Take Away i København og Aarhus

Vi vil så gerne møde dig, så kig forbi og hent-selv din take away i den pågældende restaurant. Alternativt kan du få maden leveret lige til døren via TakeOut, JustEat, RoomService & Wolt i København samt Aarhus.

Klik på et af nedenstående billeder, for at vælge den restaurant du vil se udvalget fra.

Aarhus

kort over Aarhus

Take away aarhus
Kort over vores restauranter med mad ud af huset i Aarhus

København

kort over København

Take away københavn
Kort over vores restauranter med Take Away i København

Take Away i Aarhus

Take Away i København

Få Madklubben hjem til dig

Du har sikkert allerede besøgt en af vores restauranter, men vidste du, at du kan få Madklubben som Take Away i København og Aarhus? Med få klik på din mobil får du den kvalitetsoplevelse, du kender fra vores restauranter, hjem til dig i privaten, så du blot skal slå benene op i sofaen i stedet for at stresse i køkkenet. Vores dygtige kokke sørger nemlig for at lave den lækreste mad, som du blot skal hente på en af vores restauranter eller få den leveret direkte til dit hjem i København og Aarhus.

Fremragende mad til små priser

På Madklubben gør vi alt i verden for at servere fremragende mad til fornuftige penge. Lige siden vores første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med den målsætning. Den ændrer sig ikke, når vi leverer mad til dig i København og Aarhus. Vi vil nemlig levere præcis den Madklubben-oplevelse, som du kender, lige til din hoveddør. Det er den gode oplevelse flere end 900.000 havde på vores restauranter i 2018, som nu kommer hjem til dig.

Mad ud af huset fra vores forskellige restauranter

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger. Her får du alt lige fra vietnamesiske forårsruller fra Hanzó, Shawarma-kittet fra Bazaar, pizza fra Frankies, meatballs fra Tony´s, carbonara fra Mamma’s, cuvettesteg fra Madklubben Vesterbro til et væld af andre retter. Nu er det blot op til dig at vælge, hvilket madhumør du er i, så lover vi at levere lige netop det, du craver.

Hent selv din Take Away eller få den leveret

Hos Madklubben har vi altid sagt, at du spiser du ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Det kan nu også ske hjemme hos dig. Ligesom, når du besøger os på vores restauranter i København og Aarhus, så er Take Away ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du lækker mad i overflod. Vi vil så gerne møde dig, så kig endelig forbi vores restauranter i København og Aarhus for at hente maden selv. Eller få den leveret lige til døren via JustEat, RoomService eller Wolt. Du kan desuden følge Madklubben på Facebook.