Velkommen til Tony’s

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Seneste nyt fra Tony’s:


Krabbekød, carbonara og kagekræs: Tjek Tony’s nye lækre forårsretter

Krabbekød, carbonara og kagekræs: Tjek Tony’s nye lækre forårsretter

Foråret har ramt menukortet hos vores madglade, amerikanske italiano-gangster i Havnegade: Tony’s er garant for simpel støvlelandsgastronomi krydret med New Yorker-lækre indslag. Fælles for alle retter er, at du kan forvente stor smag til små priser – ja, faktisk kan du sammensætte din helt egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

På det nyudsprungne menukort finder du selvfølgelig Tony’s faste evergreens som vitello tonnato med cremet tunsovs, spaghetti meatballs i krydret tomatsauce og tiramisu med masser af espresso. Men herudover står den også på sæsonlækkerier som lammekrone med pistachienødder, taskekrabbe med avocadocreme og en siciliansk cheesecake med ricotta og citron.

Gå på opdagelse i hele det nye menukort her, og se et udvalg af retterne fra forårsmenuen på Tony’s anno 2017 i billleder herunder. Skulle du gå hen og blive så fristet, at et besøg i Havnegade 47 er uundgåeligt, kan du heldigvis booke bord nemt og hurtigt online lige her.

Crostini med burrata og trøfler på Tony's
Superfrisk og cremet bøffelmozzarella serveret på en stegt crostini med bløde løg og trøffel

Cuvette på Tony's
Skiver af grillet, mør oksecuvette med løgpuré, tropealøg og balsamico-gastrique

Taskekrabbe med avocado på Tony's
Plukket taskekrabbe serveret med avocado, mascarpone, citron og mynte

Lammekrone på Tony's
Stegt lammekrone med selleri, rosmarin, hvidløg og pistachienødder

Gnocchi på Tony's Carbonara på Tony's
Carbonara: Garganelli-pasta med æg, pancetta, parmesan og sort peber

Cheesecake på Tony's
Siciliansk cheesecake lavet med ricotta, vanilje og citron

Chocolate Chip Sundae på Tony's
Chocolate Chip Sundae: Vaniljeis, nutella, valrhona-chokolade, amarena-kirsebær og hasselnødder

Drømmer du også om at bestille alle desserter fra menukortet?

Drømmer du også om at bestille alle desserter fra menukortet?

Alle dessertelskere kender problemstillingen: Hvordan pokker skal du kunne comitte til bare én enkelt ret fra den søde del af menukortet? Hos Tony’s har de den perfekte løsning: Få alle husets tre desserter for kun 50 kr. i tillæg til din byg-selv-menu, som i forvejen kun koster 200 kr. for 3 retter. Oplagt til dig, der lever med en ekstra dominerende sød tand!

Billedet ovenfor er lagt op på Instagram af vores søde gæst, @camillanaehr, og her har både Camilla og sin ledsager kastet sig ud i tre desserter. We approve! På billedet ses desserterne fra vintermenukortet, som løber frem til og med den 6. marts 2017. Men tilbuddet fortsætter naturligvis på det nye forårskort, der lander tirsdag den 7. marts.

Tilbuddet med 3 desserter for en flad halvtredser oven i menuprisen gælder ikke kun på Tony’s, men findes faktisk flere steder i vores store Madklubben-familie. På Madklubben Vesterbro, Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Nørrebro under Irmahønen kan du også lader sukkertrangen få frit løb. Velbekomme!

Opskrift: Lær at lave ossobucco som på Tony’s

Opskrift: Lær at lave ossobucco som på Tony’s

Tony’s i Havnegade serverer vi simpel, italiensk kogekunst til sympatiske priser. I de kolde vintermåneder er ossobuco et hit på menuen, og den klassiske støvlelandsret kan løst oversættes til ”knoglens hul”, hvilket hentyder til den hule knogle i okseskanken, hvori man finder den skønne marv, der er med til at give retten smag.

Vil du hellere ud at spise? Se her, hvad der er på menuen hos Tony’s lige nu

Tony’s køkkenchef, Nicholas Provenzano, deler her ud af opskriften på restaurantens populære ossobuco. I modsætning til mange andre opskrifter, der benytter hvidvin, skal der rødvin i Tony’s udgave, hvilket giver en mere intens smag. Server retten med en gremolata-urtetopping, som du finder opskriften på nederst, samt cremet polenta, risotto eller kartoffelmos på siden alt efter smag og temperament.

Ossobucco

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 kg eller 4 stk. ossobuco
  • 1/2 knoldselleri – skåret i grove stykker
  • 5 løg – skrællet og skåret i både
  • 5 gulerødder – skåret i grove stykker
  • 1 bundt citrontimian –evt. bundet sammen med lidt snor
  • 1 bundt rosmarin – evt. bundet sammen med lidt snor
  • 1 l rødvin
  • 1 l kalvefond – en genvej kan være 2 kalvebouillonterninger opløst i varmt vand
  • 1 l vand
  • 75 g koldt smør
  • 30 g honning

Sådan gør du:

  1. Skær små riller i kanten af dine ossobuco, så de ikke ”buer opad” under stegning. Gnub dem med lidt salt og lad dem hvile 5-10 minutter, så saltet får lov til at trænge ind i kødet.
  2. Kødet brunes på begge sider i en smule olie på i bunden af en stor gryde. De skal have en god farve og stegeskorpe. Nu kommes knoldselleri, løg og gulerødder i gryden. Lad grøntsagerne stege lidt med, inden du tilsætter rødvin, kalvefond og vand samt citrontimian og rosmarin.
  3. Bring akkurat gryden i kog, og lad herefter retten simre ved lav varme. Gerne i 2-3 timer, indtil kødet er smørmørt og kan pilles fra benet med øjenvipperne (vi anbefaler dog at bruge kniv og gaffel.) Der kan løbende skummes af og fjernes urenheder med en hulske eller si.
  4. Grøntsager, kød og urter tages op fra gryden. Her er det handy, hvis urterne har været bundet sammen med lidt snor. Alternativt kan væsken i gryden sies for små stykker af kød, grønt og urter, inden den koges ind. Lad saucen reducere og blive rigtig intens ved buldrende varme. Til sidst tilsættes smørret i små klumper, mens der røres rundt. Derved ”monteres” saucen, så den bliver helt blank. Kom honningen i, og smag til med salt og peber.
  5. Kom ossobuccoen tilbage i saucen, og server i et fad. Vil du hellere anrette på tallerkener som på billedet, skal kødet ligge og varme lidt i saucen først, så den hænger ved kødet og ikke bare glider af. På toppen drysses lidt gremolata, som du finder opskriften på herunder.

Gremolata – klassisk italiensk urtetopping

4-6 personer

Det skal du bruge:

  • 1 stk. økologisk citron
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1/2 dl god olivenolie
  • Lidt salt og peber

Sådan gør du:

  1. Riv hele skallen fra økocitronen. Undgå at rive ind til det hvide lag, som smager bittert.
  2. Bland citronskallen med den finthakkede bredbladede persille, samt finthakket hvidløg og olivenolie. Pres også gerne en smule saft fra citronen og vend i blandingen.
  3. Smag til med lidt salt og peber.

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

Hvis du er typen, der pligtfyldt passer og plejer din søde tand, og som efter en mættende forret og hovedret stadig udbryder: ”Dessert er der altid plads til! Det er en helt anden mave!”, så er denne guide for dig. En guide til skønne små tærter.

”Er der virkelig behov for sådan en guide?”, tænker du måske. Med hele tre forskellige restauranter, der har den delikate dessertklassiker på menukortet i forskellige afskygninger lige nu, er svaret selvfølgelig: ”Ja!”. Uanset om du vil have den med lime og flamberet marengs, i selskab med lakridskys og lemon curd eller klædt i passionsfrugtsirup og myntepulver, så har vi en tærte til dig. Læs med her:

Tony’s: Vores støvlelandsspiseri for enden af Nyhavn har opgraderet den klassiske lemon pie med en creme af italiensk marengs og cream cheese. Tærten serveres med en syrlig lemon curd i bunden og hjemmebagte marengskys lavet på rålakrids. Fås som en del af din 3-retters byg-selv-menu fra kun 200 kr.

Madklubben Steak: Når vinterfrosten trænger helt ind i knoglerne, kan man heldigvis spise sig væk til varmere himmelstrøg. På Madklubben Steak i Pilestræde serveres en eksotisk desserttærte med fyld af citron- og passionsfrugtcreme på en bund af saltet karamelsovs. På toppen pyntes med hvide chokoladeskræller, passionsfrugtsirup og myntepulver. Snup den som en del af en 3-retters menupakke fra 300 kr.

Steak Royal: ”Key Lime Pie” i vinterfrakke. Sådan kan øjeblikkets favoritdessert på Steak Royal ved Rådhuspladsen beskrives. Med en uimodståelig og rørende simpel kombination af smuldrende mørdej, kondenseret mælk, lime og flamberet marengs på toppen, er Key Lime Pie et kup på vintermenuen til kun 50 kr.

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her