Velkommen til Hanzō                                                                                       

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Hanzō blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Glædelig mandag! Vi tager hul på endnu en ny uge med endnu et nyt afsnit af “Mig og Madklubben”. Byd velkommen til Anne Mette Hancock!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg hedder Anne Mette Hancock, og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet kriminalromanerne LIGBLOMSTEN og MERCEDES-SNITTET og er netop nu ved at lægge sidste hånd på PITBULL, som er tredje bind i serien og udkommer til sommeren. Og – nå ja – så er jeg lillesøster til Anders Aagaard, der ejer Madklubben.

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Mit første Madklubben-minde er fra foråret 2006, hvor jeg hjalp Anders med at istandsætte den allerførste Madklubben, nemlig Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade. Jeg skrubbede gulve, malede lokumsdøre og spartlede vægge, mens Anders lagde fliser, bankede vægge ned og installerede nye toiletter, så restauranten kunne blive klare til åbningsreceptionen. Det var nogle vildt hektiske dage, hvor vi sendte hinanden mange febrilske blikke og var meeeget spændte på, hvordan det hele ville gå – og om det overhovedet ville gå! Men det viste sig jo at gå meget godt, kan man sige, og jeg arbejdede også på restauranten i de første seks måneder. Det var superfedt at være med til at starte det op.

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Jeg er på Madklubben flere gange om ugen – oftest alene. Jeg kommer der nemlig primært for at arbejde og har skrevet en stor del af mine bøger på Bistro Royal på Kongens Nytorv, som åbner klokken 8 om morgenen på hverdage. Af en eller anden grund skriver jeg bedst i det miljø: omgivet af mennesker, kaffekopper, der klirrer, og byen, som summer lige udenfor de store vinduer… Jeg elsker det! Kaffen er god, betjeningen i top og jeg kender ingen, der har en bedre “kantineordning” på sin arbejdsplads end mig. Jeg anbefaler varmt alt fra morgenmadsmenuen!

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Åh, der er så mange at vælge imellem efterhånden, og jeg kan jo lide dem allesammen. Jeg kommer selv mest på Bistro Royal, fordi jeg bor lige rundt om hjørnet derfra, og jeg er også virkelig vild med Bazaar, Frankies, Alabama Social og Madklubben Vesterbro.

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Ginger fried chicken med lime, edamamebønner, ris og chilimayo. En opskrift, jeg har stjålet fra en lille, snasket NYC-restaurant, som hedder Lovely Day. Det er også mine ungers livret.

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Chardonnay – og helst en oversøisk, fed én.

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

(K)Ærlighed.

Anne Mette Anne Mette Anne Mette Anne Mette

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Ny uge – nyt afsnit af Mig og Madklubben – Madklubbens serie hvor vi kommer lidt nærmere på en række af vores gode venner af huset. I denne uge kan du lære søde Michelle Nielsen fra bloggen stonemuse.dk bedre at kende. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen jeg hedder Michelle og jeg er aarhusiansk blogger på STONEMUSE.DK. Jeg er kæmpe foodie og bruger meget tid på at lave – og spise god mad – både hjemme og ude.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Hmm, den er svær. Det er nok sidste gang, hvor jeg spiste på Madklubben Grill i Aarhus, hvor jeg havde inviteret mine forældre på middag. Vi drak drinks, fik god mad (hummer, YES) og vin – på min regning. Det havde de ikke prøvet før og vi snakker stadig om middagen – det er ikke ofte, at det er mig, som svinger dankortet, haha.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Oftest med mine veninder. Det er bare ‘nemt’ at svinge forbi og få et godt måltid og nogle labre drikkevarer.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Svær! Jeg er ofte i KBH og svært begejstret for både Bazaar & Bistro Royal. Det glæder mig derudover, at Frankies er kommet til Aarhus!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Everything Asian. Alt med masser af grøntsager, chili og koriander. Forårsruller laver jeg også mange af.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Stemning. Mad er vigtigt, men det er, når det hele går op i en højere enhed.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Phew, jeg er til det meste så længe det passer til maden. Øl, vin (rød, hvid), cocktails. Jeg er til det hele.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hygge. God stemning. Jeg har lige været et par uger i Japan og der er maden fantastisk, men det med at nyde maden og at kunne hygge om et måltid, er non-existant.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“På min blog STONEMUSE.DK og så bruger jeg Instagram konstant, hvor man kan finde mig under @stonemuse.”

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Du har sikkert bemærket, at der er i det meste af denne uge er vinterferie – og både Dining Week og Dinner Days. Er det gået din snude forbi, skal du vide, at løbet endnu ikke er kørt, hvis du er på udkig efter en flot middag til en ditto pris. Hvor? Det skal vi fortælle dig!

Lad os begynde med vores bud på en mere end alle tiders omgang tag-selv-bord hos FOOD CLUB – her kan I spise og drikke alt, hvad I måtte lyste til en fast pris – og du må faktisk også gerne tage din egen vin med, og vi beder ikke om proppenge. Det spiselige fokus er i øvrigt frilandskød, økologi og masser af sunde, grønne retter. Book dit bord her.

Hvordan synes du, at hummerbisque med æble, mandler og frisk urtesalat lyder som forret? Og en oksecuvette med frisk salat med syltede tomater, nødder og mozzarella, knust kartoffel med trøffel og rødvinssauce? For slet ikke at nævne en syrlig æblekompot, makroncrumble og vaniljecreme til dessert… De tre retter serveres hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus under Dinner Days for 210 kroner (+ gebyr). Book dit bord her.

Vi har i øvrigt tre restauranter, som også er med på Dining Week på søndag. Var det ikke noget med en omgang ad libitum pizza? Med en tiramisu til dessert? Godt. I så fald skal du smutte forbi Frankies Pizza på Østerbro eller Nørrebro, hvor de runde fristelser venter.  Book bord på Frankies Østerbro her og på Frankies Nørrebro her.

Er du til italiensk? Så skal du et smut forbi Tony’s Havnegade, hvor vi står klar med tre retter (den hurtige beskrivelse går på burrata, meatballs og tiramisu) for 215 kroner (+26 kroner i billetgebyr). Snup et bord via online-bestillingen her.

Vores sidste søndags-tilbud kommer fra vores asiatiske gastrobastard Hanzō, hvor vi står klar med tre retter. Hvilke? Nu skal du høre! Først en frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon. Dernæst videre til stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili samt kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme til dessert. Bordet kan bookes her.

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Omend modeugen kan være en travl affære for nogle, så skal der være tid til at spise et godt måltid mad. Uanset om du skal til shows eller ej, så kan det nemt tænkes, at du kunne have mod på en god bid mad i indeværende uge.

Vi begynder hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66, hvor “runwayen” byder på en mægtig 3-retters menu til 350 kroner. Du får:

Forret:
Jordskokkesuppe med grillede løg, jordskokkechips og hytteost

Hovedret:
300g rib eye serveret med braiserede løg, knuste kartofler med smør og persille, hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike, sellericreme samt sauce med trøffel

Dessert:
Chokolademousse med creme fraiche og nøddecrumble

Book dit bord her.

 

Et andet – og lettere – bud kunne være nedenstående friske, fristelser fra vores asiatiske gastrolaban, Hanzō, som har til huse på Værnedamsvej 14. 

Omend valget er frit, kunne vi forestille os, at følgende kunne friste:

Forret:
Rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum & sesam

Hovedret:
Rød karry med kylling, kokos, kål, sugar snaps & thai basilikum

Dessert:
Sorbet med marengs

Book dit bord på Hanzō her.

 

Vores tredje bud er “royalt” – stedet hedder Brasserie Royal og ligger tæt på Københavns Rådhus og midt på Regnbuepladsen.

Begynd med tre østers med lime, ingefær og chili, fortsæt med ægte caviar med blinis, rødløg og hjemmelavet creme frâiche og rund af med smørstegt kuller med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nage. Dessert? Beslut dig bare, når du er færdig med hovedretten – vi har masser af gode bud!

Book dit bord her.

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Den 10. til 17. februar er det vinterferie for de fleste – men der er er Dining Week for alle! Konceptet går – kort fortalt – ud på, at vi inviterer til en god spise oplevelse på nogle af vores restauranter. Uanset hvor du vælger at spise, medfølger der San Pellegrino mineralvand til maden – og prisen er den samme: 215 kroner (+ gebyr) pr. person. Vi lover desuden, at oplevelsen er sublim.

En rejse mod øst

Hos Hanzō har vi skelet til Østen, og under Dining Week ser menuen således ud:

Frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon

***

Stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili

***

Kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme

Hanzo har til huse på Værnedamsvej 14 på Vesterbro.

Book Dining Week bord på Hanzō her.

Rustikken længe leve

Er du til lidt vinterspise med masser af smag, så er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 et oplagt valg. Under Dining Week serverer vi følgende tre retter:

Jordskoksuppe med grillede løg, jordskokchips og hytteost

***

Confiteret kyllingelår med stegte persillerødder, sauce med æbleeddike samt knuste kartofler med smør og persille

***

Vores ”brunsviger” med smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce

Book Dining Week bord på Madklubben Bistro-de-Luxe her.

En tur i Bazaar

Det mauriske køkken – som du måske kender som det arabiske køkken – er i højsædet hos Bazaar i Dronnings Tværgade 21. Vi har hivet sublim spise og eksotiske krydderier til centrum under Dining Week, hvor du får følgende serveret:

Mezze – små retter i snackstørrelse som deles ved bordet.

***

Bazaar’s kebab kit – vælg mellem oksekebab, kylling eller falafel. Fladbrød, kebabsauce, spidskål og hummus

***

Kokossorbet – med kakao & raz el hanout (arabisk blandingskrydderi)

PS: Vi kan ikke afvise, at middagen kan udvikle sig lidt festlig og cocktailrelateret!

Book Dining Week bord på Bazaar her.

2100 Park

Midt i det Østerbro’ske centrum finder du Madklubben Østerbro i en legendarisk bygning fra 1926. Den formelle adresse lyder Østerbrogade 79, og til årets Dining Week ser fristelserne således ud:

Forret:

Bæredygtig koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og peberrodsfløde med lakserogn

***

Hovedret:

Rosastegt oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokkepuré, tyttebær og rødvinssauce. Hertil en cremet kartoffelmos

***

Dessert:

Sprød tærteskal fyldt med citroncreme og brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse

Forvent masser af plads, højt til loftet og herligt lebend med stadionudsigt.

Book Dining Week bord på Madklubben Østerbro her.

Den mondæne stationsbygning på Frederiksberg

For under et år siden rykkede vi ind på Frederiksberg og omdannede en tidligere stationsbygning til et smukt spisested. Bygning er fredet, stemningen minder om en herskabslejlighed, men konceptet er nede på jorden. Adressen? Den hedder Solbjergvej 6, og årets menu består af følgende tre serveringer:

Forret:

Cremet jordskokkesuppe med marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

***

Hovedret:

Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce

– Du skærer selv stegen ved bordet –

***

Dessert:

“Kæmpe Eskimo” sundae – vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

Book Dining Week bord på Madklubben Frederiksberg her.

Havnegade – pronto!

Hos Tony’s i Havnegade får du en blanding af New Yorker-frækhed og italiensk temperament. Og masser af smag! Årets tre Dining Week retter ser således ud:

Burrata Crostini – frisk, cremet mozzarella på ristet focaccia serveret med basilikumspesto, prosciutto og ruccola

***

Tony’s Meatballs – saftige kødboller i krydret tomatsovs serveret med linguine, masser af parmesan og krydderurter

***

Tiramisu – kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

Book Dining Week bord på Tony’s Havnegade her.

Halvanden times sundhed ad libitium

Food Club er vores tag selv bord, hvor bæredygtighed, frilandskød og grøntsager er i højsædet. Drikkevarerne er også med i prisen, og du kan spise, drikke og nyde i 1 time og 30 minutter.

I år er der to spiselige valgmuligheder under Dining Week – den traditionelle og en særlig vegetarmenu, som også har veganske indslag.

Food Club har til huse på Sortedams Dossering 5C i baghuset. Postnummeret hedder 2200 Nørrebro, og vi glæder os til at se dig!

Book Dining Week bord på Food Club her.

All in på pizza – all in på Frankies!

Er du glad for pizza? Men er du af og til ubeslutsom? Fint. Hos Frankies på Østerbro og Nørrebro, kan du nemlig frit vælge mellem alle vores pizzaer. Ad libitum. Du spiser al den pizza, du lyster – og vi har både de klassiske og de nytænkte med blandt andet ananaschutney, trøffelmascarpone, oksecuvette og bearnaise.

Udover al den pizza, du har lyst til, topper vi aftenen af med tiramisu til dessert.

Frankies finder du Østerbrogade 79 på Østerbro og på Sortedam Dossering 5 på Nørrebro.

Book Dining Week bord på Frankies Østerbro her.

Book Dining Week bord på Frankies Nørrebro her.

 dining week dining week dining week

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Er du godt og grundigt mæt af december og de dertilhørende måltider? Så vil vi gerne have lov til at vifte venligt menukortet fra et par af vores restauranter, som har friske og gode sager i (kokke)ærmet.

Fjernøsten på Værnedamsvej

Vores asiatiske gastrobastard går under navnet Hanzò, og her er der plads til at stikke af i flere retninger. Januar-stien holder vi os dog til i denne historie, og det fører os fluks videre til en vores forret: En rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum og sesam.

Dernæst? En omgang frisk fisk med pak choy, sake/soya, syltet ananas, wakame, brunet smør og koriander. Alternativet kunne være vegetarretten med stegte grøntsager, sweet potato, grønkål, jordskokker, ingefær, hvidløg og thai basilikum.

Du finder Hanzò på Værnedamsvej nummer 14, og vi åbner dørene klokken 17.30. Du kan booke dit bord her.

En frokost i postnummer 2000

Er du sulten midt på dagen? Så står Madklubben Frederiksberg parat med frokost fra klokken 11.30 til 16.00. Vi har ni retter, fire side orders og tre desserter på kortet.

I den lette ende af skalaen finder du vores laksesalat af røget laks med sprøde salater, hindbærvinaigrette, figner og ristede valnødder. Skal det være vegetarisk, så sæt skeen i vores cremede jordskokke-suppe med marineret urtesalat samt syltede og sprøde jordskokker.

Madklubben Frederiksberg huserer på Solbjergvej 6 i den gamle stationsbygning, som vi har ombygget i en stil, der mest af alt minder om en klassiske herskabslejlighed. Book dit bord her.

Middag med semi-olympisk udsigt

Velkommen til Madklubben Østerbro, hvor vi sidder på 1. sal – over gaden og med fantastisk udsigt over stadion. Det er den korte historie om stedet, der faktisk blev opført for knapt 100 år siden.

Vi springer fluks til maden – tag et kig på vores forretter, hvor vi har den gode fisk i højsædet. Du kan lade dig friste af en bæredygtig, koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og en dressing af peberrodsfløde med lakserogn. Vi har også en asiatisk-inspireret grillet tun, som serveres med creme af modne avocadoer, salat på rød mizuna og shizokarse, ristet sesam og wasabi.

Hovedretten? Du kan gå helt vegetarisk med små glaserede rødbeder med ristet boghvede, rørt gedefriskost, sauce på brunet smør og rødbedejuice toppet med estragon. Er du mere til lyst kød? Så vil vi gerne anbefale vores danske kylling fra rotisserie, som serveres med syltede agurker og hjertesalat, parmesandressing og mormorskysovs på siden.

Madklubben Østerbro holder til i de smukke bygninger på Østerbrogade 79. Book dit bord her.

Et smut i Store Kongensgade

Madklubben Bistro-de-Luxe er dykket ned under havoverfladen og står klar med stegt torsk med muslingesauce, ristet kål og syltede løg. Er du til den vegetariske del, så vil vi gerne henlede opmærksomheden på en omgang grillet blomkål tilsat vinaigrette med røget olie og mandler, Vesterhavsost og persille.

Du kan booke et bord på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 her.

januar januar januar