Velkommen til Bistro Royal                                                                           

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Mød Jolan – ham den rare, der flyttede fra Holland og endte på Bistro Royal

Mød Jolan – ham den rare, der flyttede fra Holland og endte på Bistro Royal

Uden mennesker var der ikke noget, der hed Madklubben – og vi har mindst lige så mange gode historier, som vi har kollegaer. Vi er faktisk over 600 ansatte, og i denne historie skal du møde Jolan van Duffelen, som har sin daglige gang på Bistro Royal. Men vi skal også omkring Sri Lanka, Nørrebro – og kærligheden… 

Jolan – du er fra Holland. Hvordan i al verden er du endt i Danmark?

“Det er faktisk en sød historie. Efter jeg færdiggjorde gymnasiet i Holland, vidste jeg ikke, hvad jeg ville studere. Derfor besluttede jeg at tage ud at rejse. Jeg rejste til Sri Lanka for at lave frivilligt arbejde i fire måneder. I den periode boede vi cirka 20 unge mennesker sammen i et stort hus. Vi var en stor familie. Og det var også her, jeg mødte min nuværende kæreste og forlovede. Vi begyndte at ses, efter vi kom hjem fra Sri Lanka, og i godt og vel et år rejste vi mellem Danmark og Holland. Til sidst stod vi ved en cross road og skulle beslutte, hvorvidt vi skulle fortsætte med at være kærester – og i så fald hvem skulle så flytte. Der besluttede jeg, at gå efter kærligheden og flytte til Danmark. Her er udbuddet og mulighederne for uddannelse anderledes end i Holland, så jeg fandt også hurtigt et studie, der passede til mig. Kort tid efter jeg var flyttet til Danmark, fik jeg job på Bistroen. Det var sådan mit liv i Danmark rigtig begyndte.”

Fluks efter åbningen af Bistro Royal, blev du ansat. Det er snart fem år siden. Hvad har du lært om stedet i de fem år?

“En del selvfølgelig. Jeg har arbejdet i servicebranchen, siden jeg var 16 år gammel, så jeg har mange års erfaring. Både i Danmark og i Holland er det et en type job, som er nemt at kombinere med skole. Men en ny arbejdsplads og en ny virksomhed er jo altid en oplevelse. Jeg begyndte som runner i de første år, blev derefter tjener, så inspektør for til sidst at blive assistant manager. Det har været en vigtig læringsproces og god erfaring at arbejde i de forskellige stillinger og de forskellige områder i restauranten. På den måde tror jeg, at man dels bliver en bedre medarbejder og dels en bedre leder, fordi man har en dybere forståelse for, hvordan restauranten hænger sammen, og man kan se tingene i et større perspektiv. Man tilegner så meget viden om maden, gæsterne og hvad det vil sige at arbejde blandt mange medarbejdere. Fordi restauranten har en stor medarbejderstab, er det også vigtigt at lære, hvordan man kommunikerer og samarbejder bedst muligt. Uden den forståelse og viden kan man ikke drive restauranten til de bedst mulige resultater.”

 Og hvad har du lært om Danmark og danskerne?

“Danmark og Holland har meget ens kultur, men jeg vil sige at udover at bosætte og installere sig i et helt nyt land, er sproget den største udfordring. Heldigvis taler næsten alle jeg har mødt på min vej, virkelig godt engelsk. På den måde kunne jeg sagtens klare mig, inden min danskkundskaber blev gode nok til at folk kunne forstå mig. Nu taler jeg næsten flydende dansk, men faktisk bliver jeg tit spurgt, om jeg er jyde, da folk ikke rigtig kan placere min accent. Nå – derudover blev jeg hurtigt forelsket i København og efter 5 år i Danmark, føler jeg, at jeg er en del af København, og København er en del af mig. Folk er generelt meget søde og imødekommende, her er altid liv, og byen er lille nok til, at man nemt kan komme omkring udelukkende på cykel. København er også blevet mere international og multikulturel i den tid, jeg har boet her. Da jeg først flyttede til Danmark, var det ikke nemt at finde job i servicebranchen uden at kunne sproget. Det var de færreste restauranter, der ville ansætte engelsktalende personale. I dag når man går på restaurant eller cafe, er det meget ofte engelsktalende personale, man bliver mødt af. Det er en sjov udvikling at følge, når man selv er udlænding.”

Hvordan forløber en helt perfekt arbejdsdag for dig på Bistro Royal?

“En perfekt arbejdsdag begynder med, at jeg møder ind i god tid, så jeg lige kan nyde en kop kaffe og sige hej til kollegerne. Derefter skal man lige skabe sig et overblik over bookinger, og hvordan man opnår god og smooth service. Selvfølgelig er det afgørende for “den gode arbejdsdag”, at kunderne er tilfredse og glade, at man får positiv feedback, og at serveringerne er i top. Hvis dagen slutter af med tilfredse kunder og medarbejdere, har det været en succesfuld arbejdsdag.”

Hvordan vil du beskrive restaurantens DNA?

“Det er en restaurant for alle – fra ung til gammel, og vi kan klare alt fra et let måltid til en lang middag. Priserne er overkommelige, så alle kan være med og nyde et godt måltid. Hvis man har særlige ønsker eller behov, er det næsten altid muligt at finde en løsning. Der er en afslappet, uformel og hyggeligt stemning og atmosfære i restauranten, men med det franske islæt.”

 Hvad er din egen favorit på menukortet netop nu?

“Det er svært at vælge, men jeg elsker kød og dermed en god bøf. Så det må nok være rib-eye med bearnaise og fritter! Ellers er tataren også en favorit.”

 Vi må også lige have en mindeværdig anekdote fra din arbejdsplads!

“Der er mange historier at fortælle fra mit arbejdsliv hos Bistro Royal, men jeg husker særligt et par fra Australien, der skulle spise hos os til frokost. De var super søde, og vi havde en virkelig god snak, mens de var her. Næste dag kom parret tilbage igen, og fortalte mig, at de ikke kun var kommet retur på grund af maden, men fordi de var virkelig glade for den atmosfære, her er. De kunne tydeligt se, at holdet herinde arbejde virkelig godt sammen – og samtidig havde det sjovt sammen. Det kompliment står virkelig tydeligt i min erindring, som en historie, der er værd at huske!”

Og slutteligt – hvad drømmer du om, der skal ske i 2019 for dig personligt?

“Jeg har mange planer for 2019. Først  og fremmest startede året jo ud med at jeg blev forfremmet til assistant manager. Det er selvfølgelig en god start, og jeg glæder mig meget til at se hvad jeg kan bidrage med og lære af min nye stilling. Ikke mindst, så vi kan få restauranten til at løbe og yde endnu bedre! Dernæst skal jeg blive færdig med min uddannelse. Min forlovede og jeg har i sommers også købt en lille lejlighed på Nørrebro, hvor vi har et renoveringsprojekt igang. Vi har også planer om at skulle ud og rejse i en længere periode her i løbet af foråret. Så der er masser af ting på programmet.”

 

BLÅ BOG 

Navn: Jolan van Duffelen
Alder: 25 år
Job: Assistant manager
Bopæl: Mimersgade på Nørrebro
Civilstatus: Forlovet
Fun fact: Hos mig, er der ikke noget, der hedder en dårlig dag. Jeg forsøger altid at se det bedste i dagen og holde humøret højt – og så skal der altid være plads til en joke!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Så er den søde juletid overstået, og det er samtidig lig med et fokus på årets sidste aften. Har I endnu ikke besluttet jer for et sted at indtage årets sidste festmåltid, så er det ved at være allersidste udkald. Det gælder også for Madklubbens restauranter, men der er stadig mulighed for at få bord til en forrygende nytårsaften.

Flere restauranter er allerede udsolgt, mens nedenstående restauranter endnu har plads til lige præcis dig og dit selskab.

Leder du efter et sted i Aarhus?

Madklubben Grill is the place!Er du til en overdådig 5-retters menu med snacks, laks, tatar, oksemørbrad og chokoladekage, krydret festlig stemning lige midt i smilets by, så er der ingen vej uden om ores nye favorit i Aarhus, Madklubben Grill! Få fat i dine billetter til nytår på Madklubben Grill her

 

Er du på udkig efter en fest på Østerbro, så er der flere muligheder.

Er du til nytårsmiddag ved langborde med fokus på glimrende mad, fri vin og øl, fremragende stemning og nytårsbingo, så skal du og dit selskab lægge vejen forbi Madklubbens selskabslokaler på ØsterbroFå billetter til den særlige langbordsmiddag her

Eller hvad med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Det får du på Madklubben Østerbro. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling, rørt oksetatar med trøffelcreme, stegt oksemørbrad med behørig garniture og en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne. Få billetter til herlighederne her

 

I indre by er der også stadig pladser at finde.

Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv! Billetter finder du lige her.

Madklubben Steak i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu med helleflynder, spidsbryst, oksemørbrad og Gateau Marcel. Komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te. Få billetter til nytårsaften på vores steakhouse lige her

Bazaar i Dronningens Tværgade bliver der fyret op under en farverig og festlig nytårsaften med mellemøstlig inspiration. Se frem til 5 serveringer med tilpassede drikkevarer – og så er der en ekstra bonus! Efter middagen fortsætter festen hele natten på Dandy, hvor du får fri entré og garderobe. Billetter til det forrygende arrangement kan fås lige her. 

 

Festligheder på Nørrebro? We’ve got you covered!

Er du til pizza, så har vi det perfekte tilbud til dig på Frankies Pizza Nørrebro. Her kan du slutte året af med bobler, forrygende antipasti med 10 italienske lækkerier, en pizzatasting med både frække kombinationer og klassiske smage, og en perfekt sød afrunding. Det hele går ned lige ved søerne, hvor du kan nyde fyrværkeriet efter den fantastiske middag. Billetter til det vilde pizza party finder du her

FOOD CLUB
Spis og skål på årets sidste dag, når vi fylder tag-selv-bordet og drikkestationerne med nytårsfavoritter samt alt godt til store og små. Som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen. De sene pladser er totalt udsolgt, men hvis du gerne vil holde en familievenlig tidlig nytårsaften, så er der stadig pladser ved det skønne tag-selv-bord ved søerne. Få fat i billetter til den familievenlige nytårsaften her

 

Nytår på Værnedamsvej? Selvfølgelig kan du det.

Vil du fejre nytåret med en overdådig asiatisk nytårsmiddag, så har du muligheden hos Hanzō på Værnedamsvej. Restaurantens kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange. Billetter til en asiatisk inspireret nytårsaften er lige her

 

Er du blevet fristet, så skynd dig at booke bord, inden det er for sent – billetterne bliver snuppet som kransekage ved midnatstid!

Få det fulde overblik over vores restauranter og catering til nytår lige her.

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2019. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens et par stykker slår dørene op igen allerede den 1. januar – både i København og Aarhus.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 17 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Grill:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Aarhus:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bistro Royal:
24. december: Åbent kl. 10 – 15
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent fra kl. 10
28. december: Åbent fra kl. 10
29. december: Åbent fra kl. 10
30. december: Åbent fra kl. 10
31. december: Åbent fra kl. 8. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent fra kl. 8
3. januar: Åbent fra kl. 8
4. januar: Åbent fra kl. 8

Brasserie Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bazaar:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

FOOD CLUB:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Her kan du stadig få bord til en fantastisk nytårsaften

Her kan du stadig få bord til en fantastisk nytårsaften

Julen og alle dens herligheder nærmer sig med temmelig hastige skridt. Men samtidig er der et andet spørgsmål, der i høj grad trænger sig på.  Hvad skal der ske nytårsaften?

Der ingen grund til at gå i panik. Endnu. For Madklubbens restauranter disker alle op med forrygende middage og skøn nytårsstemning på årets sidste aften.

Men vi begynder at nærme os aftenen, og dermed er det også ved at være sidste udkald for at sikre sig et bord. Flere restauranter er allerede udsolgt, mens nedenstående restauranter endnu har plads til lige præcis dig og dit selskab.

Så tjek listen ud og skynd dig at få fingre i dit bord, så årets sidste aften kan blive fejret med manér!

Madklubben Grill
Vores nye favorit i Aarhus byder på velkomstcocktail og en særligt komponeret 5-retters menu med snacks, laks, tatar, oksemørbrad med et væld af både sides og sauces, for ikke at glemme vores farligt gode chokoladekage til dessert. Alt sammen serveret ved Åen lige midt i Aarhus!

Pris: 900 kr. pr. person

Få fat i dine billetter til nytår på Madklubben Grill her

Frankies Pizza Østerbro
Vores frække pizza joint Frankies Pizza bliver i aftenens anledning forvandlet til et lækkert spisehus, hvor pizzaen bliver skiftet ud med den udsøgte menu fra Madklubben Østerbros nytårsfest. Også her er der fire retter fra øverste hylde med champagne og vin. Stemningen bliver et godt mix af den velkendte Frankies-vibe og en speciel nytårsatmosfære. Så er du til løssluppen stemning i cool omgivelser, en menu med de lækreste råvarer, vin og champagne, så skal du tilbringe nytårsaften på Frankies!

Pris: 1.200 kr. pr. person

Få billetter lige her.

Madklubbens selskabslokaler Østerbro
I vores smukke selskabslokaler er der nytårsmiddag ved langborde med fokus på glimrende mad, fremragende stemning og bingo! Ja, du læste rigtigt. Når middagen er indtaget, kommer bingopladerne på bordet, og du har mulighed for at vinde både præmier og håneretten over dit – og andres – selskab!
Menuen byder på koldrøget laks til forret, en smørmør oksecuvette med knuste kartofler, saltbagt selleri, selleripuré og rødvinssauce til hovedret og en skøn chokolademousse samt fri vin, øl, filtreret vand m/u brus samt kaffe og te.

Pris: 800 kr. pr. person

Få billetter til den særlige langbordsmiddag her

Madklubben Østerbro
På Madklubben Østerbro bliver der disket op med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling til forret, rørt oksetatar med trøffelcreme til mellemret og en hovedret bestående af stegt oksemørbrad med behørig garniture. Middagen bliver afsluttet med en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne.

Få billetter til herlighederne her

Bistro Royal
Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv! Menuen er kendetegnet ved lækkerier som nytårstorsk, hummersalat, ribeye og en syndig chokoladeganache. Hele herligheden kommer med en tilpasset vinmenu, velkomstbobler og filtreret vand under hele middagen.

Pris: 1.200 kr. pr. person.

Billetter finder du lige her

Frankies Pizza Nørrebro
Kom til et brag af en nytårsaften på Frankies Pizza Nørrebro. Slut året af med bobler, forrygende antipasti med 10 italienske lækkerier, en pizzatasting med både frække kombinationer og klassiske smage, og en perfekt sød afrunding.

Pris: 495 kr. pr. person

Billetter til det vilde pizza party finder du her

Madklubben Steak
Madklubbens bøfpalads i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te.

Pris: 1.200 kr. pr. person

Få billetter til nytårsaften på vores steakhouse lige her

Hanzō
Sæt dig til rette, og nyd en overdådig asiatisk nytårsmiddag hos Hanzō på Værnedamsvej. Restaurantens kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange samt dertilhørende tilpasset drikkevaremenu.

Pris: 1.250 pr. person

Billetter til en asiatisk inspireret nytårsaften er lige her

FOOD CLUB
Spis og skål på årets sidste dag, når vi fylder tag-selv-bordet og drikkestationerne med nytårsfavoritter samt alt godt til store og små. Som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen. De sene pladser er totalt udsolgt, men hvis du gerne vil holde en familievenlig tidlig nytårsaften, så er der stadig pladser ved det skønne tag-selv-bord ved søerne.

Pris: 150 (børn) – 400 kr.

Få fat i dine billetter her

 

Er du blevet fristet, så skynd dig at booke bord, inden det er for sent – billetterne flyver afsted som nytårsraketter!

Få det fulde overblik over vores restauranter og catering til nytår lige her.

Nytårsaften i hjertet af København? Bistro Royal er det perfekte valg!

Nytårsaften i hjertet af København? Bistro Royal er det perfekte valg!

Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv!

Restauranten byder på en overdådig nytårsmenu, der kan få ethvert madøre til at smile bredt, og samtidig har Bistro Royal en ekstra trumf, der gør den endnu bedre denne aften – beliggenheden! Bistro Royal er placeret på Kongens Nytorv helt centralt i hovedstaden, og der bliver udsigt til københavnernes fest, farver og fyrværkeri fra de herskabelige lokaler. Det er også nemt at komme til og fra. Metroen går lige til døren – en ekstra bonus denne aften, hvor det kan være både svært og dyrt at finde en taxa.

Selve nytårsaften hos Bistro Royal bliver en elegant oplevelse, hvor I kan se frem til fire retter af øverste kaliber. Vi lægger ud med en nyfortolkning af den klassiske nytårstorsk, efterfulgt af hummersalat med fennikelcrudité, friséesalat, croutoner og estragon. Herefter kommer der mørt og smagfuldt oksekød på bordet i form af en saftig ribeye med sprøde fritter, sauce bearnaise og grøn salat, inden middagen bliver rundet af med en syndig chokoladeganache med bagt ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs.

Hele herligheden kommer med en tilpasset vinmenu, velkomstbobler og filtreret vand under hele middagen. Du kan se hele menuen nedenfor.

Så hvis du vil fejre nytårsaften i hjertet af København med Metroen, Kongens Nytorv og Nyhavn som naboer, så skynd dig ind og book dit bord på Bistro Royal til nytårsaften.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for af 1200 kr. pr. person ved at klikke her. Skal I have ungerne med? Restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr. lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Nytårsmenu på Bistro Royal:

VELKOMSTBOBLER

‘NYTÅRSTORSK’:
Bagt torsk serveret med glaserede beder, sprød bacon, kapers og sennepsvinaigrette
1 glas Sauvignon Blanc – Cloudy Bay, Marlborough – New Zealand

HUMMERSALAT:
Hummersalat med fennikelcrudité, friséesalat, croûtons og estragonemulsion
1 glas Sauvignon Blanc – Cloudy Bay, Marlborough – New Zealand 

RIB EYE STEAK:
350 g pandestegt rib eye steak fra kornfodret Uruguaynsk kødkvæg
Hertil sprøde pommes frittes, béarnaisesauce og grøn salat
2 glas Châteauneuf-du-Pape, Château Mont Redon, Rhône, Frankrig

CREMET CHOKOLADEGANACHE:
Chokoladeganache serveret med bagt ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs
1 glas Portvin ’Colheita’ – Coroa de Rei, Porto, Portugal 

FILTRERET VAND TIL MADEN

 

bistro royal bistro royal