Velkommen til Bistro Royal                                                                           

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver? 

“Mit navn er Michelle Kristensen. Jeg arbejder med at drysse sundhed ud til danskerne. Inspirere dem til at gøre sundheden mere simpel og gøre plads til både kål og chokoladekage. Selv når man gerne vil tabe sig.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Min søster holdte hendes fødselsdag på Bistro Royal for en del år siden. Lige da den var åbnet. Det var virkelig hyggeligt, og jeg husker, vi alle var ret imponerede over, at der blev smækket en stor steak på bordet, som vi selv skulle skære af. Det er sgu noget, man forstår, når man kommer fra Jylland!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Da jeg skrev e-bog sammen med Stephania Potalivo, var Bistro Royal vores faste mødested, og det er det egentlig stadig. Nogle gange pifter vi det op med et besøg på en af de andre Madklubben-steder. Det klær os, når vi gør det – så vi ikke bliver de mærkelige damer, der hele tiden sidder det samme sted, ved det samme bord og spiser det samme, haha.  Vi er ret gode til at finde en anledning til at ses, skåle og spise.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Jeg ELSKER Bazaar! Det er så hyggeligt, at man deler maden, og så er det simpelthen så lækkert. Ud over maden så har de et dejligt drinkskort. Jeg er ikke den store øldrikker. Vin kan jeg godt li’, men jeg bliver så magelig og træt. Det passer perfekt til en aften hjemme i sofaen, men ikke hvis man skal ud. Så hvis jeg skal være i hopla en hel aften, så er drinks vejen frem for mig, og jeg elsker det!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Shit! Må jeg kun vælge en? En stor del af mit job består i at udvikle retter, og det gør, at når arbejdsdagen er slut, så orker jeg oftest ikke at lave mere mad. Men jeg elsker at have gæster i weekenden og forkæle dem med god, hjemmelavet mad. Jeg kan godt li’ simpel mad, hvor der ikke er for mange ingredienser i. Men en af de retter som mine “campere” oftest laver er nok min spidskålslasagne og mine broccolibrød. Ja, det lyder møg sundt, ikke? Haha!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Først og fremmest skal selskabet være dejligt og omgivelserne hyggelige eller festlige alt efter formål. Maden – den skal smage godt. Det siger sig selv, men jeg er stor fan af, at man får mad serveret på delefade. Det giver simpelthen sådan en god stemning rundt om et bord, og jeg synes snakken går bedre.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Gin og tonic! Altså med en virkelig god gin. Det synes jeg smager magisk og er noget jeg ofte skænker op en fredag, når det ringer ind til weekend, Hernö gin er genial!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det-hyggeligtste-samlingspunkt! Kan vi ikke blive enige om, at det er et ord, hvis vi laver bindestreger mellem de tre ord, haha? Men det er jo det, det er. Hyggeligt og ikke mindst velsmagende. Man skulle sgu næsten tro, jeg var sponsoreret for at sige alle de her pæne ord. Men det er jeg altså ikke. Jeg kan bare virkelig godt li’ Madklubben-konceptet!”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? 

“Den 2. maj udgiver jeg en ny bog, hvor jeg blander fiktion med fakta. Den kan man læse mere om på www.mkuinverset.dk. Ellers kan man altid tænde for flimmerkassen hver anden tirsdag på Go´Morgen Danmark og sige hej over morgenkaffen!”

 

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Glædelig mandag! Vi tager hul på endnu en ny uge med endnu et nyt afsnit af “Mig og Madklubben”. Byd velkommen til Anne Mette Hancock!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg hedder Anne Mette Hancock, og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet kriminalromanerne LIGBLOMSTEN og MERCEDES-SNITTET og er netop nu ved at lægge sidste hånd på PITBULL, som er tredje bind i serien og udkommer til sommeren. Og – nå ja – så er jeg lillesøster til Anders Aagaard, der ejer Madklubben.

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Mit første Madklubben-minde er fra foråret 2006, hvor jeg hjalp Anders med at istandsætte den allerførste Madklubben, nemlig Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade. Jeg skrubbede gulve, malede lokumsdøre og spartlede vægge, mens Anders lagde fliser, bankede vægge ned og installerede nye toiletter, så restauranten kunne blive klare til åbningsreceptionen. Det var nogle vildt hektiske dage, hvor vi sendte hinanden mange febrilske blikke og var meeeget spændte på, hvordan det hele ville gå – og om det overhovedet ville gå! Men det viste sig jo at gå meget godt, kan man sige, og jeg arbejdede også på restauranten i de første seks måneder. Det var superfedt at være med til at starte det op.

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Jeg er på Madklubben flere gange om ugen – oftest alene. Jeg kommer der nemlig primært for at arbejde og har skrevet en stor del af mine bøger på Bistro Royal på Kongens Nytorv, som åbner klokken 8 om morgenen på hverdage. Af en eller anden grund skriver jeg bedst i det miljø: omgivet af mennesker, kaffekopper, der klirrer, og byen, som summer lige udenfor de store vinduer… Jeg elsker det! Kaffen er god, betjeningen i top og jeg kender ingen, der har en bedre “kantineordning” på sin arbejdsplads end mig. Jeg anbefaler varmt alt fra morgenmadsmenuen!

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Åh, der er så mange at vælge imellem efterhånden, og jeg kan jo lide dem allesammen. Jeg kommer selv mest på Bistro Royal, fordi jeg bor lige rundt om hjørnet derfra, og jeg er også virkelig vild med Bazaar, Frankies, Alabama Social og Madklubben Vesterbro.

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Ginger fried chicken med lime, edamamebønner, ris og chilimayo. En opskrift, jeg har stjålet fra en lille, snasket NYC-restaurant, som hedder Lovely Day. Det er også mine ungers livret.

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Chardonnay – og helst en oversøisk, fed én.

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

(K)Ærlighed.

Anne Mette Anne Mette Anne Mette Anne Mette

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Ny uge – nyt afsnit af Mig og Madklubben – Madklubbens serie hvor vi kommer lidt nærmere på en række af vores gode venner af huset. I denne uge kan du lære søde Michelle Nielsen fra bloggen stonemuse.dk bedre at kende. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen jeg hedder Michelle og jeg er aarhusiansk blogger på STONEMUSE.DK. Jeg er kæmpe foodie og bruger meget tid på at lave – og spise god mad – både hjemme og ude.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Hmm, den er svær. Det er nok sidste gang, hvor jeg spiste på Madklubben Grill i Aarhus, hvor jeg havde inviteret mine forældre på middag. Vi drak drinks, fik god mad (hummer, YES) og vin – på min regning. Det havde de ikke prøvet før og vi snakker stadig om middagen – det er ikke ofte, at det er mig, som svinger dankortet, haha.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Oftest med mine veninder. Det er bare ‘nemt’ at svinge forbi og få et godt måltid og nogle labre drikkevarer.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Svær! Jeg er ofte i KBH og svært begejstret for både Bazaar & Bistro Royal. Det glæder mig derudover, at Frankies er kommet til Aarhus!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Everything Asian. Alt med masser af grøntsager, chili og koriander. Forårsruller laver jeg også mange af.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Stemning. Mad er vigtigt, men det er, når det hele går op i en højere enhed.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Phew, jeg er til det meste så længe det passer til maden. Øl, vin (rød, hvid), cocktails. Jeg er til det hele.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hygge. God stemning. Jeg har lige været et par uger i Japan og der er maden fantastisk, men det med at nyde maden og at kunne hygge om et måltid, er non-existant.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“På min blog STONEMUSE.DK og så bruger jeg Instagram konstant, hvor man kan finde mig under @stonemuse.”

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Mød Jolan – ham den rare, der flyttede fra Holland og endte på Bistro Royal

Mød Jolan – ham den rare, der flyttede fra Holland og endte på Bistro Royal

Uden mennesker var der ikke noget, der hed Madklubben – og vi har mindst lige så mange gode historier, som vi har kollegaer. Vi er faktisk over 600 ansatte, og i denne historie skal du møde Jolan van Duffelen, som har sin daglige gang på Bistro Royal. Men vi skal også omkring Sri Lanka, Nørrebro – og kærligheden… 

Jolan – du er fra Holland. Hvordan i al verden er du endt i Danmark?

“Det er faktisk en sød historie. Efter jeg færdiggjorde gymnasiet i Holland, vidste jeg ikke, hvad jeg ville studere. Derfor besluttede jeg at tage ud at rejse. Jeg rejste til Sri Lanka for at lave frivilligt arbejde i fire måneder. I den periode boede vi cirka 20 unge mennesker sammen i et stort hus. Vi var en stor familie. Og det var også her, jeg mødte min nuværende kæreste og forlovede. Vi begyndte at ses, efter vi kom hjem fra Sri Lanka, og i godt og vel et år rejste vi mellem Danmark og Holland. Til sidst stod vi ved en cross road og skulle beslutte, hvorvidt vi skulle fortsætte med at være kærester – og i så fald hvem skulle så flytte. Der besluttede jeg, at gå efter kærligheden og flytte til Danmark. Her er udbuddet og mulighederne for uddannelse anderledes end i Holland, så jeg fandt også hurtigt et studie, der passede til mig. Kort tid efter jeg var flyttet til Danmark, fik jeg job på Bistroen. Det var sådan mit liv i Danmark rigtig begyndte.”

Fluks efter åbningen af Bistro Royal, blev du ansat. Det er snart fem år siden. Hvad har du lært om stedet i de fem år?

“En del selvfølgelig. Jeg har arbejdet i servicebranchen, siden jeg var 16 år gammel, så jeg har mange års erfaring. Både i Danmark og i Holland er det et en type job, som er nemt at kombinere med skole. Men en ny arbejdsplads og en ny virksomhed er jo altid en oplevelse. Jeg begyndte som runner i de første år, blev derefter tjener, så inspektør for til sidst at blive assistant manager. Det har været en vigtig læringsproces og god erfaring at arbejde i de forskellige stillinger og de forskellige områder i restauranten. På den måde tror jeg, at man dels bliver en bedre medarbejder og dels en bedre leder, fordi man har en dybere forståelse for, hvordan restauranten hænger sammen, og man kan se tingene i et større perspektiv. Man tilegner så meget viden om maden, gæsterne og hvad det vil sige at arbejde blandt mange medarbejdere. Fordi restauranten har en stor medarbejderstab, er det også vigtigt at lære, hvordan man kommunikerer og samarbejder bedst muligt. Uden den forståelse og viden kan man ikke drive restauranten til de bedst mulige resultater.”

 Og hvad har du lært om Danmark og danskerne?

“Danmark og Holland har meget ens kultur, men jeg vil sige at udover at bosætte og installere sig i et helt nyt land, er sproget den største udfordring. Heldigvis taler næsten alle jeg har mødt på min vej, virkelig godt engelsk. På den måde kunne jeg sagtens klare mig, inden min danskkundskaber blev gode nok til at folk kunne forstå mig. Nu taler jeg næsten flydende dansk, men faktisk bliver jeg tit spurgt, om jeg er jyde, da folk ikke rigtig kan placere min accent. Nå – derudover blev jeg hurtigt forelsket i København og efter 5 år i Danmark, føler jeg, at jeg er en del af København, og København er en del af mig. Folk er generelt meget søde og imødekommende, her er altid liv, og byen er lille nok til, at man nemt kan komme omkring udelukkende på cykel. København er også blevet mere international og multikulturel i den tid, jeg har boet her. Da jeg først flyttede til Danmark, var det ikke nemt at finde job i servicebranchen uden at kunne sproget. Det var de færreste restauranter, der ville ansætte engelsktalende personale. I dag når man går på restaurant eller cafe, er det meget ofte engelsktalende personale, man bliver mødt af. Det er en sjov udvikling at følge, når man selv er udlænding.”

Hvordan forløber en helt perfekt arbejdsdag for dig på Bistro Royal?

“En perfekt arbejdsdag begynder med, at jeg møder ind i god tid, så jeg lige kan nyde en kop kaffe og sige hej til kollegerne. Derefter skal man lige skabe sig et overblik over bookinger, og hvordan man opnår god og smooth service. Selvfølgelig er det afgørende for “den gode arbejdsdag”, at kunderne er tilfredse og glade, at man får positiv feedback, og at serveringerne er i top. Hvis dagen slutter af med tilfredse kunder og medarbejdere, har det været en succesfuld arbejdsdag.”

Hvordan vil du beskrive restaurantens DNA?

“Det er en restaurant for alle – fra ung til gammel, og vi kan klare alt fra et let måltid til en lang middag. Priserne er overkommelige, så alle kan være med og nyde et godt måltid. Hvis man har særlige ønsker eller behov, er det næsten altid muligt at finde en løsning. Der er en afslappet, uformel og hyggeligt stemning og atmosfære i restauranten, men med det franske islæt.”

 Hvad er din egen favorit på menukortet netop nu?

“Det er svært at vælge, men jeg elsker kød og dermed en god bøf. Så det må nok være rib-eye med bearnaise og fritter! Ellers er tataren også en favorit.”

 Vi må også lige have en mindeværdig anekdote fra din arbejdsplads!

“Der er mange historier at fortælle fra mit arbejdsliv hos Bistro Royal, men jeg husker særligt et par fra Australien, der skulle spise hos os til frokost. De var super søde, og vi havde en virkelig god snak, mens de var her. Næste dag kom parret tilbage igen, og fortalte mig, at de ikke kun var kommet retur på grund af maden, men fordi de var virkelig glade for den atmosfære, her er. De kunne tydeligt se, at holdet herinde arbejde virkelig godt sammen – og samtidig havde det sjovt sammen. Det kompliment står virkelig tydeligt i min erindring, som en historie, der er værd at huske!”

Og slutteligt – hvad drømmer du om, der skal ske i 2019 for dig personligt?

“Jeg har mange planer for 2019. Først  og fremmest startede året jo ud med at jeg blev forfremmet til assistant manager. Det er selvfølgelig en god start, og jeg glæder mig meget til at se hvad jeg kan bidrage med og lære af min nye stilling. Ikke mindst, så vi kan få restauranten til at løbe og yde endnu bedre! Dernæst skal jeg blive færdig med min uddannelse. Min forlovede og jeg har i sommers også købt en lille lejlighed på Nørrebro, hvor vi har et renoveringsprojekt igang. Vi har også planer om at skulle ud og rejse i en længere periode her i løbet af foråret. Så der er masser af ting på programmet.”

 

BLÅ BOG 

Navn: Jolan van Duffelen
Alder: 25 år
Job: Assistant manager
Bopæl: Mimersgade på Nørrebro
Civilstatus: Forlovet
Fun fact: Hos mig, er der ikke noget, der hedder en dårlig dag. Jeg forsøger altid at se det bedste i dagen og holde humøret højt – og så skal der altid være plads til en joke!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?