Velkommen til Tony’s Havnegade

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Smiley: Se Tony’s seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Søndag d. 7. oktober gentager Madklubben succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. På loppemarkedet vil du kunne spare 25 – 75 % i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere og ligeledes score lækre sager i småtingsafdelingen, hvor vi sælger ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i Madklubbens selskabslokaler i stueetagen på Østebrogade 79. Meld dig til eventet ovre på Facebookhvor vi vil sørge for updates og info i forbindelse med loppemarkedet. Vi opfordrer dig til at komme i god tid, og ellers glæder vi os blot til at se dig til loppemarked på Østerbro!

loppemarked loppemarked loppemarked

Er I klar til Italiensk comfortfood? Tony’s Havnegade har fået ny menu!

Er I klar til Italiensk comfortfood? Tony’s Havnegade har fået ny menu!

Tony’s Havnegade har fået ny efterårsmenu, og I kan godt glæde jer! Se alle de nye retter herunder, og så glæder vi os til at tage imod jer!

Hos Tony’s har vi tilføjet 4 nye retter på kortet, og bevaret mange af klassikerne – Vi vil nødig skuffe vores stamgæster! Vi har tilføjet 3 nye hovedretter, som du kan glæde dig til at sætte tænderne i. Se hele den nye menu lige her.

Prøv vores nye vegetariske risotto med butternut-squash, syltet græskar, ristede græskarkerner, mascarpone og masser af parmesan! En sand efterårs-klassiker! Eller hvad med en klassisk omgang carbonara med cremet parmesan/æggeblomme-sauce og stegt røget bacon? Derudover har vi selvfølgelig også en Italiensk lasagne på kortet – der er ikke et øje tørt!

Til sidst skal du naturligvis runde af med lidt sødt, og der har vi tilføjet et friskt element til menuen. Her kan du prøve vores helt nye “Limony Snicket”, som er en dessert med citroncreme, mørdej, hvid chokolade og verbena. Det er lige så tænderne løber i vand…

Vi kan godt forstå hvis du blev sulten, og heldigvis kan du booke et bord til Tony’s, så du selv kan prøve de nye retter lige her. Vi ses på Havnegade!

   

RISOTTO – cremet risotto med butternut-squash, syltet græskar, ristede græskarkerner,
mascarpone og masser af parmesan

CARBONARA – Garganelli-pasta med cremet parmesan/æggeblomme-sauce,
stegt røget bacon og knust sort peber

LASAGNE – stegt hakket okse med intens tomatsauce, bechamel og mozzarella

LIMONY SNICKET – med citroncreme, mørdej, hvid chokolade og verbena

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Vi nærmer os langsomt nytårsaften 2018/2019. Selvom det endnu føles som et godt stykke ud i fremtiden, så kan vi ikke lade være med at glæde os til denne altid fantastisk smukke og festlige aften. Traditionen tro gentager vi successen fra i fjor og inviterer igen i år til nytårsmiddag hos alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

I år slår vi også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og bingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar eller Bazaar (vegetarisk menu)

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften nytårsaften nytårsaften

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Ja, du hørte rigtigt! Vi er vilde med Aarhus, vores dejlige personale og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som vi har oplevet. Derfor har vi nu fået vokseværk, og er snart på vej med vores anden restaurant i smilets by.

Hvad?
Inspiration og erfaringer vil blive hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det vil hverken være en kopi heraf eller en Madklubben Aarhus 2.0, vi slår dørene op for. Stemningen bliver sat af New Yorker vibes, dansk design samt frankofile fornemmelser, og du kan glæde dig til en à la carte-menu med alt lige fra steak, tatar, fisk, gris og and til grønt og garniture i alle afskygninger for ikke at glemme et anstændigt vinkort med både bredde og dybde. Prislejet kommer til at ligge på omkring 300 kroner for tre retter til aften, og til frokost vil vi servere klassiske bistroretter og smørrebrød til ligeledes favorable priser.

Hvor?
Vi overtager de rustikke lokaler, hvor restaurant og natklub ”Castenskiold” førhen har huseret, på solsiden af åen og blot få hundrede meter fra vores anden adresse på Hack Kampmanns Plads. Forberedelser til ombygningsprojektet er i fuld gang, og vi ser frem til at åbne op for et ny-istandsat spiserum med plads til 120 spisende gæster indendørs. Når vejret er godt, er vi sikre på, at vores 100 udendørs spisepladser på solsiden af åen også vil være et hit.

Hvornår?
Vi vil ikke gå glip af de hyggelige julemåneder, hvorfor vi allerede i november vil være klar til at byde dig indenfor på vores nye restaurant, som vi i skrivende stund arbejder på højtryk for at finde det helt rigtige navn til. På sigt glæder vi os også til at åbne op til morgenmad, så vi i sandhed kan optræde som en heldagsrestaurant på den aarhusianske madscene.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer dig med alle sneak peeks, menukort, billeder og andre nyheder. Er du nysgerrig på at høre mere om vores nye spisested? Så har Aarhus Update skrevet lidt om vores afsløring, og du kan læse med lige her. Stay tuned – vi glæder os!

Restaurant Restaurant

 

Søndagshygge på Tony’s Havnegade – kom forbi til Italiensk comfort food

Søndagshygge på Tony’s Havnegade – kom forbi til Italiensk comfort food

Søndagshygge kan betyder mange ting. Nogle foretrækker en hel dag i sengen, og andre vil ud at opleve. Man kan jo sagtens kombinere begge dele, da Tony’s på Havnegade først åbner fra 17.30!

Med søndagshygge på Tony’s Havnegade, mener vi hygge i verdensklasse. Dette betyder selvfølgelig Italiensk comfort food! Her går vi op i kvalitet, hygge og smagfuld mad. Alle er velkomne, og selv de mindste kan finde noget på menuen – vi har nemlig også en børnemenu.

På Tony’s er du blot få meter fra vandet. Her er stemningen mere intim i vores smukke lokaler, men samtidig har vi også udeservering, hvor du kan nyde sommervarmen. Vi mener selv at vi er en oplagt destination til dit søndagsmåltid – en perfekt måde at slutte weekenden af på!

Vores menu byder på lækre sommerretter, med både nye forretter, hovedretter og desserter på menukortet. Start med grønne og hvide asparges med selskab fra citronolie, moden parmesan og rosmarin, eller med en vaskeægte Insalata Caprese, der vist ikke behøver yderligere præsentation. Herefter kan du nyde en lækker og cremet risotto med grønne ærter, mynte og mascarpone, for til sidst at runde aftenen af med Tony’s cheesecake med ricotta, friske jordbær og crunch.

Blev du sulten??

Book dit bord til søndagshygge på Tony’s Havnegade lige her! Vi ses til Italiensk comfort food!