Velkommen til Bistro Royal                                                                           

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Nytårsaften i hjertet af København? Bistro Royal er det perfekte valg!

Nytårsaften i hjertet af København? Bistro Royal er det perfekte valg!

Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv!

Restauranten byder på en overdådig nytårsmenu, der kan få ethvert madøre til at smile bredt, og samtidig har Bistro Royal en ekstra trumf, der gør den endnu bedre denne aften – beliggenheden! Bistro Royal er placeret på Kongens Nytorv helt centralt i hovedstaden, og der bliver udsigt til københavnernes fest, farver og fyrværkeri fra de herskabelige lokaler. Det er også nemt at komme til og fra. Metroen går lige til døren – en ekstra bonus denne aften, hvor det kan være både svært og dyrt at finde en taxa.

Selve nytårsaften hos Bistro Royal bliver en elegant oplevelse, hvor I kan se frem til fire retter af øverste kaliber. Vi lægger ud med en nyfortolkning af den klassiske nytårstorsk, efterfulgt af hummersalat med fennikelcrudité, friséesalat, croutoner og estragon. Herefter kommer der mørt og smagfuldt oksekød på bordet i form af en saftig ribeye med sprøde fritter, sauce bearnaise og grøn salat, inden middagen bliver rundet af med en syndig chokoladeganache med bagt ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs.

Hele herligheden kommer med en tilpasset vinmenu, velkomstbobler og filtreret vand under hele middagen. Du kan se hele menuen nedenfor.

Så hvis du vil fejre nytårsaften i hjertet af København med Metroen, Kongens Nytorv og Nyhavn som naboer, så skynd dig ind og book dit bord på Bistro Royal til nytårsaften.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for af 1200 kr. pr. person ved at klikke her. Skal I have ungerne med? Restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr. lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Nytårsmenu på Bistro Royal:

VELKOMSTBOBLER

‘NYTÅRSTORSK’:
Bagt torsk serveret med glaserede beder, sprød bacon, kapers og sennepsvinaigrette
1 glas Sauvignon Blanc – Cloudy Bay, Marlborough – New Zealand

HUMMERSALAT:
Hummersalat med fennikelcrudité, friséesalat, croûtons og estragonemulsion
1 glas Sauvignon Blanc – Cloudy Bay, Marlborough – New Zealand 

RIB EYE STEAK:
350 g pandestegt rib eye steak fra kornfodret Uruguaynsk kødkvæg
Hertil sprøde pommes frittes, béarnaisesauce og grøn salat
2 glas Châteauneuf-du-Pape, Château Mont Redon, Rhône, Frankrig

CREMET CHOKOLADEGANACHE:
Chokoladeganache serveret med bagt ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs
1 glas Portvin ’Colheita’ – Coroa de Rei, Porto, Portugal 

FILTRERET VAND TIL MADEN

 

bistro royal bistro royal

Forkæl både smagsløg, selskab og sjæl med nytårsmiddag på Bistro Royal

Forkæl både smagsløg, selskab og sjæl med nytårsmiddag på Bistro Royal

Drømmer I om en elegant nytårsmiddag fyldt med klassisk velsmag serveret i herskabelige omgivelser? Så er Bistro Royal på Kongens Nytorv det oplagte valg. Nyd en 4-retters menu med nyfortolket nytårstorsk, hummersalat, rib eye og cremet chokoladeganache. Pakken inkluderer en skræddersyet vinmenu og mineralvand m/u brus til maden.

Lad året nytårsfejring forløbe på stilet, sofistikeret og smagfuld manér, når vi slår dørene op og byder jer velkommen til en nytårsaften i selskab med jeres nærmeste på Bistro Royal ved Kongens Nytorv.

Kan vi friste med hummersalat med fennikelcrudité, friséesalat, croûtons og estragonemulsion? Eller 350 g rib eye steak med sprøde fritter, sauce béarnaise og grøn salat? For ej at glemme chokoladeganache med bagt ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs. Vigtigst af alt må næsten være at udbringe en skål for vores skræddersyede vinmenu, som I løbende vil blive serveret ”as you go along”.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for af 1200 kr. pr. person ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr. lige her! Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

bistro royal bistro royal bistro royal

Nytårsaften 2018/2019: Her kan du holde nytår hos Madklubben!

Nytårsaften 2018/2019: Her kan du holde nytår hos Madklubben!

Nytårsaften er nu kun lidt over en måned væk. Årets sidste aften skal selvfølgelig fejres med manér, og det begynder at være tid til at lægge planer for den store aften. Har du endnu ikke styr på, hvordan aftenen skal tilbringes, og hvor middagen skal indtages, så skal du læse med her!

De sidste år har vi nemlig haft stor succes med at invitere til nytårsmiddag på alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften, og vi gentager selvfølgelig succesen. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr.

På nogle af vores restauranter har vi optimeret, testet og skræddersyet en bragende god vinmenu, mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne til den store aften selv.

Som noget helt nyt, slår vi i år også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og forrygende nyårsbingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor – eller klik dig frem og se, hvad de forskellige restauranter byder på. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Madklubben Grill

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften  Anden

Madklubben guider: Her kan du spise godt (og billigt!) til Black Friday

Madklubben guider: Her kan du spise godt (og billigt!) til Black Friday

På fredag er det den helt store indkøbsdag – Black Friday! Det amerikanske koncept har virkelig fået fat i Danmark, og er du en af dem, der skal til den store shoppingdag, så guider Madklubben dig her til måltider, der giver et tiltrængt afbræk fra indkøbsræset – selvfølgelig uden at ruinere dig.

Så uanset om du er ude at jagte tilbud, eller bare har lyst til et godt måltid ude i byen, så er her en guide til fredag aften.

Er der indkøbsfest i Smilets By? Så tag et break ved Åen på nyåbnede Madklubben Grill, hvor der er skønne livretter fra hele verden, eller på Hack Kampmanns Plads, hvor populære Madklubben Aarhus holder til.

Skal du shoppe på Frederiksberg? Så kig forbi Madklubben Frederiksberg på Solbjerg Plads, hvor du kan nyde 1, 2, eller 3 retter fra 125, 200 eller 225 kr.

Tester du dankortets holdbarhed på Østerbro? Besøg vores altid gode spisehus på Østerbrogade 79, hvor både Madklubben Østerbro og frække Frankies Pizza holder til.

Skal der handles stort på Vesterbro? Besøg da Madklubben Vesterbro for en middag med lidt attitude, eller alternativt Hanzō for en forrygende asiatisk smagsrejse.

Og skulle du svinge forbi Nørrebro i tilbudsjagten, håber vi, at du også kigger forbi Alabama SocialFrankies Pizza eller FOOD CLUB beliggende på Sortedam Dossering. Og når du er mæt, kan du koble helt af med kreative og smagfulde cocktails på Bar Next Door.

Indre By er der i særklasse mange muligheder for at få slappe af med et smil og en skøn middag – for enhver smag. Du er dækket godt ind med både funkly Bazaar, klassiske Bistro Royal, vores bøfhus Madklubben Steak, franskinspirerede Brasserie Royal, den sæsonbetonede og råvarebevidste Madklubben Bistro-de-Luxe og vores newyorker-italiener Tony’s Havnegade som bud på en lækker og prisbevidst middag på Black Friday!

Jul, selvforkælelse og velsmag – Bistro Royal har fået ny menu!

Jul, selvforkælelse og velsmag – Bistro Royal har fået ny menu!

Sæsonen er skiftet fra efterår til vinter, så det gør menuen selvfølgelig også på Bistro Royal. Der er både julede elementer og overdådige retter med fuld knald på selvforkælelsen på kortet hos bistroen på Kongens Nytorv.

På frokostmenuen er der for eksempel nyheder som en skøn salat med confiteret and og en flæskestegssandwich.

Aftenkortet tæller forretter som en hummerbisque, gravad laks med et asiatisk twist, mens hovedretterne byder på julevelsmag i form af confiteret andelår – og ikke mindst på forkælelse fra øverste hylde med den overdådige Tournedos Rossini med trøffelsauce, stegt foie gras og en smørristet crouton. Så bliver det ikke mere lækkert!

I den søde afdeling er der for eksempel en panna cotta med hvid chokolade, kirsebær og puffede ris, der sender tankerne i retning af jul.

Har du Bistro-cravings? – Så se hele menuen og book dit bord lige her!


Hjertesalat vendt i æble-vinaigrette serveret med lun andeconfit, lyse rosiner, crudité af rødkål og nødder


Stegt frilandsgris, sprøde svær, dijonnaise, rødkål, syltet agurk og æble i briochebolle


Gravad laks serveret med hoisinsauce, sprøde nudler og dild


Cremet hummerbisque serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel


Confiteret andelår erveret med trøffel-kartoffelmos, lun rødkål, hasselnødder samt julesauce


stegt tournedos på smørristet crôuton med trøffelsauce, stegt foie gras, friskrevne trøfler og varme, sprøde pommes frites


Panna cotta af hvid chokolade, serveret med kirsebær og sprøde ris

 

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Billede: Kartoffelporresuppen fra Bistro-de-Luxe

 

I den seneste tid er de gode take away-nyheder fra Madklubbens restauranter skyllet frem som en tsunami fyldt med velsmag. Flere af vores restauranter er nemlig begyndt at levere vores fremragende mad som take away i samarbejde med Wolt.

Så har du lyst til en saftig steak? En skøn omgang meatballs? En sund salat med en god vin? Pizza under dynen? Bistro-retter fra øverste hylde? Eller en god frokost leveret til døren? Lige meget, hvilken smagfuld spiseoplevelse, du har lyst til, kan vi uden tvivl opfylde dine cravings. We promise!

Hos Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi bistro-retter med et twist, så har du lyst til lækkerier som foie gras, tatar, kartoffelsuppe – se det lækre billede over indlægget – eller vagtel, så skynd dig ind at bestille her. Du vil ikke fortryde det.

Madklubben Vesterbro byder på livretter med inspiration fra hele verden. Du finder både lækkert charcuteri, grillet frilandskylling, vores populære Vesterbroburger, lækre desserter og meget mere – lige her.

Er du sulten efter møre bøffer, saftige udskæringer og lækre sides? Don’t worry. Madklubben Steak er også klar til at tage imod din bestilling, så du kan få ægte steakhouse-stemning derhjemme.

Hvis du er i det franske humør, så står Brasserie Royal klar til at tage imod dine ordrer, så du kan få en bid af Paris leveret hjem til spisebordet.

Bistro Royal er selvfølgelig også med på bølgen, og her byder kortet på bistro-klassikere til aftensmad – og som noget specielt, leverer Bistro Royal også til frokost. Så her kan du få fingrene i velsmagende smørrebrød, lækre burgere og meget, meget mere.

Er du mere til amerikansk comfort food, så er det bare med at hoppe forbi vores sydstatsdarling Alabama Social, hvor hotwings, ribs og andre syndige amerikanske lækkerier er på menuen.

Tony’s byder på italienske klassikere, som enhver newyorker-gangster ville elske. Her er for eksempel meatballs, lasagne, risotto og tiramisu – og du kan bestille lige her.

FOOD CLUB er for dig, der elsker gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Og så har vi selvfølgelig pizza! Frankies Pizza Østerbro og Frankies Pizza Nørrebro leverer et fristende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust.

Du finder oversigten over de mange take away-muligheder her – og vi opdaterer løbende, når nye restauranter kommer til!

 

 

 

 

Royal News: Bistro Royal leverer take away – både aften og frokost!

Royal News: Bistro Royal leverer take away – både aften og frokost!

Der er godt gang i take away-bølgen hos Madklubbens restauranter for tiden. Flere restauranter har allerede åbnet for bestillinger, og vi fortsætter ufortrødent. Nu er tiden kommet til en af vores mest populære restauranter – nemlig Bistro Royal! Så der er nu rig mulighed for at få forrygende mad og Bistro-stemning leveret!

Og Bistro Royal byder også på noget ekstra lækkert – vi leverer nemlig BÅDE AFTENSMAD OG FROKOST. Ja, du læste rigtigt, vi har også frokostretter på menuen!

Så hvis du sukker efter en velsmagende frokost til at lysne arbejdsdagen op, eller leder efter en nem måde at bestille mad til et frokostmøde på kontoret, så er muligheden her nu. Det kunne eksempelvis være en lækker avocadosalat med yellowfin tun eller kylling, eller vores smagfulde smørrebrød med roastbeef, eller æg og rejer. Hvis du er mere til en eksklusiv omgang biksemad med oksemørbrad, nye kartofler, spejlæg og bearnaise, eller en klassisk cheeseburger, så er de også blandt de mange spændende retter på frokostkortet, der åbner 11.30 hver dag.

Og aftenkortet er mindst lige så fristende. Her er klassiske bistro-retter som steak au frites, tatar og vores møre oksecuvette, samt en hel masse delikate sideorders som pommes frites med trøffel, sweet potato mash og cæsarsalat. Kort sagt, alt det, du kender fra Bistro Royal. Se hele menuen og bestil lige her!

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Bistro Royal er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Bistro Royal – også frokost
Madklubben Steak
Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi  ser frem til at levere smagfuld Bistro Royal, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

 

  

 

Tilsæt julefrokosten en selskabelig storbystemning på Bistro Royal

Tilsæt julefrokosten en selskabelig storbystemning på Bistro Royal

Vores herskabelige bistro på Kongens Nytorv kombinerer det bedste fra Paris, London og New York. Hvis I er på udkig efter et julearrangement, hvor ”elegance” er nøgleordet både i indretning og mad, er Bistro Royal det oplagte valg.

Hvis hverken tid eller midler rækker til en weekend getaway henover jul, findes der heldigvis et alternativ! På Bistro Royal sikrer vi ægte bistrostemning, præcis som I finder den på gadehjørner i internationale storbyer. – Bedst af alt? Vi er blot en tur til Kongens Nytorv i Indre By væk. Her serverer vi (udover lækker mad) højt humør og skønne omgivelser med brune lædersofaer, intime spisebåse og stilfulde Børge Mogensen-stole.

Rollerne i vores julemenu spilles af både udsøgte specialiteter og klassiske favoritter. Spis julen ind med cremet hummerbisque serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel, confiteret andelår med trøffel-kartoffelmos, lun rødkål, hasselnødder samt julesauce eller nyd en tournedos rossini på smørristet croûton med trøffelsauce, stegt foie gras, friskrevne trøfler og gyldne, sprøde pommes frites. Vores desserter holder bestemt heller ikke juleferie og adapterer højtiden i vores jule-chokolademousse serveret med appelsinmarengs og karamelliserede nødder eller panna cotta af hvid chokolade assisteret af kirsebær og sprøde ris.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

bistro royal bistro royal bistro royal

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

I dag er en stor dag for Frankies Pizza. For i dag er dagen, hvor anden afdeling af vores pizza joints åbner på Sortedam Dossering på Nørrebro. Men det er slet ikke den eneste gode nyhed fra Frankies i dag! Vi er helt vildt glade for at kunne annoncere, at du fra i dag kan få alle Frankies’ pizzaer som take away!

Du kan ringe og bestille pizzaerne sådan her:

Ring 38 41 41 72 og tast “4” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Østerbro alle dage fra kl. 17.00
Eller
Ring 38 41 41 72 og tast “5” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Nørrebro alle dage fra kl. 17.30

Mulighederne er altså mange, og nu kan du glæde dig til at sætte tænderne i alle dine Frankies-favoritter derhjemme. Hvis du for eksempel har lyst til en smagfuld og fræk kombination som Notorious P.I.G. med ventricina salami, salsiccia og pimientos de padron, eller en old school klassiker som Honolulu med spicy ananaschutney, så kan du nu få dem leveret lige til døren. Så hvad venter du på?

Vi glæder os til at stå for forrygende take away fra Frankies Pizza, og som om det ikke er nok, så er Frankies faktisk bare de første i rækken. For snart kan du få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

Billeder af Yu Zhao

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

I april skete der noget nyt og spændende på tre af Madklubbens populære restauranter. Efter flere års sultne forespørgsler fra vores gæster, åbnede Alabama Social, Gran Torino og Food Club op for take away. Og hvis vi selv skal sige det, så er det faktisk gået rigtig godt. Derfor er vi enormt glade for at kunne afsløre, at vi udbreder konceptet til ALLE restauranter i Madklubben-familien i løbet af oktober og november! Oh yes.

Vi lægger ud med vores nye pizza-pusher Frankies fra lørdag d. 20. oktober, og i løbet af de kommende uger vil resten af vores restauranter åbne op, så du kan nyde smagfulde bøffer, skønne salater, syndige side orders og meget, meget mere hjemme i stuen – eller hvor end du selv har lyst.

Det bliver de garvede folk fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra vores populære restauranter, lige som de har gjort siden april. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmeside.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menu-udvalget ”to go” fra vores restauranter, og vil løbende annoncere, når nye restauranter kommer til. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra lørdag den 20. oktober.

Her er listen over de restauranter, der allerede er live på Wolt (opdateres løbende): 

Bazaar
Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro