Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.

Smiley: Se Hanzōs seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


 

Nominering: Hjælp Hanzō med at vinde titlen som ”Byens Bedste på Budget 2018”

Nominering: Hjælp Hanzō med at vinde titlen som ”Byens Bedste på Budget 2018”

Billede lånt af AOK.dk.

What a happy day! På Hanzō er vi meget glade for at modtage den dejlige nyhed om, at vores asiatiske gastrobastard på Værnedamsvej er nomineret i Byens Bedste 2018 afholdt af det kære AOK. Helt specifikt er Hanzō nomineret til den spændende titel som ”Byens Bedste På Budget”, og er oppe imod et småt, men skarpt felt. Mens vi kæmper med at få hænderne ned af bare begejstring, sender vi dig et stort ønske om din hjælp til at lade os løbe med sejren – og dette er ikke muligt uden din stemme.

Hvordan stemmer jeg på Hanzō?

Hvis du kan mindes dejlige oplevelser på Hanzō, og synes, at en Madklubben-restaurant bør anerkendes for at servere god mad til sympatiske priser, så kan du afgive din stemme i konkurrencen online. Kig forbi AOK’s stemmeside lige her, sæt dit hak ved Hanzō og indtast din mail. Bum. Så let kan det gøres!

Herfra lyder der på forhånd et stort tak for alle stemmer. Vi kvitterer glædeligt med virtuelle kys og kram – og de kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du slår din vej forbi Hanzō på Værnedamsvej 14 i nærmeste fremtid.

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Når Dansk Vegetar Forening udfordrer alle landets spisesteder til at servere et bud på en lækker plantebaseret spiseoplevelse, siger vi ikke nej! Derfor glæder vi os til at deltage i dette års VeggieWeek, og pakke en udsøgt vegansk middag ind i vores velkendte Madklubben koncept.

Og hvad betyder det så? Jo. Kan du fristes af friske ruller med syltet daikon/forårsløg? Stegt og karamelliseret blomkål med løgvinaigrette med trøffel? Eller æblesorbet med hvid chokolade? Så vil du helt sikkert nyde godt af de udsøgte 3-retters menuer, henholdsvis Madklubben Bistro-de-Luxe og Hanzō disker op med i anledningen af dette års VeggieWeek. Fik vi nævnt, at menuerne er skabt fuldstændig uden kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr såvel som æg og mælkeprodukter?

VeggieWeek løber i år af stablen i uge 11, og du kan nyde din grønne middag på vores to restauranter mandag til torsdag kl. 18. Den komplette menu på Madklubben Bistro-de-Luxe finder du her og Hanzōs menu lige her. Prisen for de tre retter lyder på 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr, og ønsker du en fabelagtig flaske vin, behagelige bobler eller delikate drinks til din middag, kan drikkevarer bestilles på aftenen.

Er der andet, jeg bør vide? Når du har købt din billet, er det vigtigt, at du også reserverer et bord på den på gældende restaurant, og noterer i din bookingkommentar, at du besøger os i forbindelse med VeggieWeek. Reservation til Hanzō finder du her og til Madklubben Bistro-de-Luxe her.
Slutteligt er der ikke andet at sige, end vi glæder os til at se dig og hylde de geniale grøntsager i dit selskab!

1 ret 125, 2 retter 200, 3 retter 225: Hanzō på Værnedamsvej får hverdagsvenlig prisstruktur

1 ret 125, 2 retter 200, 3 retter 225: Hanzō på Værnedamsvej får hverdagsvenlig prisstruktur

”Hanzō er Madklubbens adoptivbarn. Den frække dreng i klassen og den flabede bastard, som de andre i familien ruller øjne ad, men ikke kan lade være med at elske.”

Sådan lyder en del af teksten om Hanzō, vores asiatiske restaurant på Værnedamsvej, som du kan læse i sin helhed her. Nu tyder alt på, at den frække dreng er ved at vokse op, for han har valgt at implementere den populære og prisvenlige menustruktur, du kender fra mange andre af Madklubben-familiens gode spisesteder.

Har I så ikke længere den store tasting-menu til 375 kr?

Jo, bare rolig. Hanzō disker stadig op med den såkaldte ”Experience”, som inkluderer stort set alle retter fra menukortet serveret til deling i et raskt tempo. Men vi oplever, at mange gemmer den store ”Hanzō Experience” til weekender og særlige anledninger, og derfor gør vi det nu endnu nemmere og mere overkommeligt at besøge restauranten på hverdage. 

Hvordan fungerer det nye priskoncept?

Præcis som på andre af Madklubbens restauranter. Du vælger selv en, to eller tre retter fra menuen alt efter sult og temperament. Du har mulighed for at opgradere enkelte af retterne i form af tilkøb som f.eks. skaldyrsdumplings, oksemørbradtatar eller saftig rib eye, men der er selvfølgelig også rig mulighed for at sammenstykke en middag uden at overskride budgettet. Vælger du 3 retter, må du gerne få to forretter og en hovedret eller en hovedret og to desserter. Dog kan kan du ikke vælge 3 hovedretter uden at skulle betale lidt ekstra. Det synes vi er meget fair.

Var der ikke også noget med en Bento Box?

Jo, for noget tid siden lancerede vi Hanzō’s Bento Box: En madkasse efter japansk forbillede opgraderet til luksusniveau med fire skønne retter og en efterfølgende dessert til en samlet pris på kun 225 kr. Det er et oplagt valg, hvis du gerne vil prøve flere forskellige retter på én gang til en særlig favorabel pris. Perfekt til hverdagsbesøget eller weekendmiddagen før byturen.

Læs meget mere om Hanzō, og se det nye menukort her. Fristet til et besøg? Så kan du nemt og hurtigt booke bord ved at klikke her.

Hanzo

 

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Hanzō på Værnedamsvej introducerer overdådig ”Bento Box” til særlig vinterferiepris

Hanzō på Værnedamsvej introducerer overdådig ”Bento Box” til særlig vinterferiepris

”En 4-retters menu præsenteret i en smuk, japansk madkasse efterfulgt af dessert.” Sådan kan Hanzō’s nye Bento Box forklares på bare én sætning.

I realiteten ligger der en lang og detaljeret kulturhistorie bag fænomenet. Hvad der startede som en praktisk frokostløsning for over 1.500 år siden – inspireret af japanske landmænds frøkasser med små afdelinger til kød, fisk og ris – har siden spredt sig til Kina, Korea, Philippinerne and beyond. Nu om dage spænder Bento Box-konceptet lige fra skolefrokost til luksuriøs aftensmad.

Den Bento Box, der nu lanceres hos Madklubbens asiatiske gastrolømmel på Værnedamsvej, må siges at falde i den sidstnævnte kategori: ”Luksus Bento.” Hos Hanzō får du 4 skønne retter i din box, og når kassen er tømt, byder vi på en lille dessert til afrunde oplevelsen.

Hanzo’s Bento Box kommer til at koste 225 kr., men i vinterferiens uge 7 introducerer vi det nye koncept til en helt særlig pris på kun 175 kr. Med andre ord: Skynd dig at få booket bord i perioden 12. til 18. februar.

Indholdet i boxen vil skifte løbende fra uge 8 og frem, men i vinterferien 2018 får du for 175 kr.:

  • Stenbiderrogn med syrlig yuzu-soja, avocadocreme, salat og sprøde gyozaskaller
  • Forårsruller med jordskokker og broccoli – hertil tamarind-misosauce og spicy agurkesalat
  • Friske ruller med tuntatar, ponzu, sesam og wasabimayo
  • Sur/sød-kyllingevinger med grøntsager og ris
  • Dagens sorbet med marengs

Tag på gastronomisk vinterferie på Hanzō

Tag på gastronomisk vinterferie på Hanzō

Føler du, at du er den eneste, der ikke har vinterferie-planer i den famøse uge 7? Frister en getaway til Indonesien? En smuttur til Thailand? Eller en kærestetur til Kina? Pak dine sager, og se at komme afsted! Men i stedet for at sætte kurs mod Københavns Lufthavn, ret da i stedet snuden mod Værnedamsvej, hvor du finder alle dine drømmedestinationer smeltet sammen til en oase af smagsoplevelser. – Uanset tid og dato. Her sætter Hanzō feriefornemmelse og farve på tilværelsen, når du sætter tænderne i vores udvalg af asiatiske anretninger.

Uanset om det er en trist tirsdag, en lang lørdag eller en festlig fredag står Hanzō klar til at byde dig indenfor i varmen. Gå all in på vores fulde 13-retters menu til den simple pris af 375 kr., eller udpluk selv enkelte af dine favoritter fra vores à la carte menu. Du kan blandt andet nyde en raffineret forret af tatar af oksemørbrad serveret med yuzu, soya, sesamolie, avocado og rogn. En smagfuld hovedret af black bean-stegt kalkunlår i rød karry med kokos, kål og thaibasilikum. Og slutteligt kokospandekager med karamelcreme, mango og appelsin til dessert. Alle hovedretter serveres med ris og fennikelsalat, når du bestiller dem à la carte.

Kan du heller ikke vente med at komme afsted? Se nærmere på vores menukort lige her, og book et bord til en velfortjent vintergetaway lige her.

Rød karry, ruller og asiatisk kålsalat: Hent søndags-takeaway fra Hanzō til spotpris i januar

Rød karry, ruller og asiatisk kålsalat: Hent søndags-takeaway fra Hanzō til spotpris i januar

Da 2017 sang på sidste vers, testede Madklubbens asiatiske restaurant på Værnedamsvej, Hanzō, muligheden for at lave takeaway to søndage i træk. Det blev en overvældende succes, og da den faste takeaway-løsning på Hanzō først træder i kraft til februar, har vi valgt at fortsætte med yderligere 3 testsøndage i januar måned. Det betyder, at du kan hente aften-takeaway fra Hanzō til spotpris søndag den 14., søndag den 21. og søndag den 28. januar.

Der er få men super skarpe ”selvhentere” på menukortet de tre søndage:

  • Rød karry med kalkunlår, kål, thaibasilikum, chili og peanuts inkl. ris med fish sauce og sesam: 85 kr.
  • 8 stk. friske rispapirruller med rå tun rørt med tamari-soja og kimchi: 75 kr.
  • Lille kålsalat med vinterkål, mynte og koriander: 25 kr.

Du bestiller mad ved at ringe til Hanzō på tlf. 38 41 42 37 om søndagen mellem kl. 17:30 og 21:00.

Du er selvfølgelig også velkommen til at svinge direkte forbi og hente en omgang takeaway uden at ringe i forvejen. Samme forbehold gælder uanset din strategi: Kun så længe lager haves!

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent