Velkommen til Tony’s Havnegade                                                               

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på menukortet hos Tony’s. For enden af Nyhavn og et stenkast fra Inderhavnsbroen diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.


Byd to nye godter velkommen på menu hos Tony’s Havnegade!

Byd to nye godter velkommen på menu hos Tony’s Havnegade!

Bind dine snørebånd, og lad os tage dig med en tur til Støvlelandet – vi har nemlig to nye fristelser på menuen hos Tony’s Havnegade, som er vores italienske “signore”, hvor kvinderne selvsagt er mere end velkomne. Og børn.

Første nyhed er en hovedret, som er en nyfortolkning af den klassiske kalve-saltimbocca. Kalven er erstattet af af kylling, og således er vi klar til at servere en virkelig lækker kylling saltimbocca i form af confiteret kyllingeoverlår, som serveres med prosciutto (en tørsaltet og lufttørret italienske skinke) , grønne bønner og friteret salvie.

Næste spiselig billede går på en fræk side order i form af trøffelmakaroni. Vi kalder den en mac ‘n’ cheese med trøffel – og du kunne jo gå all in og vælge en omgang nyt med nyt på, da de to beskrevne retter går flot hånd i hånd.

Du kan se flere retter og booke bord på Tony’s Havnegade på hjemmesiden her.

menuen

KYLLING SALTIMBOCCA
confiteret kyllingeoverlår serveret med prosciutto, grønne bønner og friteret salvie

menuen

Trøffelmakaroni, mac ‘n’ cheese med trøffel

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Du har sikkert bemærket, at der er i det meste af denne uge er vinterferie – og både Dining Week og Dinner Days. Er det gået din snude forbi, skal du vide, at løbet endnu ikke er kørt, hvis du er på udkig efter en flot middag til en ditto pris. Hvor? Det skal vi fortælle dig!

Lad os begynde med vores bud på en mere end alle tiders omgang tag-selv-bord hos FOOD CLUB – her kan I spise og drikke alt, hvad I måtte lyste til en fast pris – og du må faktisk også gerne tage din egen vin med, og vi beder ikke om proppenge. Det spiselige fokus er i øvrigt frilandskød, økologi og masser af sunde, grønne retter. Book dit bord her.

Hvordan synes du, at hummerbisque med æble, mandler og frisk urtesalat lyder som forret? Og en oksecuvette med frisk salat med syltede tomater, nødder og mozzarella, knust kartoffel med trøffel og rødvinssauce? For slet ikke at nævne en syrlig æblekompot, makroncrumble og vaniljecreme til dessert… De tre retter serveres hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus under Dinner Days for 210 kroner (+ gebyr). Book dit bord her.

Vi har i øvrigt tre restauranter, som også er med på Dining Week på søndag. Var det ikke noget med en omgang ad libitum pizza? Med en tiramisu til dessert? Godt. I så fald skal du smutte forbi Frankies Pizza på Østerbro eller Nørrebro, hvor de runde fristelser venter.  Book bord på Frankies Østerbro her og på Frankies Nørrebro her.

Er du til italiensk? Så skal du et smut forbi Tony’s Havnegade, hvor vi står klar med tre retter (den hurtige beskrivelse går på burrata, meatballs og tiramisu) for 215 kroner (+26 kroner i billetgebyr). Snup et bord via online-bestillingen her.

Vores sidste søndags-tilbud kommer fra vores asiatiske gastrobastard Hanzō, hvor vi står klar med tre retter. Hvilke? Nu skal du høre! Først en frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon. Dernæst videre til stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili samt kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme til dessert. Bordet kan bookes her.

Her har vi få borde tilbage: Inviter din bedre halvdel ud på Valentine’s Day

Her har vi få borde tilbage: Inviter din bedre halvdel ud på Valentine’s Day

Det er muligt, at man ikke skal forhaste kærligheden, men hvis du har overvejet at invitere din kæreste, ægtefælle eller date ud på torsdag, hvor det er er Valentine’s Day, så skal du til at gøre noget ved dine tanker.

Netop nu har vi pladser på vores seating nummer to på Madklubben Østerbro – det betyder, at bordet er jeres fra klokken 20.15, men til gengæld kan I blive lidt længere – og for eksempel snuppe en cocktail efter desserten. Og I må gerne holde i hånd under bordet! Menuen frister med alt fra bæredygtig laks til kylling og oksekæber – og vi har også tænkt på dig, der måtte have lyst til en vegetarret. Se den komplette menu her og book dit bord her.

Er I mere til det italienske? Så læg vejen forbi Tony’s Havnegade, hvor Tony’s Meatballs egner sig fortrinligt some delespise – bare tænk Lady & Vagabonden. I kan i øvrigt begynde med lidt godt fra havet i form af gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille. Faktisk har I fornøjelsen af at vælge intet mindre end tre retter fra rørende 225 kroner. I kan se den komplette menu her og booke bordet her.

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Foto: Kim Matthai Leland

Netop nu er der lys i gader og stræder – og i langt højere grad end vanligt. Det skyldes, at København er indtaget af Copenhagen Light Festival, som løber af stablen helt frem til den 24. februar. Den korte historie går på, at skabe mere lys i en mørk måned, og den lidt længere går på fantastiske lys-installationer, særlige events samt guidede ture – alt sammen med lyset som omdrejnings- og samlingspunkt.

Men hvad har det med Madklubben at gøre? En hel del faktisk. Vi har jo til huse over hele byen, og det betyder, at vi gerne vil åbne dørene for jer – enten før eller efter, I har fået jer en lysende oplevelse. Nogle arrangementer begynder nemlig klokken 16.30 – mens andre varer helt frem til klokken 22.

Der er med andre ord nok at komme efter – på Nørrebro går det løs i Blågårdsgade, hvorfor det kan være oplagt at kigge forbi FOOC CLUB, Alabama Social eller Frankies Pizza Nørrebro på Sortedam Dossering, mens Hans E Madsen har lavet en installation i Havnegade, hvor Tony’s også har til huse.

Og der er endnu mere i spil – men det vil lade dig om at udforske. Du kan se hele Copenhagen Light Festival programmet her – og et overblik over alle vores restauranter her.

Hav en fantastisk – og lys – festival. Vi håber at se dig derude – og herinde hos os.

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Den 10. til 17. februar er det vinterferie for de fleste – men der er er Dining Week for alle! Konceptet går – kort fortalt – ud på, at vi inviterer til en god spise oplevelse på nogle af vores restauranter. Uanset hvor du vælger at spise, medfølger der San Pellegrino mineralvand til maden – og prisen er den samme: 215 kroner (+ gebyr) pr. person. Vi lover desuden, at oplevelsen er sublim.

En rejse mod øst

Hos Hanzō har vi skelet til Østen, og under Dining Week ser menuen således ud:

Frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon

***

Stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili

***

Kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme

Hanzo har til huse på Værnedamsvej 14 på Vesterbro.

Book Dining Week bord på Hanzō her.

Rustikken længe leve

Er du til lidt vinterspise med masser af smag, så er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 et oplagt valg. Under Dining Week serverer vi følgende tre retter:

Jordskoksuppe med grillede løg, jordskokchips og hytteost

***

Confiteret kyllingelår med stegte persillerødder, sauce med æbleeddike samt knuste kartofler med smør og persille

***

Vores ”brunsviger” med smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce

Book Dining Week bord på Madklubben Bistro-de-Luxe her.

En tur i Bazaar

Det mauriske køkken – som du måske kender som det arabiske køkken – er i højsædet hos Bazaar i Dronnings Tværgade 21. Vi har hivet sublim spise og eksotiske krydderier til centrum under Dining Week, hvor du får følgende serveret:

Mezze – små retter i snackstørrelse som deles ved bordet.

***

Bazaar’s kebab kit – vælg mellem oksekebab, kylling eller falafel. Fladbrød, kebabsauce, spidskål og hummus

***

Kokossorbet – med kakao & raz el hanout (arabisk blandingskrydderi)

PS: Vi kan ikke afvise, at middagen kan udvikle sig lidt festlig og cocktailrelateret!

Book Dining Week bord på Bazaar her.

2100 Park

Midt i det Østerbro’ske centrum finder du Madklubben Østerbro i en legendarisk bygning fra 1926. Den formelle adresse lyder Østerbrogade 79, og til årets Dining Week ser fristelserne således ud:

Forret:

Bæredygtig koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og peberrodsfløde med lakserogn

***

Hovedret:

Rosastegt oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokkepuré, tyttebær og rødvinssauce. Hertil en cremet kartoffelmos

***

Dessert:

Sprød tærteskal fyldt med citroncreme og brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse

Forvent masser af plads, højt til loftet og herligt lebend med stadionudsigt.

Book Dining Week bord på Madklubben Østerbro her.

Den mondæne stationsbygning på Frederiksberg

For under et år siden rykkede vi ind på Frederiksberg og omdannede en tidligere stationsbygning til et smukt spisested. Bygning er fredet, stemningen minder om en herskabslejlighed, men konceptet er nede på jorden. Adressen? Den hedder Solbjergvej 6, og årets menu består af følgende tre serveringer:

Forret:

Cremet jordskokkesuppe med marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

***

Hovedret:

Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce

– Du skærer selv stegen ved bordet –

***

Dessert:

“Kæmpe Eskimo” sundae – vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

Book Dining Week bord på Madklubben Frederiksberg her.

Havnegade – pronto!

Hos Tony’s i Havnegade får du en blanding af New Yorker-frækhed og italiensk temperament. Og masser af smag! Årets tre Dining Week retter ser således ud:

Burrata Crostini – frisk, cremet mozzarella på ristet focaccia serveret med basilikumspesto, prosciutto og ruccola

***

Tony’s Meatballs – saftige kødboller i krydret tomatsovs serveret med linguine, masser af parmesan og krydderurter

***

Tiramisu – kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

Book Dining Week bord på Tony’s Havnegade her.

Halvanden times sundhed ad libitium

Food Club er vores tag selv bord, hvor bæredygtighed, frilandskød og grøntsager er i højsædet. Drikkevarerne er også med i prisen, og du kan spise, drikke og nyde i 1 time og 30 minutter.

I år er der to spiselige valgmuligheder under Dining Week – den traditionelle og en særlig vegetarmenu, som også har veganske indslag.

Food Club har til huse på Sortedams Dossering 5C i baghuset. Postnummeret hedder 2200 Nørrebro, og vi glæder os til at se dig!

Book Dining Week bord på Food Club her.

All in på pizza – all in på Frankies!

Er du glad for pizza? Men er du af og til ubeslutsom? Fint. Hos Frankies på Østerbro og Nørrebro, kan du nemlig frit vælge mellem alle vores pizzaer. Ad libitum. Du spiser al den pizza, du lyster – og vi har både de klassiske og de nytænkte med blandt andet ananaschutney, trøffelmascarpone, oksecuvette og bearnaise.

Udover al den pizza, du har lyst til, topper vi aftenen af med tiramisu til dessert.

Frankies finder du Østerbrogade 79 på Østerbro og på Sortedam Dossering 5 på Nørrebro.

Book Dining Week bord på Frankies Østerbro her.

Book Dining Week bord på Frankies Nørrebro her.

 dining week dining week dining week