På Madklubben Østerbro har vi først og fremmest et stort, fantastisk selskabslokale, Guldsalen, som egner sig perfekt til det private arrangement eller forretningskonferencen. Guldsalen ligger i forlængelse af restauranten, som findes på første sal og i direkte forbindelse til køkkenet på Madklubben Østerbro. Her er højt til loftet, sildebensparket og masser af ovenlys fra himlen over Østerbro. Guldsalen kan rumme mellem 40-70 personer.
Hvis I blot ønsker at sidde afskærmet fra de andre gæster, men stadig i forlængelse af restauranten, kan vi tilbyde vores semi-private område, Orangeriet. Området ligger i forlængelse af det åbne køkken og kan rumme op til 80 gæster.
For større selskaber er det muligt at booke hele restauranten med en samlet kapacitet på 265 gæster.
I er naturligvis også altid velkomne til at besøge vores restaurant på Østerbrogade 79, hvis I blot ønsker en samlet plads til selskabet i restauranten. Hvis I er et større selskab på flere end 9 personer, bedes I kontakte os. Så gør vi vores bedste for at finde den perfekte løsning til jer.
Min. 40 personer
Kontakt os venligst for at høre mere om brunchmenuen.
Min. 40 personer
RETTER PÅ BUFFETEN
Stracciatella med grønne asparges
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Tatar af okse med tomat, æggecreme, sprød rug og linie akvavit
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Bagt kuller med røget muslingesauce
Stegt oksecuvette med pebersauce
Spæde gulerødder og løvstikke
Grillet forårsløg med ærter og mormordressing
Kartoffelsalat med radiser og rygeost
DESSERT
Brie med kiks og druer
Trifli med rabarber og sprød birkeskage
Karamel sundae med ristet kokos, whiskey-karamel og ingefærkiks
SNACKS
Østers med vinaigrette 35
Oliven og røgede mandler 25
Edamame med peberrod og havsalt 25
Kartoffelchips med sour cream and onion 25
Pakora med klubbens cocktailsauce 30
Udvalg af snacks som sharing 65
Oliven/mandler, melon med yuzu og chili, artiskokcreme og syltet endivie
MENUER
De 10 grønne serveringer
Vores fulde oplevelse, hvor I kommer hele vejen rundt i den grønne menu. Menuen serveres sharing style og skal vælges af hele bordet.
Oliven og røgede mandler
Edamame med peberrod og havsalt
Frisk melon med yuzu og chili
Stracciatella med grønne asparges, fennikel og mynte (V)
Forårskål med svampe, røde ris, dukkah og vadouvan-beurre blanc (V)
Risotto med ærter og parmesan
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Pommes frites med kold bearnaisecreme
Trifli med rabarber og sprød blå birkeskage
Byt forårskål ud med oksecuvette eller kuller for +50 kr.
Den klassiske menu
Vores bud på en mere traditionel menu, hvor I trygt kan læne jer tilbage.
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Oksecuvette med tomat, grøn salat, pommes frites og pebersauce
Trifli med rabarber og sprød blå birkeskage
A LA CARTE
Snacks
Østers med vinaigrette 35
Oliven og røgede mandler 25
Edamame med peberrod og havsalt 25
Kartoffelchips med sour cream and onion 25
Pakora med klubbens cocktailsauce 30
Udvalg af snacks som sharing 65
Oliven/mandler, melon med yuzu og chili, artiskokcreme og syltet endivie
Forretter
Stracciatella med grønne asparges, fennikel og mynte (V)
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Terrine af kylling med persillesalat, blå druer og trøffelcreme
Tatar af okse med tomat, æggecreme, sprød rug og linie akvavit
HOVEDRETTER
Kåltyper med svampe, røde ris, dukkah og vadouvan smørsauce (V)
Bagt kuller med porre, spinat og røget muslingesauce
Oksecuvette med tomat, grøn salat, pommes frites og pebersauce
Striploin steak (250 gr.), tomat, grøn salat, pommes frites og pebersauce +100
DESSERTER
Sundae med ristet kokos, karamel og ingefærcookie
Trifli med rabarber og sprød birkeskage
Min. 40 personer
RETTER PÅ BUFFETEN
Stracciatella med grønne asparges
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Tatar af okse med bøgehatte, kapers, sprød kartoffel og madagaskarpeber
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Dampet rødspætte med røget muslingesauce
Stegt oksecuvette med bearnaisesauce
Spæde gulerødder og løvstikke
Grillet spidskål med ærter og mormordressing
Kartoffelsalat med radiser og rygeost
DESSERT
Gammel Knas ost med kiks og druer
Trifli med rabarber og sprød birkeskage
Jordbærsundae med vaniljeis, jordbær og chokoladesauce
SNACKS
Østers med vinaigrette 35
Oliven og røgede mandler 25
Edamame med peberrod og havsalt 25
Kartoffelchips med sour cream and onion 25
Udvalg af snacks som sharing 65
Oliven/mandler, melon med yuzu og chili, kartoffelchips med sour cream and onion
MENUER
De 10 serveringer
Vores fulde oplevelse, hvor I kommer hele vejen rundt i menuen. Menuen serveres sharing style og skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød og saltet smør
Oliven og røgede mandler
Edamame med peberrod og havsalt
Frisk melon med yuzu og chili
Stracciatella med grønne asparges, fennikel og mynte
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Dampet rødspættefilet med sommergrønt og muslingeragout
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Nye kartofler med smør og persille
Rabarbersorbet med sprød blå birkeskage og creme fraiche
Den klassiske menu
Vores bud på en mere traditionel menu, hvor I trygt kan læne jer tilbage.
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Oksecuvette med pommes frites og bearnaisesauce
Rabarbersorbet med sprød blå birkeskage og creme fraiche
A LA CARTE
Snacks
Østers med vinaigrette 35
Oliven og røgede mandler 25
Edamame med peberrod og havsalt 25
Kartoffelchips med sour cream and onion 25
Skagenskinke med grillet brød 55
Udvalg af snacks som sharing 65
Oliven/mandler, melon med yuzu og chili, kartoffelchips med sour cream and onion
Forretter
Stracciatella med grønne asparges, fennikel og mynte (V)
Saltet laks med goma, tangsalat og syltet pink ingefær
Pil-selv-rejer med aioli, citron og grillet brød
Tatar af okse med bøgehatte, kapers, sprød kartoffel og madagaskarpeber
HOVEDRETTER
Pasta rigatoni med burrata, sommertomater, pinjekerner, parmesan og ramsløg
Grillede duroc spareribs med coleslaw, sommergrønt og rygeostdressing
Dampet rødspætte med ærter, spæde løg og røget muslingeragout
Oksecuvette med grøn salat, pommes frites og pebersauce
Striploin steak (250 gr.) med pommes frites og bearnaise +125
DESSERTER
Gammel Knas ost med maltsirup og grillet brød
Sundae med vaniljeis, jordbær og chokoladesauce
Rabarbersorbet med sprød blå birkeskage og creme fraiche
Ⓒ 2022 - Madklubben
Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter
500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne
SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder
FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade
CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær
TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.
FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)
Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter
500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne
SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder
FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade
CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær
TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.
FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)
Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter
500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne
SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder
FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade
CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær
TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.
FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)
Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter
500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne
SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder
FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade
CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær
TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.
FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)