurant. Det er stemningen på Steak Royal, vi for alvor skal arbejde med. Der skal være god energi på en mandag såvel som en lørdag. I weekenden må der gerne komme lidt mere smæk på – vi har jo en fed cocktailbar i kælderen, som er et oplagt pit stop inden byturen.

Kan du prøve at definere, hvad god service betyder for dig?

”God service er, når der bliver taget hånd om gæsten, før han eller hun selv når at spørge. At der automatisk ankommer en ny gaffel, når man har tabt den på gulvet. Derudover er god service for mig helt nede på jorden. Det handler om at møde folk i øjenhøjde. Jeg har ingen fine fornemmelser, og er ikke professionelt uddannet. Langt hen ad vejen handler det om, at folk bare skal hygge sig. Både gæsterne men også personalet. Jeg gør tingene, som jeg har det bedst med. Det virker. God service handler også om, at gæsterne skal føle, de får noget for pengene”

På Bistro Royal bruger i nogle gange hashtagget #WherEeverybodyKnowsYourName på de sociale medier. Hvad går det ud på? 

”Jamen det handler om, at vi prøver på at huske på, hvad folk kan lide, og hvad de bestiller. Jeg går meget op i at lære mine medarbejdere at spotte folk. Ikke at de skal være kendte eller VIP’s. På ingen måde. Det kan være hvem som helst. Men når man kommer igen og igen og bliver stamgæst, tror jeg på, at det giver meget at blive husket. At blive budt velkommen hjem.”

For mange vil det være en ordentlig mundfuld at stå i spidsen for én stor restaurant. Du skal klare det for to. Hvordan kommer det til at foregå?

”Jeg er jo stadigvæk ung og frisk!” griner Mads, mens han alligevel retter på brillerne som en mand med masser af livserfaring.” Og så har jeg heldigvis en meget forstående og sød kæreste. Jeg ser det ikke som, at jeg har to restauranter alene. Jeg ser mig selv som en del af et hold. Den gode chef for mig er ikke ham, der kommer ind fra tid til anden og påtaler alt muligt. Det handler om at skabe tillid og en respekt der gør, at medarbejderne selv får lyst til at tage vare på forretningen og udvikle stederne. Jeg skal udstikke kursen, men jeg får aldrig skibet i land uden et fantastisk hold på begge restauranter.”

Nu skal du også lige huske at slappe lidt af, så du ikke brænder ud. Hvordan kobler du bedst fra?

”Godt spørgsmål… det gør jeg nok med alt, der handler om fodbold. Det kan være podcasts, artikler eller i fjernsynet. Derudover er min kæreste og jeg gode til at holde mange små ferier. Det bliver ikke til mange fridage, men når der lige er en ledig weekend, smutter vi udenlands for at koble af og suge ny inspiration til os. Og så er jeg jo ikke bleg for en tur i byen med drengene. Det kan være godt til lige at få rystet arbejdspresset af sig.”

Klik på restaurantnavnene for at læse mere om Bistro Royal og Steak Royal.