Tony’s vender tilbage til rødderne

Tony’s vender tilbage til rødderne

Hvis du er hyppig gæst hos vores store Madklubben-familie, har du måske lagt mærke til, at en lang række af vores restauranter har skiftet menukort i den forgangne uge. Her har fokus primært været at få smagen af forår og sommer ind på tallerkenerne. Men for Tony’s markerer menuskiftet en langt større forandring: Nemlig en tilbagevenden til den simple, sydlandske kogekunst, der oprindeligt lå til grund for drømmen om et urbant trattoria i Havnegade.

Der er blevet ryddet op og skåret ned på antallet af retter – til gengæld er det skruet ekstra op for kærligheden, smagen og livsnyderfaktoren. Hvis du er typen, der elsker det italienske køkken for sit enkle udtryk, vil du med garanti blive sulten efter en tur rundt i Tony’s nye menukort.

Vælg mellem tre forskellige forretter: Skal det være helt klassisk, er vitello tonnato med tynde skiver af kalveinderlår, tunsovs, kapers og syltet citron uundgåelig. En ny risotto er cremet og proppet med hvide og grønne asparges, samt masser af parmesan. Er du ekstra fræk, kan du toppe risottoen med kammuslinger. Sidste forret kommer også fra havet: En sprød omgang calamari, hvor den dybstegte blæksprutte får selskab af syrlig citronmayo og friskplukket dild.

IMG_8712

På hovedretsfronten finder du selvfølgelig Tony’s berømte meatballs, og de får selskab af ”spaghetti cozze” med hvidvinsdampede blåmuslinger og en ordentlig moppedreng af en rib eye-steak med balsamicosky og dadeltomater. Der er desuden også mulighed for at få aspargesrisottoen i en hovedretsstørrelse – måske med et stykke torsk på toppen for 75 kr. ekstra? Skal der ekstra tilbehør til din hovedret, er der frit valg mellem en sprød cæsarsalat, capresesalat med frisk basilikum og kartoffelmos med rigeligt smør og urter.

Klar på en sød afslutning? Tony’s højtelskede tiramisu er selvfølgelig ikke løbet nogen vegne, og på dessertsektionen får den følgeskab af en sommerfrisk jordbærdessert med chokolade og mynte, samt et klassisk, dybstegt cannoli-rør fyldt med ricottacreme og andre lækkerier. Skal du have alle 3 desserter på én gang? Du må gerne! Og det koster kun 100 kr.

Lad dig inspirere af Tony’s nye, strømlinede menukort her, og glem ikke at booke bord på forhånd. Sommeren har ramt Havnegade, og der er rift om pladserne på vores newyorker-italienske trattoria.

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står blandt andet soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil vi afsløre det endelige line-up inden for den nærmeste fremtid i selskab med priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

Sidste chance: Oplev Tony’s hummerrisotto

Sidste chance: Oplev Tony’s hummerrisotto

Vores new-yorker-lækre trattoria i Havnegade har siden 2009 disket op med velsmag til ualmindelig sympatiske priser. På Tony’s kan du for eksempel sætte gangstergaflen i en 3-retters ”classics”-menu bestående af vitello tonnnato, spaghetti meatballs og tiramisu for bare 200 kr.

Men der er også plads til at opgradere, hvis maven kalder på råvarer fra de lidt mere eksklusive hylder. ”Cue the lobster!” Tony’s hummerrisotto er et glimrende eksempel, og den dekadente risret har forført gæsterne, siden den kom på kortet tilbage i midten af marts. Nu er det til gengæld ved at være sidste chance, hvis du vil nå at smage den, for menuen skifter den 10. maj.

Med et prisskilt på 250 kr. er der tale om den absolut dyreste ret på menukortet, men det er stadig en hamrende god pris råvarerne taget i betragtning. Risottoen laves med kærlighed efter klassiske forskrifter med masser af god hvidvin og toppes med friske estragonblade, cherrytomater, smørmøre stykker af hummer og en hjemmelavet hummerolie.

It’s an offer you can’t refuse, men til gengæld er tilbuddet så også kun gældende i lidt over en uge fra nu af. Du kan gå på opdagelse i hele Tony’s menukort her – glem ikke at booke bord på forhånd.

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover