Velkommen til Tony’s

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Seneste nyt fra Tony’s:


Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: Til salg nu via shop.madklubben.dk

Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: Til salg nu via shop.madklubben.dk

Ugens craving: Tony’s cuvettesteg med løg og balsamico

Ugens craving: Tony’s cuvettesteg med løg og balsamico

Madklubbens madglade italiano-gangster elsker simple støvlelandsklassikere med et moderne new yorker-twist. Det betyder, at der for eksempel altid er spaghetti meatballs, vitello tonnato og tiramisu på menuen. Men Tony’s i Havnegade byder på meget mere end pasta og kaffeholdige desserter – han elsker nemlig også møre og saftige kødretter i flere forskellige afskygninger.

Det kunne for eksempel være den forårsfristende, stegte lammekrone med rosmarin, hvidløg og pistachienødder. Lige nu, er det dog Tony’s oksecuvette, vi craver. Glæd dig til skiver af grillet, mørt oksekød serveret med en smagsmættet løgpuré, samt stegte, sødlige Tropealøg fra sydligste støvlespids af Italien. Det hele bindes sammen af en herligt “sticky” og indkogt balsamico-gastrique.

Tony’s oksecuvette koster 50 kr. i tillæg til grundprisen på 200 kr. for 3 retter. Er du mere til en af vores andre italienske hovedretter, kan du gå på opdagelse i menukortet her. Vi slutter lige af med en lille stemnings-GIF fra tilblivelsen af ugens craving herunder. That’s amore!

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Krabbekød, carbonara og kagekræs: Tjek Tony’s nye lækre forårsretter

Krabbekød, carbonara og kagekræs: Tjek Tony’s nye lækre forårsretter

Foråret har ramt menukortet hos vores madglade, amerikanske italiano-gangster i Havnegade: Tony’s er garant for simpel støvlelandsgastronomi krydret med New Yorker-lækre indslag. Fælles for alle retter er, at du kan forvente stor smag til små priser – ja, faktisk kan du sammensætte din helt egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

På det nyudsprungne menukort finder du selvfølgelig Tony’s faste evergreens som vitello tonnato med cremet tunsovs, spaghetti meatballs i krydret tomatsauce og tiramisu med masser af espresso. Men herudover står den også på sæsonlækkerier som lammekrone med pistachienødder, taskekrabbe med avocadocreme og en siciliansk cheesecake med ricotta og citron.

Gå på opdagelse i hele det nye menukort her, og se et udvalg af retterne fra forårsmenuen på Tony’s anno 2017 i billleder herunder. Skulle du gå hen og blive så fristet, at et besøg i Havnegade 47 er uundgåeligt, kan du heldigvis booke bord nemt og hurtigt online lige her.

Crostini med burrata og trøfler på Tony's
Superfrisk og cremet bøffelmozzarella serveret på en stegt crostini med bløde løg og trøffel

Cuvette på Tony's
Skiver af grillet, mør oksecuvette med løgpuré, tropealøg og balsamico-gastrique

Taskekrabbe med avocado på Tony's
Plukket taskekrabbe serveret med avocado, mascarpone, citron og mynte

Lammekrone på Tony's
Stegt lammekrone med selleri, rosmarin, hvidløg og pistachienødder

Gnocchi på Tony's Carbonara på Tony's
Carbonara: Garganelli-pasta med æg, pancetta, parmesan og sort peber

Cheesecake på Tony's
Siciliansk cheesecake lavet med ricotta, vanilje og citron

Chocolate Chip Sundae på Tony's
Chocolate Chip Sundae: Vaniljeis, nutella, valrhona-chokolade, amarena-kirsebær og hasselnødder