Take Away i København, Esbjerg og Århus

Vi vil så gerne møde dig, så kig forbi og lav en selvhenter i en af vores restauranter.

Du kan også få maden leveret lige til døren via Wolt i København, Esbjerg samt Århus.

Take Away i København

Roberta
Sortedam Dossering 3, 2200
Madklubben Østerbro

Østerbrogade 79,  2100

Bazaar
Dronningens Tværgade 21, 1302
Madklubben Frederiksberg
Solbjergvej 6, 2000
Bistro Royal
Kongens Nytorv 26, 1050
Food Club København
Sortedam Dossering 7C, 2200
Hanzo
Værnedamsvej 14, 1619
Grill København
Pilestræde 23, 1112
Tony's
Havnegade 47, 1058
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62, 1620
Frankies København

5 Frankies i København

Mamma's København
Regnbuepladsen 3-5, 1550

Take Away i Århus

Madklubben Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000
Food Club Aarhus

Klosterport 6, 8000

Grill Aarhus
Åboulevarden 32, 8000
Mamma's Aarhus
Frue Kirkeplads 1, 8000
Frankies Aarhus
Mejlgade 45, 8000

Take Away i Esbjerg

Madklubben Esbjerg
Skolegade 44, 6700
Frankies Esbjerg
Skolegade 48, 6700

Få Madklubben hjem til dig

Du har sikkert allerede besøgt en af vores restauranter, men vidste du, at du kan få Madklubben som Take Away i København, Århus og Esbjerg? Med få klik på din mobil får du den kvalitetsoplevelse, du kender fra vores restauranter, hjem til dig i privaten, så du blot skal slå benene op i sofaen i stedet for at stresse i køkkenet. Vores dygtige kokke sørger nemlig for at lave den lækreste mad, som du blot skal hente på en af vores restauranter eller få den leveret direkte til dit hjem i København, Århus og Esbjerg. Hvis du bor i København eller omegn har du rig mulighed for at bestille take away fra vores forskellige restauranter på Østerbro, Frederiksberg eller Vesterbro. 

Fremragende mad til små priser

På Madklubben gør vi alt i verden for at servere fremragende mad til fornuftige penge. Lige siden vores første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med den målsætning. Den ændrer sig ikke, når vi leverer mad til dig i København og Århus. Vi vil nemlig levere præcis den Madklubben-oplevelse, som du kender, lige til din hoveddør. Det er den gode oplevelse flere end 900.000 havde på vores restauranter i 2018, som nu kommer hjem til dig.

Mad ud af huset fra vores forskellige restauranter

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger. Her får du alt lige fra vietnamesiske forårsruller fra Hanzó, Shawarma-kittet fra Bazaar, pizza fra Frankies, meatballs fra Tony´s på Østerbro, carbonara fra Mamma’s, cuvettesteg fra Madklubben Vesterbro til et væld af andre retter. Nu er det blot op til dig at vælge, hvilket madhumør du er i, så lover vi at levere lige netop det, du craver.

I Københavnsområdet er det muligt at bestille take away fra Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg samt Indre By. 

Fordelene ved Take Away

Hvis du, som så mange andre danskere, er vild med vores mad, skulle du tage at prøve Take Away fra Madklubben. Det kan være, at du hellere vil have en intim aften derhjemme, har haft en lang dag på job, har tømmermænd, eller simpelthen bare ikke er i humør til at tage ud at spise – men du samtidig har lyst til lækker kvalitetsmad i rigelige mængder. Take Away giver mulighed for, at du kan spise din favoritret fra en af vores mange restauranter i dit eget hjem, i egne omgivelser og uden at skulle tænke på at tage ud for en dør. Det vil altså sige, at du kan have præcis det tøj på, du har lyst, og du kan spise maden foran fjernsynet, eller imponere dine gæster med et flot dækket bord og endnu lækre mad– det er helt op til dig.

Hent selv din Take Away eller få den leveret

Hos Madklubben har vi altid sagt, at du spiser du ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Det kan nu også ske hjemme hos dig. Ligesom, når du besøger os på vores restauranter i København, Århus og Esbjerg, så er Take Away ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du lækker mad i overflod. Vi vil så gerne møde dig, så kig endelig forbi vores restauranter i København og Århus for at hente maden selv. Hvis du er i København har vi nogle fantastiske take away muligheder både på Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro eller i Indre by. Eller få den leveret lige til døren via JustEat, RoomService eller Wolt. Du kan desuden følge Madklubben på Facebook.

Det bliver ikke nemmere

Når du bestiller Take Away kan du både vælge at få det leveret lige til døren fra en af vores leveringspartnere. Så har du rigeligt med tid til dagens og aftenens andre gøremål. Du har rig mulighed for at omdanne din egen stue til et arabisk paradis, hvis du bestiller mad fra Bazaar eller skabe intim italiensk stemning derhjemme, hvis du vælger at bestille pizza fra Frankies eller pasta fra Mamma’s.

Du kan også bestille din aftensmad og selv afhente den på vejen fra arbejde. Tag den med hjem og overrask dem derhjemme, eller tag den med ud og glæd en anden, du synes fortjener lidt god mad.

De eneste ting, du altså skal tage stilling til med Take Away fra Madklubben er, hvad du har lyst til at spise, hvor og hvornår du har lyst til at spise det, og om du vil have det leveret eller selv afhente maden. Resten tager vi os af.

Sammen skaber vi gode madoplevelser

Alle fortjener gode madoplevelser. Derfor har vi hos Madklubben fokuseret på at kunne tilbyde kvalitetsfyldt og billig take away. Med take away fra Madklubben får du mulighed for at bringe den gode restaurantoplevelse hjem i stuen. Vores forskellige restauranter har alsidige menukort, som løbende skifter i takt med årstiderne. 

Vi har retter fra alle verdenshjørner, så de gode og varierede take away muligheder er altid kun et par klik væk. Du kan både bestille din mad til afhentning og levering. Ved selv at afhente maden, har du mulighed for at bestille vores selvhenter menuer, som vores kokke har sammensat.

Take away til hverdag og fest

De fleste af os forbinder nok take away med hurtig og nem mad. Det er noget, vi bestiller, når vi ikke lige orker at lave mad selv, eller når vi trænger til lidt selvforkælelse. Hos Madklubbens restauranter sørger vi gerne for alt dette, men tilbyder også take away, som du enten kan hente selv eller få leveret til din dør. Hvis I er et lille eller større selskab sammensætter flere af vores restauranter både små og store menuer til forskellige lejligheder som fx fødselsdag, påskefrokost eller julefrokost.