Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?”

Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day på vores restauranter kommer til at folde sig ud. Sådan cirka altså. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s. De små, animerede billedsekvenser florerer i stor stil på de sociale medier, og vi synes de er oplagte til at illustrere den (mad)kærlighed, som kommer til at strømme gennem vores spisesteder søndag den 14. februar.

Bar Next Door:

Ok, så faktisk har Bar Next Door ikke åbent søndag den 14. februar. Men hvis du er en romantisk natteravn, kan du byde din udkårne på en cocktail i de små timer efter midnat, når lørdag den 13. bliver til søndag den 14. Bar Next Door shaker løs helt frem til kl. 02.

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bistro Royal:

Med delesteg, bearnaise og syndige desserter til fair priser er menukortet på Bistro Royal i forvejen så åbenlyst romantisk, at vi i stedet vil fokusere på en anden slags date: Hvis du er en stolt single, så sving forbi spisebaren og kig en hummer dybt i øjnene. ’Cause nothing will love you like shellfish will.

Gran Torino:

Vi var i tvivl om, hvorvidt vi skulle bruge denne GIF til Tony’s eller Gran Torino. Valget faldt på sidstnævnte, da vores italienske Nørrebrofavorit emmer af rendyrket baggårdsromantik. Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen, prøv husets lasagne og slut af med en klassisk tiramisu fra den særlige ”Lazy Sunday”-menu.

Hanzō:

Madklubbens asiatiske spiseri på kanten af Søerne er klar med en vaskeægte Valentins-trumf. De smider nemlig et gratis glas velkomstbobler i pakken, når de serverer en uimodståelig 13-retters menu (ja, 13!) for uhørte 350 kr. pr. snude. Pladserne skal bestilles og betales på forhånd via shop.madklubben.dk

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak holder også ekstraordinært åbent på en søndag. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Hvis målsætningen er en valentinsaften med kant og kulinarisk overskud, så book bord på Madklubben Vesterbro. Her går en rå, men designlækker indretning hånd i hånd med et bugnende menukort. Skal der kysses over burgere, bøffer eller et udvalg af de brandgode forretter? Der er frit valg på alle hylder.

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter og booke bord lige her

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i den trykte udgave af Euroman. Vi kan afsløre, at interviewet heldigvis handler meget mere om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig på at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Ugens craving: Parmaskinke på første klasse hos Tony’s

Ugens craving: Parmaskinke på første klasse hos Tony’s

Der er masser af fristelser på Tony’s første menukort i 2016. Stegt jomfruhummer, cremet toscansk vintersuppe, helstegt lammekrone med citron og mandler og fettucine alfredo med confiteret kyllingebryst er blot nogle af de nyheder, der kan få enhver new yorker-gangster til at sukke efter mamas kødgryder.

Alligevel er det menukortets måske mest simple kombination, der får os til crave et visit i Havnegade denne uge (og sikkert også de følgende uger). Tomat og mozzarella – mere klassisk bliver det ikke. Men i Tony’s nye forretsversion er klassikeren blevet opgraderet med parmaskinke, cremet burrata-mozzarella, bagte cherrytomater, kapers og sprød rasp. 70 kr. og herligheden er din.

Hvis du stadig mangler at finde ud af, hvad du skal have til hovedret og dessert, så kan du tjekke det spritnye menukort ud lige her. Glem ikke at booke bord, for der kan være rift om pladserne i Tony’s stemningsfulde madhule for enden af Nyhavn.

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Kære gæst, søndag den 17. januar holder vi aftenlukket af den bedst tænkelige årsag: Vi holder nemlig en stor fest for vores dejlige ansatte. Efter et begivenhedsrigt 2015, en travl julesæson og et sprudlende nytår fortjener Madklubbens mere end 300 medarbejdere at blive hyldet.

Vi drager ud i vintermørket for at spise, danse og kåre årets største præstationer blandt vores kokke, tjenere og restauranter. Indrømmet, det bliver svært at vælge, for i 2015 har vores ansatte endnu engang hjulpet med at sætte rekorder, åbne nyt og holde hjulene kørende på en perlerække af hovedstadens mest populære spisesteder.

Vi har valgt at holde festen på ugens mest stille dag. Ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært søndagslukket på alle vores restauranter – også dem, som normalt byder indenfor, når ugen går på hæld. Alabama Social holder dog stadig åbent til brunch og Bistro Royal ligeså til frokost.

Vi takker for forståelsen og glæder os til at byde velkommen med fremragende mad til fair priser igen fra mandag den 18. januar.

Alle billetter er solgt til årets sidste middag, men…

Alle billetter er solgt til årets sidste middag, men…

Der er sat ild til lunten, og i vores køkkener og restauranter ulmer det af forventningsglæde og forberedelser. Torsdag aften eksploderer det hele i god mad, kolde bobler og højt humør, når intet mindre end 8 spisesteder og en enkelt cocktailbar byder nytårsgæster inden for. Den 29. december blev de allersidste billetter solgt, og vi kan derfor melde om alt udsolgt til spisning på årets sidste aften.

Dog er der stadig mulighed for at skåle 2016 ind hos vores populære drinkshule, Bar Next Door, som ligger på første parket ved Søerne.

Her bydes alle velkommen fra kl. 22, når de spisende gæster har gaflet den sidste bid dessert i sig. Kom og bestil en raffineret cocktail eller et glas champagne, og se fyrværkeriet over København spejle sig i Sortedam Dosserings natblanke vand. Først kl. 02 sendes alle de feststemte gæster videre ud i natten.

Vi ønsker alle vores gæster – gamle som nye – et lykkebringende og velsmagende nytår.

PS. Glem ikke, at Madklubben Vesterbro står klar til at pleje dine tømmermænd den 1. januar.