Velkommen til Tony’s

Hvad ville en madglad italiensk gangster bosat i New York spise? Svaret finder du på Tony’s menukort. For enden af Nyhavn og et stenkast fra den nye Inderhavnsbro diskes der op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvlelandet mod syd – ofte tilsat vores helt eget twist. Du sammensætter selv din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr., og den kan indtages i vores stemningsfulde kælder komplet med vindueskig ind til de travle kokke i køkkenet eller i den høje stueetage, hvor nips, planter, kogebøger og levende lys skaber hygge omkring bordene.

Senste nyt fra Tony’s:


Vintermenuen på Tony’s bugner af rendyrket velsmag

Vintermenuen på Tony’s bugner af rendyrket velsmag

Chunky minestrone, papirtynde skiver af rubinrød tunfisk, pasta i cremet parmesansovs med saftig kylling, trevlet osso buco med marv, citrontærte med lakridskys og syndig hasselnøddebrownie med banan-is. Jo, der er i den grad lagt op til gastronomisk hygge hos Tony’s i de kolde vintermåneder.

Det nye menukort – det første af sin slags i 2017 – har netop ramt restauranten, og det kan være svært at vælge mellem de dugfriske fristelser og de gode, gamle kendinge. Heldigvis har du hele tre forskellige retter at rutte med, når du skal sammensætte din helt egen menu fra så lidt som 200 kr.

Nedenfor kan du se et udvalg af de lækre retter i billeder. Tjek hele menukortet ud her, og hop ind og book et bord, hvis du allerede nu ved, hvornår herlighederne skal indtages.

IMG_5830
Tuncarpaccio: Tynde skiver af yellowfin-tun, citron, fennikel og pebermayo

IMG_5853
Minestrone-suppe: En ‘chunky’ suppe på tomater, borlottibønner, parmesan og vintergrønt

IMG_5863
Chicken Alfredo: Trofie-pasta med cremet flødesauce, parmesan og rosmarin-confiteret kylling

IMG_5881
Osso bucco: Rødvinsbraiseret okseskank, cremet polenta med parmesan og gremolata

IMG_5893
Oksecuvette: Skiver af grillet, mør oksecuvette med karamelliserede jordskokker, rosmarin og rødvinssauce

IMG_5903
Hasselnødde-brownie med banan-is og praliné

IMG_5919
Lemon pie: Mørdej, friskost, citron, marengs og rålakrids

Berlingske: Simpel italiensk mad hitter lige nu

Berlingske: Simpel italiensk mad hitter lige nu

Man kan nok ikke ligefrem komme og påstå, at det italiensk er den allernyeste køkkentrend. Det har den været, lige siden en kløgtig støvlelandskok fandt på at komme basilikum i tomatsovsen og rive parmesan på toppen. Mama mia!

Alligevel er efterspørgslen på simpel, veltillavet og ærlig italiensk kogekunst stigende herhjemme. Det kan man i hvert fald læse i Berlingske, som sammen med bookingportalen Dinnerbooking har listet landets mest efterspurgte restauranter og køkkentyper. (Her kan vi også lige nævne, at vores søsterrestaurant, Madklubben Vesterbro, indtager førstepladsen som landets mest besøgte spisested. Super godt gået!)

Om det italienske køkken siger Henriette Bernstorn Noll fra DinnerBooking i Berlingske:

”Råvarerne er i fokus hos flere og flere danskere, og det er de typisk i det italienske køkken (…) Italiensk mad er ærligt, det er ikke fisefornemt, og de skal ikke som for eksempel franskmændene pynte alt med kaviar eller foie gras.”

Tony’s har vi siden 2009 serveret ærlige og lettilgængelige italienske retter med kun én enkelt rettesnor: Det skal SMAGE af noget. Her snart 8 år senere valfarter gæsterne stadig til vores hyggelige spiseri for enden af Nyhavn, og vil man have bord i weekenden, skal man være tidligt ude.

Vi er glade og stolte af, at det jordnære italienske køkken stadig lever i bedste velgående i København. Hvis du er fan af store smagsoplevelser til små priser, så kom forbi Tony’s og spis en 3-retters ”byg-selv-menu” fra så lidt som 200 kr. Buon appetito!

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Uanset om den står på bøf bearnaise på Bistro Royal, spareribs på Alabama Social, grisebasse på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en helt fjerde kødret på en af restauranterne i vores familie, så har vi et godt bud på hvilken vin, du skal drikke til maden.

Silverado Mt. George Merlot fra 2011 er en ny favoritvin, som kan findes på kortet på alle vores spisesteder. Det kan den, fordi den smager så dejligt og er så alsidig, at den kan klæde en hel vifte af køkkener lige fra det franske over det italienske til det asiatiske.

Den kraftige rødvin kommer fra en vinmark øst for det kendte vinområde Napa i Californien. Smagen er både intens og blød med frugtige noter af blommer, kakao og solbær afsluttet med en krydret eftersmag. Duften byder desuden ind med elementer af kaffe, rosmarin, mynte og solbær. Vinens struktur og friskhed stammer fra jordforholdende på marken, som er rig på grus og vulkanske sten.

Selv om der kun står “Merlot” på etiketten, bliver vinen faktisk også iblandet en smule Cabernet Sauvignon, Malbec og Petit Verdot, inden den gæres på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i 17 måneder. På mange måder en stor vin, som passer perfekt til grillet kød i alle afskygninger.

En flaske 2011 Silverado Mt. George koster 500 kr. på tværs af vores restauranter, og på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade kan du desuden bestille den på glas for 125 kr. Skål!

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

For små fire år siden tog Madklubbens restauranter og et fællesspring ud i den skønne verden af madbilleder, hashtags og emojis ad libitum, der hedder Instagram. På den sociale billeddelings-app har vi lige siden delt massevis af appetitvækkende retter, hyggestunder fra restauranterne og spændende konkurrencer på fællesprofilen @madklubben.

I dag, mandag den 12. december, når vi en milepæl, da vores post nummer 1.000 rammer Instagram. Det skal selvfølgelig fejres med en lækker giveaway.

Derfor kan du lige nu vinde et gavekort på 1.000 kr. til dig selv OG til den ven, du tagger i en kommentar til billedet ovre på Instagram. Så kan du for alvor få delt juleglæden og madkærligheden. Den heldige vinder findes allerede tirsdag den 13. december kl. 15, så det er bare med at hoppe ind og deltage med det samme.

Held og lykke, og tak fordi du følger @madklubben på Instagram!