Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Ugens craving: Sensommeren smager af panna cotta på Bistro Royal

Ugens craving: Sensommeren smager af panna cotta på Bistro Royal

Nogle kalder det ”Indian Summer”, andre for ”efterårssol” og nogle helt tredje for ”den sommer, der selvfølgelig først kommer, når ferien er slut.” Septembertemperaturerne banker helt op i tyverne, og selv om sommermånederne er ovre ifølge kalenderåret, er der på vores restauranter stadig rig mulighed for at indtage retter, der smager af solbrændt næsetip, søde bær og livsnyderi syd for grænsen.

Bistro Royals panna cotta er netop sådan en ret. Med en cremet base af italiensk mælkebudding iblandet hvid chokolade og topping bestående af friske hindbær og chokoladecrumble, er der tale om en vaskeægte dessertforfører. Det bedste af det hele? Den koster kun en flad halvtredser.

Bistro Royal’s panna cotta kan både indtages efter frokosten, på egen hånd med en kop eftermiddagskaffe eller som finale på aftenmåltidet. Nysgerrig på, hvad du ellers kan få på menuen? Så tjek den ud her, hvis du ikke er bange for at blive akut småsulten.

Got the munchies? Tony’s, Bistro Royal og Madklubben er på weekendfestival i Kødbyen

Got the munchies? Tony’s, Bistro Royal og Madklubben er på weekendfestival i Kødbyen
Foto: Madklubbens indehaver, Anders Aagard, i selskab med de gode folk fra Bistro Royal og Tony’s.

Madklubbens famøse Steak ’n’ Bearnaise-sandwich er tilbage, der er meatballs ”on a stick” og ikke mindst Coupe Royal med vaniljeis og knuste Oreos til 25 kr. i Kødbyen denne weekend. Hele 3 af vores populære restaurantbrands – Madklubben, Tony’s og Bistro Royal – er nemlig draget til Munchies Festival.

IMG_4185IMG_4196

Det hele går ned lørdag den 3. og søndag den 4. september, hvor VICE Magazines madunivers, Munchies, byder udenfor til gademad, gourmetmad og alt derimellem. Der er både talks, streams og madfællesskab på menuen i løbet af de to dage.

I Tony’s italienske gadebod kan du score en ”Meatball Sandwich” med fyldig tomatsauce, revet parmesan og urter til 50 kr. eller blot snacke lidt med en ”Meatball Stick”, hvor 3 kødboller serveres på spyd med sauce og toppings for bare 25 kr. I det lille telt har Bistro Royal fra Kongens Nytorv også sneget sig ind med en fryser, hvorfra de serverer den voldsomt populære Coupe Royal isdessert til uhørte 25 kr. (Den koster normalt 50 kr. på restauranten).

IMG_4191IMG_4200

Sidst men ikke mindst er årets mest omtalte ret fra Roskilde Festival tilbage på plakaten her i København. Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise-sandwich er et upassende og vanedannende bekendtskab med blød briochebolle, saftigt oksekød, cremet bearnaise og sprød salat. Hele pivtøjet er økologisk, og du kan få en fuld portion til 65 kr. eller en mindre slider for 35 kr. På festivalen hedder boden ”Madklubben Nørrebro”, da det faktisk er ansatte fra vores 3 Nørrebro-restaurant – Gran Torino, Hanzō og Alabama Social – der står bag.

Kom og mød os på Munchies Festival. Der er åbent til kl. 22 lørdag den 3. september og fra kl. 10-18 søndag den 4. september.

IMG_4178IMG_4183

 

Bistro Royals køkkenchef anbefaler: 8 ting du ikke kan undvære i køkkenet

Bistro Royals køkkenchef anbefaler: 8 ting du ikke kan undvære i køkkenet

 

En dybfølt kærlighed til mad er fundamentet for en god kok, uanset om man har sin hverdag på en professionel restaurant eller i hjemmekøkkenet. Men lysten til at lave mad er kun en del af rejsen – der er også brug for en række værktøjer, hvis måltidet skal nå i mål.

Heldigvis står Bistro Royals køkkenchef, Esben Lund, klar med gode råd til godt grej i køkkenet, og tilbage i juli måned delte han ud af sine guldkorn i et stort anlagt gastronomitillæg til Berlingske. Selvom tillægget fulgte med den trykte udgave af avisen, er der heldigvis stadig mulighed for at læse med online lige her.

Læs med, når Esben guider til uudværligt udstyr som skærebrætter, skeer, stavblendere og stegepander. I alt er der 8 stærke anbefalinger at hente fra ”Mesterkokken”, som journalisten kalder vores kære køkkenkaptajn fra Kongens Nytorv. (Pssst! Vi er helt enige med titlen, men passer på med bruge ordet, når Esben hører med. Ellers bliver han slet ikke til at styre).

Nysgerrig på at smage Esbens madlavning? Så gå på opdagelse i Bistro Royals menukort her, og book bord her, hvis du ikke kan modstå fristelsen.

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

For et lille halvt år siden kom madjournalistikkens frække dreng i klassen, Munchies, til Danmark. Det er det internationale og bramfri livsstilsmagasin, VICE, som står bag, og nu gør Munchies klar til at tage springet fra artikelskriveri til festivalplanlægning. I weekenden den 3. og 4. september løber den første Munchies Festival således af stablen i Kødbyen, og der er lagt i rygeovnen til en omgang gastrogalimatias af bedste skuffe.

På festivalen kan gæsterne komme til talks, på madkurser, høre livemusik og – bedst af alt – smage sig gennem 40 madboder skabt af nogle af landets mest navnkundige restauranter og kokke. Vi er stolte af at kunne fortælle, at både Madklubben og vores broderrestaurant, Tony’s, kommer til at være at finde som beboere i den fristende festivalmadby.

Link: Læs iByens store artikel om Munchies Festival

Madklubbens stand søger tilbage til rødderne og serverer en tidløs kombination af steak og cremet bearnaise i form af en sandwich i en smørblød briochebolle. Der er tale om den samme økologiske frækkert, der lagde Roskilde Festivals Food Court ned tidligere på sommeren, hvor vi langede 12.000 Steak ’n’ Bearnaise Sandwiches over disken på bare 4 dage fra vores lille bod.

IMG_3396

Tony’s er kendt for et smagfuldt og simpelt, sydlandsk køkken hvor livsnyderefaktoren er i top, og prisen i bund. Glæd til at smage husets famøse meatballs enten som en “Meatball Sub” med tomatsauce, parmesan og urter serveret i et langbrød, eller drop kulhydraterne med en “Meatball Pop”, hvor de saftige kugler serveres på spyd i stedet. Rygterne vil desuden vide, at naborestauranten fra Kongens Nytorv, Bistro Royal, sniger en syndig isdessert med ind i teltet.

13923462_10154521605364284_5965648568762294456_o

Munchies Festival rrammer Flæsketorvet i Kødbyen lørdag den 3. september fra kl. 12 til 21 og igen søndag den 4. september fra kl. 12 til 18. Det er gratis at komme ind, og du betaler bare direkte i boderne, når sulten trænger sig på. Bliv opdateret løbende om øvrige aktiviteter og indslag under festivalen via det officielle Munchies Festival-event.

Ugens craving: Helstegt rødtunge på Bistro Royal

Ugens craving: Helstegt rødtunge på Bistro Royal

Få af Madklubbens restauranter kalder på et klassisk menukort som Bistro Royal på Kongens Nytorv. Her står den på høje træpaneler, bløde lædersofaer, stuklofter og menneskehøje krukker fyldt med friske blomster. Indretningen kan bedst beskrives som elegant pariserbrasserie møder skandinavisk badehotel.

Samme inspirationskilder – det klassisk franske og det florlette skandinaviske – blander sig også på menukortet, og i denne uge er der især én ting vi craver: Helstegt rødtunge.

Det smager af sommer i Danmark, når den store fisk serveres med en sprød stegeskorpe og silkeblødt kød, der falder fra hinanden i flager. Fisken får selskab af glaserede karotter, nye kartofler og en sauce nage lavet efter klassiske forskrifter med hvidvin og masser af smør. (Jo, du må godt!)

Bistro Royals helstegte rødtunge ligger i den lidt dyrere ende af kortet til 275 kr., men så er der også kælet ekstra for råvarer og tilberedning. Tag et kig på hele restaurantens menukort her, og se, om det måske er noget helt andet, der frister. Som altid anbefaler vi varmt at booke bord på forhånd, hvis du påtænker at lægge vejen forbi.

Start din morgen med en toast af royalt format

Start din morgen med en toast af royalt format

Morgenmadsmenuen på Bistro Royal har oplevet lidt af hvert gennem sin korte levetid. Den har både sagt hej til en kalorielet combo skabt i samarbejde med en af kongerigets førende sundhedsbloggere, været nomineret til prisen som Byens Bedste og budt velkommen til en vaskeægte omgang super food.

Nu er vi klar med næste kapitel i morgenmadseventyret på Kongens Nytorv: Den spritnye ”Toast Royal”. Retten kan bedst beskrives som en luksus-parisertoast på foodie-steroider. Glæd dig til en grillet morgensandwich med serranoskinke, emmenthaler, sennepscreme, tomat og basilikum. Skønheden serveres med en let sprød salat med grillede grøntsager og vinaigrette på siden.

Toast Royal er allerede at finde på morgenkortet, og der betyder, at du kan slå vejen forbi til en lækker brødoplevelse med eksklusivt fyld mandag til fredag fra kl. 8 til 11. Bistro Royal er en oplagt destination til morgenmødet med forretningsforbindelsen, hverdagsmorgenmaden med veninderne eller et helt tredje slags rendez-vouz for de morgenfriske.

Vi ses til morgenhygge og royal livsnydermad på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv.

Guide: Her kan du spise, inden Beyoncé indtager Parken

Guide: Her kan du spise, inden Beyoncé indtager Parken

Uanset om du inkarneret Queen B-fan og ser frem til at opleve søndagens kæmpekoncert gennem et slør af glædestårer, eller du blot regner med at danse lidt i sædet til nogle af de sidste små 20 års største pophits, så er en ting sikkert: Du kan ikke gøre det på tom mave.

Inden turen går til Telia Parken – eller skulle vi kalde den ”The Bey Hive” i den særlige anledning – anbefaler vi, at du tanker op med stor velsmag til små penge på en af vores restauranter. Hvis du er på cykel, rulleskøjter eller bare er glad for at gå, er der frit valg blandt alle vores spisesteder, som holder åbent på søndage. Vil du gerne spise lidt tættere på, kommer her 3 gode anbefalinger:

Gran Torino – Sortedam Dossering 7C:

Find vej gennem porten fra gaden, og opdag en baggårdsrestaurant, der sender tankerne på tur mod New York. I de højloftede og industrille lokaler på Gran Torino serveres det bedste fra Italien, og om søndagen kører den særlige ”Lazy Sunday”-menu. Det betyder et ekstra skarpt fokus på friskbagte pizzaer og simple klassikere. Prøv f.eks. Gran Torinos signaturlasagne pimpet med trøffel. Efter middagen kan du spadsere til Parken langs Søerne.

Bistro Royal – Kongens Nytorv 26:

Kongens Nytorv? Ligger det ikke lidt langt væk fra Parken? Sådan tænker du måske, men gennem de seneste måneder har mange koncertgæster lagt vejen forbi vores elegante livsnyderbistro. Efter maden snupper de simpelthen bare bus 1A til Trianglen og går det sidste stykke. Gå om bord i den ekstra snaskede søndagsmenu, som – foruden møre steaks og frisk fisk – byder på en ordentlig moppedreng af en bøfsandwich.

Alabama Social – Sortedam Dossering 3:

Elsker du Beyoncés video til kæmpehittet ”Formation”? Så bør du starte aftenen på Alabama Social, der netop er inspireret af New Orleans og sydstaternes slidte, sjælefulde charme. Priserne er ekstra favorable om søndagen, hvor 3 retter kun koster 250 kr. Start f.eks. med en gang Louisiana Hot Wings efterfulgt af Moules Frites ”Cajun Style”, og slut af med en creamy Cheese Cake Sundae. Slå mave med en smuk gåtur fra Søerne til Parken.

Ugens frokostcraving: Paneret rødspættefilet på Bistro Royal

Ugens frokostcraving: Paneret rødspættefilet på Bistro Royal

Bistro Royal giver vi de klassiske køkkendyder et moderne twist, når vi forfiner evergreens fra det franske og danske repertoire. Et godt eksempel er smørrebrødssektionen på vores frokostmenu, der både emmer af tradition og fornyelse – naturligvis serveret på et fundament af godt og velsmurt rugbrød.

Gå om bord i en gang hønsesalat med kogt, fransk kylling vendt i sennepsmayo med svampe, æbler og bacon. Eller måske er du mere til rosa skiver af roastbeef med peberrod, remoulade og sprøde løg.

Begge af ovenstående fristelser har været på kortet i et stykke tid, men du har de fået selskab af en ny frokostforfører, der kan få selv de hårdeste mænd til at græde salte smørrebrødstårer. Sig hej til Bistro Royals rødspættefilet: Sprød, paneret fisk med masser af remoulade og frisk salat. Ja tak! Klassikeren koster 125 kr., og der er tale om et stykke smørrebrød, der er større end de fleste.

Sving ind forbi Bistro Royal på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade til en frokostbid i sommermånederne. Du kan gå på opdagelse i hele menukortet her, hvor du også finder vores morgen- og aftenmenu. Vil du være sikker på at få plads? Så book bordet på forhånd ved at klikke her.

 

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Onsdag den 29. juni åbner portene til festivalpladsen i Roskilde, og musikdagene kan for alvor komme i gang. På præcis samme tidspunkt står et team af dygtige medarbejdere fra alle Madklubbens restauranter klar til at servere velsmagende ærlighed til små penge på Roskilde Festival for første gang nogensinde.

Menuen står på en syndig steak ’n’ bearnaise sandwich, cremet perlebygrisotto og et sødt koldskålskys til at at slutte af på. Du kan læse meget mere om retterne her, og alt tyder på, at flere store medier allerede har været inde og smugkigge på herlighederne på vores hjemmeside og sociale medier.

Således skriver Politiken i deres guide til den perfekte festivaldag: ”Frokosten (…) skal indtages i Madklubbens nye bod. Du overvejer sommerrisottoen, som er virkelig pæn på et billede, men ender med en steak-bearnaise-sandwich til 65 kr.”

Berlingskes byguide, AOK.dk, følger også trop: ” Madklubben gør sin entré med vanlig sans for, hvad folket vil have – de har nemlig en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto med sig.”

Flere af de store modemagasiner ser ligeledes frem til at sætte tænderne i vores festivalkokkerier. Elle har fanget, at  ”Det er første gang, at den københavnske restaurant er at find epå Roskilde Festival”, mens Costume har udvalgt os som en ud af blot 3 spise- og drikkeanbefalinger: ”Food Court-stalden ved Gloria bliver igen fyldt med madboder. Blandt årets nye boder finder man den københavnske restaurantkæde Madklubben, der vil servere lækkerier som en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto.”

Sidst men ikke mindst byder ungdomsmagasinet Frenzy også ind med deres anbefaling til, hvor du skal spise på Roskilde Festival: ” Vi skal klart ned og sætte tænderne i en af årets nyheder i Foodcourt, nemlig madklubbens Steak’n’bearnaise sandwich”.

Vi takker for de mange flotte ord og den store opmærksom omkring Madklubbens jomfrurejse på Roskilde. Vi glæder os til at byde alle sultne festivalfoodies velkommen i Food Court fra onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli.