3 retter for kun 200 kr: Tony’s genopliver populært menukoncept

3 retter for kun 200 kr: Tony’s genopliver populært menukoncept

Hos Tony’s i Havnegade har vi alle dage været glade for de gode gamle klassikere. Således har man kunne få husets eftertragtede vitello tonnato, spaghetti meatballs og tiramisu lige siden åbningen i 2009. Der er heller ingen tvivl om, at vores gæster er glade for traditioner, og gennem lang tid har vi modtaget ønsker om en tilbagevenden til det oprindelige menukoncept med 3 retter for 200 kr.

Selv en ægte newyorkergangster ved, at det betaler sig at lytte til sine gæster, og derfor er menukortet på Tony’s nu vendt tilbage til den velkendte opbygning, hvor du selv sammensætter den perfekte 3-retters middag.

Som på Madklubben Bistro-de-Luxe og Madklubben Steak er der flere forskellige forretter, hovedretter og desserter at vælge imellem, som holder budgettet på sympatiske 200 kr. Men der er også mulighed for at opgradere med små tilkøb, der giver adgang til ekstra særlige råvarer og anretninger.

Foruden de velkendte klassikere kan du lige nu gå om bord i lækkerier som vegetarisk svampesuppe med sprøde croutoner, tuntatar med avocado, kylling ”parmigiano” med brødkrummer og gratineret ost, en lasagne, der kan få enhver italiensk nonna til at smile, smagsmættet carbonara og en saftig ribeye med confiterede svampe. Hertil kommer et lille udvalg af desserter som lakrids-panna cotta med mandler og solbær, samt den perfekte finalekombi i form af kaffe med silkeblød hasselnøddeis på siden.

Tjek hele Tony’s nye/gamle menukoncept ud her, og book bord til en middag, der forener det moderne italienske med de velsmagende klassikere. Vi ses i Havnegade 47!

IMG_4028IMG_4020  IMG_4050 IMG_4054 IMG_4073

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

For et lille halvt år siden kom madjournalistikkens frække dreng i klassen, Munchies, til Danmark. Det er det internationale og bramfri livsstilsmagasin, VICE, som står bag, og nu gør Munchies klar til at tage springet fra artikelskriveri til festivalplanlægning. I weekenden den 3. og 4. september løber den første Munchies Festival således af stablen i Kødbyen, og der er lagt i rygeovnen til en omgang gastrogalimatias af bedste skuffe.

På festivalen kan gæsterne komme til talks, på madkurser, høre livemusik og – bedst af alt – smage sig gennem 40 madboder skabt af nogle af landets mest navnkundige restauranter og kokke. Vi er stolte af at kunne fortælle, at både Madklubben og vores broderrestaurant, Tony’s, kommer til at være at finde som beboere i den fristende festivalmadby.

Link: Læs iByens store artikel om Munchies Festival

Madklubbens stand søger tilbage til rødderne og serverer en tidløs kombination af steak og cremet bearnaise i form af en sandwich i en smørblød briochebolle. Der er tale om den samme økologiske frækkert, der lagde Roskilde Festivals Food Court ned tidligere på sommeren, hvor vi langede 12.000 Steak ’n’ Bearnaise Sandwiches over disken på bare 4 dage fra vores lille bod.

IMG_3396

Tony’s er kendt for et smagfuldt og simpelt, sydlandsk køkken hvor livsnyderefaktoren er i top, og prisen i bund. Glæd til at smage husets famøse meatballs enten som en “Meatball Sub” med tomatsauce, parmesan og urter serveret i et langbrød, eller drop kulhydraterne med en “Meatball Pop”, hvor de saftige kugler serveres på spyd i stedet. Rygterne vil desuden vide, at naborestauranten fra Kongens Nytorv, Bistro Royal, sniger en syndig isdessert med ind i teltet.

13923462_10154521605364284_5965648568762294456_o

Munchies Festival rrammer Flæsketorvet i Kødbyen lørdag den 3. september fra kl. 12 til 21 og igen søndag den 4. september fra kl. 12 til 18. Det er gratis at komme ind, og du betaler bare direkte i boderne, når sulten trænger sig på. Bliv opdateret løbende om øvrige aktiviteter og indslag under festivalen via det officielle Munchies Festival-event.

Sensommer på Tony’s: Hvad skal jeg bestille?

Sensommer på Tony’s: Hvad skal jeg bestille?

Hvis vejret arter sig, som det plejer, så begynder sommeren for alvor, når ferien er slut, og kontorstolen atter er limet fast på bagdelen. Når man ikke længere har mulighed for at rejse sydpå, må man ty til alternative metoder: Vi anbefaler at spise sig væk til sommerstunder i Støvlelandet med simpel mumsemad på Tony’s i Havnegade.

Nyd sensommeren med retter som stegte kammuslinger med panchetta, ærter og røget ricottacreme eller dybstegte risottokugler med mozzarella og tomatmayo. Til hovedret finder du klassikere som Tony’s Meatballs og en saftig rib eye steak, men du kan også kaste dig ud i pasta med grilled rejer eller en cremet rissoto med ærter, mynte og persille.

Er du desserttypen? Så går du ikke galt i byen på Tony,s hvor du kan vælge mellem tiramisu, ”Zabaglione” vincreme og ice cream sandwich. Måske skal du have dem alle tre på én gang for bare 100 kr?

Dril sulten med et kig i hele Tony’s menukort her. Hvis du planlægger et sensommer visit på restauranten for enden af Nyhavn anbefaler vi altid, at du booker et bord på forhånd.

 

Sommersødt til vinelskeren: Tony’s zabaglione

Sommersødt til vinelskeren: Tony’s zabaglione

Er du typen, der aldrig rigtig kan finde ud af, som du skal have et glas sød vin til desserten? Så har Tony’s heldigvis truffet beslutningen for dig: Her kommer de nemlig vinen direkte i maden.

Zababglione er en af støvlelandets mest ikoniske desserter, og byder – i sin helt klassiske form – på en pisket creme af æg og sukker blandet med italiensk dessertvin. På Tony’s respekterer vi de klassiske dyder, men har også givet sommerfristelsen vores eget twist. Her får den luftige vincreme selskab af rabarber i bunden, samt hindbær og lakrids på toppen.

Tony’s Zabaglione koster blot 50 kr. og er også en del af ”The Whole Sweet Shebang”: Restaurantens tour de force ud i dessertkortet, hvor du kan få alle menuens tre desserter på én gang for kun 100 kr. Du kan tjekke hele Tony’s menukort ud her, samt booke bord online her.

That’s amore!

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Onsdag den 29. juni åbner portene til festivalpladsen i Roskilde, og musikdagene kan for alvor komme i gang. På præcis samme tidspunkt står et team af dygtige medarbejdere fra alle Madklubbens restauranter klar til at servere velsmagende ærlighed til små penge på Roskilde Festival for første gang nogensinde.

Menuen står på en syndig steak ’n’ bearnaise sandwich, cremet perlebygrisotto og et sødt koldskålskys til at at slutte af på. Du kan læse meget mere om retterne her, og alt tyder på, at flere store medier allerede har været inde og smugkigge på herlighederne på vores hjemmeside og sociale medier.

Således skriver Politiken i deres guide til den perfekte festivaldag: ”Frokosten (…) skal indtages i Madklubbens nye bod. Du overvejer sommerrisottoen, som er virkelig pæn på et billede, men ender med en steak-bearnaise-sandwich til 65 kr.”

Berlingskes byguide, AOK.dk, følger også trop: ” Madklubben gør sin entré med vanlig sans for, hvad folket vil have – de har nemlig en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto med sig.”

Flere af de store modemagasiner ser ligeledes frem til at sætte tænderne i vores festivalkokkerier. Elle har fanget, at  ”Det er første gang, at den københavnske restaurant er at find epå Roskilde Festival”, mens Costume har udvalgt os som en ud af blot 3 spise- og drikkeanbefalinger: ”Food Court-stalden ved Gloria bliver igen fyldt med madboder. Blandt årets nye boder finder man den københavnske restaurantkæde Madklubben, der vil servere lækkerier som en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto.”

Sidst men ikke mindst byder ungdomsmagasinet Frenzy også ind med deres anbefaling til, hvor du skal spise på Roskilde Festival: ” Vi skal klart ned og sætte tænderne i en af årets nyheder i Foodcourt, nemlig madklubbens Steak’n’bearnaise sandwich”.

Vi takker for de mange flotte ord og den store opmærksom omkring Madklubbens jomfrurejse på Roskilde. Vi glæder os til at byde alle sultne festivalfoodies velkommen i Food Court fra onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli.