Velkommen til Tony’s Havnegade                                                               

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.


 Tony’s fejrer det nye år med en uimodståelig nytårsmiddag – skal I med?

 Tony’s fejrer det nye år med en uimodståelig nytårsmiddag – skal I med?

Hvad ville en madglad italiensk gangster fra New York diske op med for at fejre årets sidste aften? Festmiddagen på Tony’s Havnegade er et godt bud: Carpaccio, trøffelrisotto, oksemørbrad og chokoladekage tegner en 4-retters menu, der er svær at sige nej til.

Stemningen er selskabelig og stilen er storbyinspireret hos kære Tony i Havnegade for enden af Nyhavn. Skal det være raffineret og intimt, men med kant? Så er det her, din nytårsmiddag 2018 skal indtages. Blandt restaurantens cognacfarvede lædersofaer, store åbne køkken og selskabelige rundborde kan I spise jer mod 2019 med udsøgt mad og højt humør.

Lad smagen af velbehag og velvære fylde i de sidste timer af 2018, og byd 2019 velkommen på fuld mave! Smag på italienske favoritter som carpaccio af okseinderlår med parmesan, sprøde løg, oregano, citronolie og rucola eller en saftig tournedos af oksemørbrad serveret med gnocchi, jordskokker og trøffelbéarnaise tournedos, før I runder af med cremet chokoladekage serveret med pistacie-is og hasselnød.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 600 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

tony tony tony

“Italian style”-jul i Havnegade – Tony’s har fået ny menu!

“Italian style”-jul i Havnegade – Tony’s har fået ny menu!

Det er sæson for nye lækkerier på kortet på Madklubbens restauranter, og denne gang sætter vi fokus på vores italienske newyorker-gangster Tony’s! For også her har vi ændret i menuen, så der både er klassikere og retter med et snert af jul – dog med Tony’s twist.

Du kan starte din middag med en krydret tomatsuppe med mascarpone, basilikum og ristede brødcroutoner. Eller vores Burrata Crostini – cremet frisk mozzarella på ristet focaccia serveret med trøffelvinaigrette, bløde løg og ruccola.

Hovedretterne tæller stadig favoritter som vores legendariske meatballs, en smagfuld lasagne og en god gang carbonara, men til gengæld er vores risotto blevet opdateret, så det er en ren og lækker vinteret. Det er nemlig en cremet trøffelrisotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristede hasselnødder, mascarpone og masser af parmesan.

Julen nærmer sig også, og det betyder ofte and. Men på Tony’s er det i en noget andet forklædning, end du er vant til – nemlig en Duck Burger! Briochebolle med rosmarin-confiteret and, balsamicosyltet rødkål, saltet agurk, sennepsmayo og stegte kartofler med mayo på siden. Vi tør godt love, at den allerede nærmer sig klassiker-status.

Blandt desserterne kan du for eksempel glæde dig til at runde måltidet af med en Mississippi Mud Pie, eller en af vores klassiske italienske varianter. It’s an offer you can’t refuse!

Se hele menuen og bestil bord her!


BURRATA CROSTINI (v) cremet frisk mozzarella på ristet focaccia serveret med trøffelvinaigrette, bløde løg og ruccola


TOMATSUPPE (v) krydret tomatsuppe serveret med mascarpone, basilikum og ristede brødcroutons


TRØFFELRISOTTO (v) cremet risotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristede hasselnødder, mascarpone og masser af parmesan


DUCK BURGER lun briochebolle med rosmarin-confiteret and, serveret med balsamicosyltet rødkål, saltet agurk, sennepsmayo og stegte kartofler


MISSISIPPI MUD PIE cremet chokoladekage med hasselnødder og marshmallows

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Billede: Kartoffelporresuppen fra Bistro-de-Luxe

 

I den seneste tid er de gode take away-nyheder fra Madklubbens restauranter skyllet frem som en tsunami fyldt med velsmag. Flere af vores restauranter er nemlig begyndt at levere vores fremragende mad som take away i samarbejde med Wolt.

Så har du lyst til en saftig steak? En skøn omgang meatballs? En sund salat med en god vin? Pizza under dynen? Bistro-retter fra øverste hylde? Eller en god frokost leveret til døren? Lige meget, hvilken smagfuld spiseoplevelse, du har lyst til, kan vi uden tvivl opfylde dine cravings. We promise!

Hos Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi bistro-retter med et twist, så har du lyst til lækkerier som foie gras, tatar, kartoffelsuppe – se det lækre billede over indlægget – eller vagtel, så skynd dig ind at bestille her. Du vil ikke fortryde det.

Madklubben Vesterbro byder på livretter med inspiration fra hele verden. Du finder både lækkert charcuteri, grillet frilandskylling, vores populære Vesterbroburger, lækre desserter og meget mere – lige her.

Er du sulten efter møre bøffer, saftige udskæringer og lækre sides? Don’t worry. Madklubben Steak er også klar til at tage imod din bestilling, så du kan få ægte steakhouse-stemning derhjemme.

Hvis du er i det franske humør, så står Brasserie Royal klar til at tage imod dine ordrer, så du kan få en bid af Paris leveret hjem til spisebordet.

Bistro Royal er selvfølgelig også med på bølgen, og her byder kortet på bistro-klassikere til aftensmad – og som noget specielt, leverer Bistro Royal også til frokost. Så her kan du få fingrene i velsmagende smørrebrød, lækre burgere og meget, meget mere.

Er du mere til amerikansk comfort food, så er det bare med at hoppe forbi vores sydstatsdarling Alabama Social, hvor hotwings, ribs og andre syndige amerikanske lækkerier er på menuen.

Tony’s byder på italienske klassikere, som enhver newyorker-gangster ville elske. Her er for eksempel meatballs, lasagne, risotto og tiramisu – og du kan bestille lige her.

FOOD CLUB er for dig, der elsker gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Og så har vi selvfølgelig pizza! Frankies Pizza Østerbro og Frankies Pizza Nørrebro leverer et fristende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust.

Du finder oversigten over de mange take away-muligheder her – og vi opdaterer løbende, når nye restauranter kommer til!

 

 

 

 

Tony’s take away is open for business!

Tony’s take away is open for business!

Det er blevet tid til endnu en gang take away-nyt. Denne gang er det vores italienske newyorker-gangster Tony’s, der sørger for, at du kan få leveret de skønneste italienske retter til dit dørtrin.

Menukortet disker op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvelandet, der ville gøre selv den mest kritiske italiener glad i låget. Du kan glæde dig til klassiske forretter som vitello tonnato, grillet kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron, samt insalata caprese, der skriger Italien med sin mozzarella på bøffelmælk, modne tomater, frisk basilikum og den bedste olivenolie.

Hovedretterne tæller Tony’s helt store favoritter. For eksempel cremet risotto med butternut-squash, græskar, mascarpone og masser af parmesan. Eller en velsmagende lasagne med stegt, hakket okse, intens tomatsauce, bechamel og mozzarella. Og selvfølgelig kan du også se frem til Tony’s meatballs! Med krydret tomatsauce, linguine, masser af parmesan og krydderurter. Desuden er der sides og sødt, så den italienske middag bliver komplet. What’s not to love? Se hele menuen og bestil her!

 

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Tony’s er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner 17.30 hver dag, og ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Tony’s, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

 

 

Cravings før comedy? Spis på Tony’s inden stand-up-show

Cravings før comedy? Spis på Tony’s inden stand-up-show

Er du en af de heldige sjæle, der skal grine med, når der i de næste par dage er stand-up-show i Ørestaden? Sådan en oplevelse bør ikke ske på tom mave, og derfor foreslår vi, at du kigger forbi til en spektakulær stand-up-middag på Tony’s i Havnegade. Her kan du varme op til en aften i grineflippets tegn, alt imens du nyder italienske fornøjelser udgjort af alt lige fra fristende risotto, tagliatelle og lasagne til skønne sides, cocktails og en ”frådern” tiramisu. Og skulle du i stedet være en af dem, der skal til  show kl. 15.00 nu på lørdag d. 27. oktober? Så skal det da heller ikke afholde dig fra at spise en middag på Tony’s efterfølgende, når latteren har lagt sig og sulten kicker ind!

”Men Havnegade? Jeg skal jo til Ørestaden,” tænker du måske? Her minder vi dig om, at Tony’s Havnegade har adresse blot et smut fra metroen på Kongens Nytorv, hvorfor grineflip, latterbomber og mavekramper kun er en metrotur på 10 minutter væk. Med andre ord: Du kan snildt nå både det ene og det andet, din yndlingskomiker!

Du kan booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til en munter og mundvandsdrivende middag i Havnegade!

Psst! Kan du ikke få nok af comedy? Så se Anders Matthesen til Madklubbens store julefrokoster på Østerbro, hvor vi byder indenfor til middag, show, drinks, DJ og dansegulv en række lørdage i de kommende julemåneder. Du kan læse meget mere om Madklubbens julefrokoster på Østerbro lige her.

Anden Anden Anden