Catering af Madklubben

Bestil lækker mad med hjem fra Madklubben i København, Aarhus og Esbjerg, gennem vores koncept Madklubben Derhjemme.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement, så kan du fokusere på alt det andet

Catering fra Madklubben Derhjemme

Siden 2007 har du besøgt os på vores restauranter. Det har været hyggeligt og sjovt. Men. Nu er tiden inde til, at vi besøger dig.

Vi har nemlig lanceret Madklubben Derhjemme Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem til din fest.

Catering i:
København
Aarhus
Esbjerg

Vi har lanceret Madklubben Derhjemme Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem til din fest i København, Aarhus og Esbjerg. Det betyder, at når du skal holde reception, bryllup, barnedåb,  julefrokost, nytår eller noget helt andet, så kan du få Madklubbens mad, som du kender den fra vores restauranter, leveret direkte hjem til dig. Det eneste du skal gøre er at finde ud af, hvilken menu der passer til lige netop dit arrangement. 

I København leverer vi maden i smukke fade, klar til at stille på bordet, så du blot skal slappe af og hygge med dine gæster.

I Aarhus og Esbjerg leverer vi maden i bæredygtig emballage. Klar til anretning. 

mad leveret ud af huset i københavn
49000470873_7b183b4cb6_o

Lad os stå for catering til årets fester

Hos Madklubben er den gode smag kernen i alt vores arbejde, og det gælder også, når du bestiller catering. Maden vi leverer, er altid af den højeste kvalitet – både hvad angår råvarerne og smagen. Du kan derfor trygt vælge at overlade menuen til os.

Vi har sammensat en række menuer, som alle passer perfekt til både store og små begivenheder. Bestil catering fra os, og vær sikret en velsmagende middag på livets vigtigste dage.

Det kan også være at du bare skal have besøg af familie og venner til en god frokost, og bare ikke orker at skulle stå i køkkenet hele dagen? Så hjælper vi også gerne.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at gøre dit arrangement lidt mere overskueligt. Ved at bestille catering fra Madklubben har du sikret dig lækker mad til en overkommelig pris. Vi står altid klar til at hjælpe – lige meget hvilken begivenhed du mangler mad til. Se alle vores catering menuer og vurdér, hvilken der passer bedst til netop dit behov. Har du yderligere spørgsmål eller specielle krav er du velkommen til at kontakte os, eller tilføje det til beskrivelsen i formularen

Konfirmationsmenu

Madklubbens 3-retters

Madklubbens små retter

Få tilsendt et forslag til
dit event

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et forslag på menuen til dit næste event. 

Madklubben Derhjemme leverer i København, Aarhus & Esbjerg.

Følg os på Facebook.

Læs vores handelsbetingelser.