Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står blandt andet soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil vi afsløre det endelige line-up inden for den nærmeste fremtid i selskab med priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Sidste chance: Oplev Tony’s hummerrisotto

Sidste chance: Oplev Tony’s hummerrisotto

Vores new-yorker-lækre trattoria i Havnegade har siden 2009 disket op med velsmag til ualmindelig sympatiske priser. På Tony’s kan du for eksempel sætte gangstergaflen i en 3-retters ”classics”-menu bestående af vitello tonnnato, spaghetti meatballs og tiramisu for bare 200 kr.

Men der er også plads til at opgradere, hvis maven kalder på råvarer fra de lidt mere eksklusive hylder. ”Cue the lobster!” Tony’s hummerrisotto er et glimrende eksempel, og den dekadente risret har forført gæsterne, siden den kom på kortet tilbage i midten af marts. Nu er det til gengæld ved at være sidste chance, hvis du vil nå at smage den, for menuen skifter den 10. maj.

Med et prisskilt på 250 kr. er der tale om den absolut dyreste ret på menukortet, men det er stadig en hamrende god pris råvarerne taget i betragtning. Risottoen laves med kærlighed efter klassiske forskrifter med masser af god hvidvin og toppes med friske estragonblade, cherrytomater, smørmøre stykker af hummer og en hjemmelavet hummerolie.

It’s an offer you can’t refuse, men til gengæld er tilbuddet så også kun gældende i lidt over en uge fra nu af. Du kan gå på opdagelse i hele Tony’s menukort her – glem ikke at booke bord på forhånd.

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

”The whole sweet shebang”: Spis 3 desserter for 100 kr. på Tony’s

”The whole sweet shebang”: Spis 3 desserter for 100 kr. på Tony’s

Der findes folk, der har en sød tand, og så findes der folk, der har en SØD tand. Sidstnævnte gruppe har god grund til at udbryde et ”mamma mia!”, når blikket falder på det opdaterede menukort fra vores stemningsfulde støvlelandsspiseri i Havnegade. Tony’s har nemlig gjort det muligt at få serveret alle husets tre desserter for en flad hundredelap.

Der er tale om de tre ”større” desserter på menuen, hvilket vi understreger, da det også er muligt at købe en enkelt kugle sorbet eller to, samt andre søde sager i en mindre størrelsesorden. Der er tale om tre desserter, som normalt koster 50 kr. stykket. Der er med andre ord mulighed for at spare en halvtredser og stadig få ekstra meget dessertlykke sat på bordet.

Lige nu er det Tony’s lune blåbær- og kokoscrumble med marcipan og creme fraiche, en panna cotta med passionsfrugtgelé og pistacienøddekrokant og en helt klassisk tiramisu med espresso, marsala, marscarpone, ladyfingers og kakao, der serveres som et sæt for 100 kr. Konceptet hedder ”The whole sweet shebang” og kan fås alle ugens dage.

Uanset om du vil sætte dessertgaflen i alle tre serveringer selv, eller du forbarmer dig over din ledsager og indbyder til deling, så glæder vi os til at byde velkommen på Tony’s. Du kan se hele det nuværende menukort ved at klikke her. Glem ikke at bestille bord på forhånd, når sulten kalder på ”The whole sweet shebang” eller en af de andre italienske fristelser fra menuen.