Velkommen til Hanzō                                                                                       

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Hanzō blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Du har sikkert bemærket, at der er i det meste af denne uge er vinterferie – og både Dining Week og Dinner Days. Er det gået din snude forbi, skal du vide, at løbet endnu ikke er kørt, hvis du er på udkig efter en flot middag til en ditto pris. Hvor? Det skal vi fortælle dig!

Lad os begynde med vores bud på en mere end alle tiders omgang tag-selv-bord hos FOOD CLUB – her kan I spise og drikke alt, hvad I måtte lyste til en fast pris – og du må faktisk også gerne tage din egen vin med, og vi beder ikke om proppenge. Det spiselige fokus er i øvrigt frilandskød, økologi og masser af sunde, grønne retter. Book dit bord her.

Hvordan synes du, at hummerbisque med æble, mandler og frisk urtesalat lyder som forret? Og en oksecuvette med frisk salat med syltede tomater, nødder og mozzarella, knust kartoffel med trøffel og rødvinssauce? For slet ikke at nævne en syrlig æblekompot, makroncrumble og vaniljecreme til dessert… De tre retter serveres hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus under Dinner Days for 210 kroner (+ gebyr). Book dit bord her.

Vi har i øvrigt tre restauranter, som også er med på Dining Week på søndag. Var det ikke noget med en omgang ad libitum pizza? Med en tiramisu til dessert? Godt. I så fald skal du smutte forbi Frankies Pizza på Østerbro eller Nørrebro, hvor de runde fristelser venter.  Book bord på Frankies Østerbro her og på Frankies Nørrebro her.

Er du til italiensk? Så skal du et smut forbi Tony’s Havnegade, hvor vi står klar med tre retter (den hurtige beskrivelse går på burrata, meatballs og tiramisu) for 215 kroner (+26 kroner i billetgebyr). Snup et bord via online-bestillingen her.

Vores sidste søndags-tilbud kommer fra vores asiatiske gastrobastard Hanzō, hvor vi står klar med tre retter. Hvilke? Nu skal du høre! Først en frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon. Dernæst videre til stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili samt kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme til dessert. Bordet kan bookes her.

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Omend modeugen kan være en travl affære for nogle, så skal der være tid til at spise et godt måltid mad. Uanset om du skal til shows eller ej, så kan det nemt tænkes, at du kunne have mod på en god bid mad i indeværende uge.

Vi begynder hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66, hvor “runwayen” byder på en mægtig 3-retters menu til 350 kroner. Du får:

Forret:
Jordskokkesuppe med grillede løg, jordskokkechips og hytteost

Hovedret:
300g rib eye serveret med braiserede løg, knuste kartofler med smør og persille, hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike, sellericreme samt sauce med trøffel

Dessert:
Chokolademousse med creme fraiche og nøddecrumble

Book dit bord her.

 

Et andet – og lettere – bud kunne være nedenstående friske, fristelser fra vores asiatiske gastrolaban, Hanzō, som har til huse på Værnedamsvej 14. 

Omend valget er frit, kunne vi forestille os, at følgende kunne friste:

Forret:
Rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum & sesam

Hovedret:
Rød karry med kylling, kokos, kål, sugar snaps & thai basilikum

Dessert:
Sorbet med marengs

Book dit bord på Hanzō her.

 

Vores tredje bud er “royalt” – stedet hedder Brasserie Royal og ligger tæt på Københavns Rådhus og midt på Regnbuepladsen.

Begynd med tre østers med lime, ingefær og chili, fortsæt med ægte caviar med blinis, rødløg og hjemmelavet creme frâiche og rund af med smørstegt kuller med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nage. Dessert? Beslut dig bare, når du er færdig med hovedretten – vi har masser af gode bud!

Book dit bord her.

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Den 10. til 17. februar er det vinterferie for de fleste – men der er er Dining Week for alle! Konceptet går – kort fortalt – ud på, at vi inviterer til en god spise oplevelse på nogle af vores restauranter. Uanset hvor du vælger at spise, medfølger der San Pellegrino mineralvand til maden – og prisen er den samme: 215 kroner (+ gebyr) pr. person. Vi lover desuden, at oplevelsen er sublim.

En rejse mod øst

Hos Hanzō har vi skelet til Østen, og under Dining Week ser menuen således ud:

Frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon

***

Stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili

***

Kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme

Hanzo har til huse på Værnedamsvej 14 på Vesterbro.

Book Dining Week bord på Hanzō her.

Rustikken længe leve

Er du til lidt vinterspise med masser af smag, så er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 et oplagt valg. Under Dining Week serverer vi følgende tre retter:

Jordskoksuppe med grillede løg, jordskokchips og hytteost

***

Confiteret kyllingelår med stegte persillerødder, sauce med æbleeddike samt knuste kartofler med smør og persille

***

Vores ”brunsviger” med smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce

Book Dining Week bord på Madklubben Bistro-de-Luxe her.

En tur i Bazaar

Det mauriske køkken – som du måske kender som det arabiske køkken – er i højsædet hos Bazaar i Dronnings Tværgade 21. Vi har hivet sublim spise og eksotiske krydderier til centrum under Dining Week, hvor du får følgende serveret:

Mezze – små retter i snackstørrelse som deles ved bordet.

***

Bazaar’s kebab kit – vælg mellem oksekebab, kylling eller falafel. Fladbrød, kebabsauce, spidskål og hummus

***

Kokossorbet – med kakao & raz el hanout (arabisk blandingskrydderi)

PS: Vi kan ikke afvise, at middagen kan udvikle sig lidt festlig og cocktailrelateret!

Book Dining Week bord på Bazaar her.

2100 Park

Midt i det Østerbro’ske centrum finder du Madklubben Østerbro i en legendarisk bygning fra 1926. Den formelle adresse lyder Østerbrogade 79, og til årets Dining Week ser fristelserne således ud:

Forret:

Bæredygtig koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og peberrodsfløde med lakserogn

***

Hovedret:

Rosastegt oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokkepuré, tyttebær og rødvinssauce. Hertil en cremet kartoffelmos

***

Dessert:

Sprød tærteskal fyldt med citroncreme og brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse

Forvent masser af plads, højt til loftet og herligt lebend med stadionudsigt.

Book Dining Week bord på Madklubben Østerbro her.

Den mondæne stationsbygning på Frederiksberg

For under et år siden rykkede vi ind på Frederiksberg og omdannede en tidligere stationsbygning til et smukt spisested. Bygning er fredet, stemningen minder om en herskabslejlighed, men konceptet er nede på jorden. Adressen? Den hedder Solbjergvej 6, og årets menu består af følgende tre serveringer:

Forret:

Cremet jordskokkesuppe med marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

***

Hovedret:

Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce

– Du skærer selv stegen ved bordet –

***

Dessert:

“Kæmpe Eskimo” sundae – vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

Book Dining Week bord på Madklubben Frederiksberg her.

Havnegade – pronto!

Hos Tony’s i Havnegade får du en blanding af New Yorker-frækhed og italiensk temperament. Og masser af smag! Årets tre Dining Week retter ser således ud:

Burrata Crostini – frisk, cremet mozzarella på ristet focaccia serveret med basilikumspesto, prosciutto og ruccola

***

Tony’s Meatballs – saftige kødboller i krydret tomatsovs serveret med linguine, masser af parmesan og krydderurter

***

Tiramisu – kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

Book Dining Week bord på Tony’s Havnegade her.

Halvanden times sundhed ad libitium

Food Club er vores tag selv bord, hvor bæredygtighed, frilandskød og grøntsager er i højsædet. Drikkevarerne er også med i prisen, og du kan spise, drikke og nyde i 1 time og 30 minutter.

I år er der to spiselige valgmuligheder under Dining Week – den traditionelle og en særlig vegetarmenu, som også har veganske indslag.

Food Club har til huse på Sortedams Dossering 5C i baghuset. Postnummeret hedder 2200 Nørrebro, og vi glæder os til at se dig!

Book Dining Week bord på Food Club her.

All in på pizza – all in på Frankies!

Er du glad for pizza? Men er du af og til ubeslutsom? Fint. Hos Frankies på Østerbro og Nørrebro, kan du nemlig frit vælge mellem alle vores pizzaer. Ad libitum. Du spiser al den pizza, du lyster – og vi har både de klassiske og de nytænkte med blandt andet ananaschutney, trøffelmascarpone, oksecuvette og bearnaise.

Udover al den pizza, du har lyst til, topper vi aftenen af med tiramisu til dessert.

Frankies finder du Østerbrogade 79 på Østerbro og på Sortedam Dossering 5 på Nørrebro.

Book Dining Week bord på Frankies Østerbro her.

Book Dining Week bord på Frankies Nørrebro her.

 dining week dining week dining week

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Er du godt og grundigt mæt af december og de dertilhørende måltider? Så vil vi gerne have lov til at vifte venligt menukortet fra et par af vores restauranter, som har friske og gode sager i (kokke)ærmet.

Fjernøsten på Værnedamsvej

Vores asiatiske gastrobastard går under navnet Hanzò, og her er der plads til at stikke af i flere retninger. Januar-stien holder vi os dog til i denne historie, og det fører os fluks videre til en vores forret: En rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum og sesam.

Dernæst? En omgang frisk fisk med pak choy, sake/soya, syltet ananas, wakame, brunet smør og koriander. Alternativet kunne være vegetarretten med stegte grøntsager, sweet potato, grønkål, jordskokker, ingefær, hvidløg og thai basilikum.

Du finder Hanzò på Værnedamsvej nummer 14, og vi åbner dørene klokken 17.30. Du kan booke dit bord her.

En frokost i postnummer 2000

Er du sulten midt på dagen? Så står Madklubben Frederiksberg parat med frokost fra klokken 11.30 til 16.00. Vi har ni retter, fire side orders og tre desserter på kortet.

I den lette ende af skalaen finder du vores laksesalat af røget laks med sprøde salater, hindbærvinaigrette, figner og ristede valnødder. Skal det være vegetarisk, så sæt skeen i vores cremede jordskokke-suppe med marineret urtesalat samt syltede og sprøde jordskokker.

Madklubben Frederiksberg huserer på Solbjergvej 6 i den gamle stationsbygning, som vi har ombygget i en stil, der mest af alt minder om en klassiske herskabslejlighed. Book dit bord her.

Middag med semi-olympisk udsigt

Velkommen til Madklubben Østerbro, hvor vi sidder på 1. sal – over gaden og med fantastisk udsigt over stadion. Det er den korte historie om stedet, der faktisk blev opført for knapt 100 år siden.

Vi springer fluks til maden – tag et kig på vores forretter, hvor vi har den gode fisk i højsædet. Du kan lade dig friste af en bæredygtig, koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og en dressing af peberrodsfløde med lakserogn. Vi har også en asiatisk-inspireret grillet tun, som serveres med creme af modne avocadoer, salat på rød mizuna og shizokarse, ristet sesam og wasabi.

Hovedretten? Du kan gå helt vegetarisk med små glaserede rødbeder med ristet boghvede, rørt gedefriskost, sauce på brunet smør og rødbedejuice toppet med estragon. Er du mere til lyst kød? Så vil vi gerne anbefale vores danske kylling fra rotisserie, som serveres med syltede agurker og hjertesalat, parmesandressing og mormorskysovs på siden.

Madklubben Østerbro holder til i de smukke bygninger på Østerbrogade 79. Book dit bord her.

Et smut i Store Kongensgade

Madklubben Bistro-de-Luxe er dykket ned under havoverfladen og står klar med stegt torsk med muslingesauce, ristet kål og syltede løg. Er du til den vegetariske del, så vil vi gerne henlede opmærksomheden på en omgang grillet blomkål tilsat vinaigrette med røget olie og mandler, Vesterhavsost og persille.

Du kan booke et bord på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 her.

januar januar januar

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Så er den søde juletid overstået, og det er samtidig lig med et fokus på årets sidste aften. Har I endnu ikke besluttet jer for et sted at indtage årets sidste festmåltid, så er det ved at være allersidste udkald. Det gælder også for Madklubbens restauranter, men der er stadig mulighed for at få bord til en forrygende nytårsaften.

Flere restauranter er allerede udsolgt, mens nedenstående restauranter endnu har plads til lige præcis dig og dit selskab.

Leder du efter et sted i Aarhus?

Madklubben Grill is the place!Er du til en overdådig 5-retters menu med snacks, laks, tatar, oksemørbrad og chokoladekage, krydret festlig stemning lige midt i smilets by, så er der ingen vej uden om ores nye favorit i Aarhus, Madklubben Grill! Få fat i dine billetter til nytår på Madklubben Grill her

 

Er du på udkig efter en fest på Østerbro, så er der flere muligheder.

Er du til nytårsmiddag ved langborde med fokus på glimrende mad, fri vin og øl, fremragende stemning og nytårsbingo, så skal du og dit selskab lægge vejen forbi Madklubbens selskabslokaler på ØsterbroFå billetter til den særlige langbordsmiddag her

Eller hvad med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Det får du på Madklubben Østerbro. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling, rørt oksetatar med trøffelcreme, stegt oksemørbrad med behørig garniture og en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne. Få billetter til herlighederne her

 

I indre by er der også stadig pladser at finde.

Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv! Billetter finder du lige her.

Madklubben Steak i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu med helleflynder, spidsbryst, oksemørbrad og Gateau Marcel. Komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te. Få billetter til nytårsaften på vores steakhouse lige her

Bazaar i Dronningens Tværgade bliver der fyret op under en farverig og festlig nytårsaften med mellemøstlig inspiration. Se frem til 5 serveringer med tilpassede drikkevarer – og så er der en ekstra bonus! Efter middagen fortsætter festen hele natten på Dandy, hvor du får fri entré og garderobe. Billetter til det forrygende arrangement kan fås lige her. 

 

Festligheder på Nørrebro? We’ve got you covered!

Er du til pizza, så har vi det perfekte tilbud til dig på Frankies Pizza Nørrebro. Her kan du slutte året af med bobler, forrygende antipasti med 10 italienske lækkerier, en pizzatasting med både frække kombinationer og klassiske smage, og en perfekt sød afrunding. Det hele går ned lige ved søerne, hvor du kan nyde fyrværkeriet efter den fantastiske middag. Billetter til det vilde pizza party finder du her

FOOD CLUB
Spis og skål på årets sidste dag, når vi fylder tag-selv-bordet og drikkestationerne med nytårsfavoritter samt alt godt til store og små. Som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen. De sene pladser er totalt udsolgt, men hvis du gerne vil holde en familievenlig tidlig nytårsaften, så er der stadig pladser ved det skønne tag-selv-bord ved søerne. Få fat i billetter til den familievenlige nytårsaften her

 

Nytår på Værnedamsvej? Selvfølgelig kan du det.

Vil du fejre nytåret med en overdådig asiatisk nytårsmiddag, så har du muligheden hos Hanzō på Værnedamsvej. Restaurantens kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange. Billetter til en asiatisk inspireret nytårsaften er lige her

 

Er du blevet fristet, så skynd dig at booke bord, inden det er for sent – billetterne bliver snuppet som kransekage ved midnatstid!

Få det fulde overblik over vores restauranter og catering til nytår lige her.

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2019. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens et par stykker slår dørene op igen allerede den 1. januar – både i København og Aarhus.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 17 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Grill:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Aarhus:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bistro Royal:
24. december: Åbent kl. 10 – 15
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent fra kl. 10
28. december: Åbent fra kl. 10
29. december: Åbent fra kl. 10
30. december: Åbent fra kl. 10
31. december: Åbent fra kl. 8. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent fra kl. 8
3. januar: Åbent fra kl. 8
4. januar: Åbent fra kl. 8

Brasserie Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bazaar:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

FOOD CLUB:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Her kan du stadig få bord til en fantastisk nytårsaften

Her kan du stadig få bord til en fantastisk nytårsaften

Julen og alle dens herligheder nærmer sig med temmelig hastige skridt. Men samtidig er der et andet spørgsmål, der i høj grad trænger sig på.  Hvad skal der ske nytårsaften?

Der ingen grund til at gå i panik. Endnu. For Madklubbens restauranter disker alle op med forrygende middage og skøn nytårsstemning på årets sidste aften.

Men vi begynder at nærme os aftenen, og dermed er det også ved at være sidste udkald for at sikre sig et bord. Flere restauranter er allerede udsolgt, mens nedenstående restauranter endnu har plads til lige præcis dig og dit selskab.

Så tjek listen ud og skynd dig at få fingre i dit bord, så årets sidste aften kan blive fejret med manér!

Madklubben Grill
Vores nye favorit i Aarhus byder på velkomstcocktail og en særligt komponeret 5-retters menu med snacks, laks, tatar, oksemørbrad med et væld af både sides og sauces, for ikke at glemme vores farligt gode chokoladekage til dessert. Alt sammen serveret ved Åen lige midt i Aarhus!

Pris: 900 kr. pr. person

Få fat i dine billetter til nytår på Madklubben Grill her

Frankies Pizza Østerbro
Vores frække pizza joint Frankies Pizza bliver i aftenens anledning forvandlet til et lækkert spisehus, hvor pizzaen bliver skiftet ud med den udsøgte menu fra Madklubben Østerbros nytårsfest. Også her er der fire retter fra øverste hylde med champagne og vin. Stemningen bliver et godt mix af den velkendte Frankies-vibe og en speciel nytårsatmosfære. Så er du til løssluppen stemning i cool omgivelser, en menu med de lækreste råvarer, vin og champagne, så skal du tilbringe nytårsaften på Frankies!

Pris: 1.200 kr. pr. person

Få billetter lige her.

Madklubbens selskabslokaler Østerbro
I vores smukke selskabslokaler er der nytårsmiddag ved langborde med fokus på glimrende mad, fremragende stemning og bingo! Ja, du læste rigtigt. Når middagen er indtaget, kommer bingopladerne på bordet, og du har mulighed for at vinde både præmier og håneretten over dit – og andres – selskab!
Menuen byder på koldrøget laks til forret, en smørmør oksecuvette med knuste kartofler, saltbagt selleri, selleripuré og rødvinssauce til hovedret og en skøn chokolademousse samt fri vin, øl, filtreret vand m/u brus samt kaffe og te.

Pris: 800 kr. pr. person

Få billetter til den særlige langbordsmiddag her

Madklubben Østerbro
På Madklubben Østerbro bliver der disket op med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling til forret, rørt oksetatar med trøffelcreme til mellemret og en hovedret bestående af stegt oksemørbrad med behørig garniture. Middagen bliver afsluttet med en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne.

Få billetter til herlighederne her

Bistro Royal
Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv! Menuen er kendetegnet ved lækkerier som nytårstorsk, hummersalat, ribeye og en syndig chokoladeganache. Hele herligheden kommer med en tilpasset vinmenu, velkomstbobler og filtreret vand under hele middagen.

Pris: 1.200 kr. pr. person.

Billetter finder du lige her

Frankies Pizza Nørrebro
Kom til et brag af en nytårsaften på Frankies Pizza Nørrebro. Slut året af med bobler, forrygende antipasti med 10 italienske lækkerier, en pizzatasting med både frække kombinationer og klassiske smage, og en perfekt sød afrunding.

Pris: 495 kr. pr. person

Billetter til det vilde pizza party finder du her

Madklubben Steak
Madklubbens bøfpalads i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te.

Pris: 1.200 kr. pr. person

Få billetter til nytårsaften på vores steakhouse lige her

Hanzō
Sæt dig til rette, og nyd en overdådig asiatisk nytårsmiddag hos Hanzō på Værnedamsvej. Restaurantens kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange samt dertilhørende tilpasset drikkevaremenu.

Pris: 1.250 pr. person

Billetter til en asiatisk inspireret nytårsaften er lige her

FOOD CLUB
Spis og skål på årets sidste dag, når vi fylder tag-selv-bordet og drikkestationerne med nytårsfavoritter samt alt godt til store og små. Som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen. De sene pladser er totalt udsolgt, men hvis du gerne vil holde en familievenlig tidlig nytårsaften, så er der stadig pladser ved det skønne tag-selv-bord ved søerne.

Pris: 150 (børn) – 400 kr.

Få fat i dine billetter her

 

Er du blevet fristet, så skynd dig at booke bord, inden det er for sent – billetterne flyver afsted som nytårsraketter!

Få det fulde overblik over vores restauranter og catering til nytår lige her.