Royal morgenmadsforkælelse på Kongens Nytorv

Royal morgenmadsforkælelse på Kongens Nytorv

Morgenfriske foodies og forretningsfolk har siden efteråret 2015 været med til at gøre morgenmaden på Bistro Royal til en af byens mest populære. Det endegyldige bevis? Vi er blevet nomineret til Byens Bedste Morgenmad af Berlingskes københavnerguide, AOK.dk. I den forbindelse vil vi da også endnu engang opfordre alle til at hjælpe Bistro Royal til tops ved at sende en sms med teksten bb16 bis til 1929. Tusind tak!

Selvom vi langer kilovis af trøffelrøræg og chiagrød over disken fra mandag til fredag, hviler vi ikke på laurbærrene. Derfor har vi netop introduceret en stor nyhed på morgenmenuen: Morgenmad Royal til 175 kr.

Morgenmad Royal er til dig, der bare har lyst til at læne dig tilbage og lade dig forkæle med det bedste, køkkenet har at byde på. Der er tale om et forkomponeret bræt, der når rundt i alle livsnyderhjørner med blødkogt æg, italiensk salami, San Daniele-skinke, Vesterhavsost, marmelade, pain au chocolat, rugbrød, surdejsbrød, semidried tomater og grillede artiskokker. Desuden er der også inkluderet en kop filterkaffe eller the.

Gnid søvnen ud af øjnene, og gå på opdagelse i hele Bistro Royals morgenmadsmenu her. Lyst til at indtage herlighederne ude på fortovet? Så skal du stå tidligt op. Vores udendørsborde ryger nemlig efter først-til-mølle-princippet, og det kan man godt forstå – for de står nemlig badet i sol allerede fra kl. 8.

Vi ses på Kongens Nytorv!

IMG_2731

 

Bistro Royal er klar med nye forretter på aftenkortet

Bistro Royal er klar med nye forretter på aftenkortet

Når man kører stilen med klassisk velsmag så sikkert som Bistro Royal, er det noget helt særligt, når der skiftes retter på menuen. Det skal ske med finesse og omsorg for de mange stamgæster, som hurtigt kan få kulinarisk kvababbelse, når en kær evergreen pludselig erstattes af en nytilkommer. Derfor sørger vores dygtige køkkenteam også for, at overgangen bliver så smidig som mulig ved at fokusere benhårdt på de klassiske dyder og smagskombinationer.

Den nyligt opdaterede aftenmenu er et godt eksempel. Den populære jordskoksuppe med taskekrabbe er blevet skiftet ud med en kølig grønærtesuppe tilsat mynte og ærteskud. Det saftige og trevlede krabbekød kan stadig tilkøbes for 25 kr. Suppen får selskab af en anden ny dreng i klassen, som de fleste dog kender og elsker: Smørpocherede hvide asparges med mousseline og rejer. Den sidste forret i aftentrekløveret er der ikke blevet pillet ved, da vi i så fald frygter lynchstemning i restauranten: Bistro Royals kalvetatar rørt med trøffel, estragon, cognac, sennep og æggeblomme er selvfølgelig stadig at finde på kortet.

Forretspriserne varierer fra 85 til 100 kr. og serveres mandag til lørdag aften. På ugens sidste aften skifter Bistro Royal som bekendt til den særlige søndagsmenu, som byder på weekendsnask fra øverste hylde til byens tømmermændsramte festaber og hyggestemte livsnydere. Gå på opdagelse i alle restaurantens menuer her, og glem ikke at booke bord på forhånd.

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står blandt andet soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil vi afsløre det endelige line-up inden for den nærmeste fremtid i selskab med priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Wauw! Bistro Royal er nomineret til Byens Bedste Morgenmad

Wauw! Bistro Royal er nomineret til Byens Bedste Morgenmad

Vores dejlige personale på Bistro Royal har svært ved at få armene ned i disse dage, og det er der ikke noget at sige til. Restauranten på Kongens Nytorv er nemlig en af de 5 finalister, der kæmper om titlen som Byens Bedste Brunch/Morgenmad 2016 ved Alt Om Københavns årlige prisuddeling.

Vi lancerede morgenmadskonceptet på Bistro Royal sidste efterår, og siden da er succesen rullet derudaf som en lavine lavet af røræg med friskhøvlet trøffel på toppen. Morgenmenuen byder på forkomponerede ”combos”, hvoraf den ene er signeret af Sara Jin Smidt kendt fra sundhedsbloggen Healthy Skinny Bitch. Herudover kan du gå på opdagelse i et væld af mere eller mindre dekadente småretter, som du selv sammensætter på kryds og tværs – blandt andet en vanvittig populær avocadomad med smilende æg på toppen.

Den store afstemning er allerede i gang, og vi håber, at du vil hjælpe os helt til tops ved at stemme med:

Vi krydser fingre, croissanter og baconstykker for, at Bistro Royal ender øverst på sejrsskamlen, når Byens Bedste-priserne uddeles den 11. juni i år. Indtil da opfordrer vi alle til svinge forbi Kongens Nytorv og teste morgenmaden på egen hånd. Herlighederne serveres mandag til fredag fra kl. 8-11.

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

Bistro Royal holder morgenlukket den 11. og 12. april

Bistro Royal holder morgenlukket den 11. og 12. april

 

Hvis du er vant til at indtage din mandagsbacon eller tirsdagschiagrød på Bistro Royal, er du desværre nødt til at lægge andre planer denne mandag og tirsdag. Vi skal nemlig installere et nyt klimanlæg i restauranten, og arbejdet kommer til at brede sig ud over restaurantens lille morgenmadskøkken ved den populære spisebar.

Gæster, som har spist på Bistro Royal når solen står direkte ind gennem vinduerne, ved, at det kan være en temmelig lummer affære. Det forsøger vi at komme i forkøbet inden foråret og sommeren for alvor tager fat.

Selv om installationen kommer til at gå ud over morgenmadsserveringen, holder Bistro Royal stadig åbent til frokost og aften både mandag den 11. og tirsdag den 12. april. Vi ses på Kongens Nytorv 26.

Frokostfrækkert på Bistro Royal er blevet en klassiker på rekordtid

Frokostfrækkert på Bistro Royal er blevet en klassiker på rekordtid

”Lidt royal har man da lov at være.” Sådan har sloganet i mange år lydt for et af kongerigets mest kendte kulørte blade. Men gælder det også, når man bare er en portion husmandskost af den gamle skole? Svaret er ja! Det er Bistro Royals biksemad et lysende eksempel på.

Men hvordan bliver en omgang biksemad en royal ret? Man laver den med rosastegte stykker af oksemørbrad, kalveglace, bløde løg og en skål lun bearnaise på siden. That’s how! Siden restauranten opdaterede frokostkortet i starten af marts, har biksemaden nærmest opnået kultstatus, og er blevet en foodiefavorit i restauranten såvel som på de sociale medier.

Tjek også: Nu er Bistro Royals søsterrestaurant åbnet på Regnbuepladsen

”Biksemad Royal” fås til frokost alle ugens dage og koster 150 kr. Er du på udkig efter en lidt lettere portion velsmag, er det også masser af lækkerier at vælge i mellem. Det kunne for eksempel være en asiatisk-inspireret avocadosalat med plukket taskekrabbe, en ”Rejemad Royal” med pillede Rømørejer og smilende økoæg eller en helt tredje ret fra den populære frokostmenu.

Fristet? Så ses vi forhåbentlig snart på Bistro Royal. Vi anbefaler at booke bord i forvejen, da der er rift om pladserne i vores smukke lokaler på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv.

Stor billedserie: Kom med inden for på Steak Royal

Stor billedserie: Kom med inden for på Steak Royal

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Berlingskes byguide Alt om København – i daglig tale AOK – har som de første fået lov til at tage et smugkig på vores nye, store restaurantsatsning, mens vi går og går og kæler for de sidste detaljer op til åbningen. Det er der kommet en stor billedserie ud af, som når godt rundt i krogene på Madklubbens restaurant nummer 9 i København.

I billedserien kan du blandt andet få et indtryk af indretningen på Steak Royal, som byder på Børge Mogensen-stole, hvide marmorborde og støvgrønne klinker på væggene. Mange har i løbet af de seneste måneder spurgt os, hvad vi dog ville stille op med den dunkle kælder, der tidligere husede en natklub. Få syn for sagen, når AOK’s restaurantredaktør, Rasmus Kramer Schou, knipser løs både oppe og nede på vores nye spisested.

Steak Royal åbner tirsdag den 5. april, og allerede nu kan du se menukortet og booke bord. Godt nok har vi over 200 pladser til rådighed, men der er allerede ved at blive fyldt godt op i de første par uger. Så kom og spis med – vi glæder os til at byde dig velkommen på Madklubbens nye, royale bøfhus lige over for Københavns Rådhus.

I de kommende dage holder vi en række testmiddage for vores venner af huset. Følg med, når kendte danskere og vores dejlige ansatte deler deres første indtryk af restauranten på Instagram via #steakroyal.