NYTÅRSAFTEN MED MADKLUBBEN

Der er masser af muligheder for at få et brag af en nytårsaften med Madklubben. Du kan både nyde aftenen med fantastiske menuer på vores restauranter, eller du kan vælge en af vores catering-menuer, så du kan få Madklubben derhjemme med familien eller vennerne. Om du ønsker at besøge en af vores restauranter nytårsaften eller selv servere menuen hjemme hos dig selv, kan du købe din billet via shop.madklubben.dk. Tag et nærmere kig på alle dine muligheder herunder.

 

Catering – Madklubben derhjemme Nytårsaften

Madklubben har kreeret to forskellige menuer, som du kan bestille som catering, så din nytårsmenu derhjemme nemt og hurtigt er sikret. Begge menuer indeholder en forret, en hovedret og en dessert, og de kommer med en grundig vejledning til, hvordan du anretter og færdiggør menuen derhjemme.

Klik på billederne og se nærmere på de to menuer.

 

Nytårsaften på Madklubbens restauranter

Hvis du vil ud at spise på årets sidste aften, så har du selvfølgelig rig mulighed for det hos Madklubben. Alle vores restauranter byder på særlige nytårsmenuer, der nok skal sætte fut i din fejring.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor – eller klik dig frem og se, hvad de forskellige restauranter byder på af mad og drikke.
Du bliver automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.