Take Away i København og Aarhus

Vi vil så gerne møde dig, så kig forbi og hent-selv din take away i den pågældende restaurant. Alternativt kan du få maden leveret lige til døren via Wolt, JustEat & RoomService i København samt Aarhus.

Find din Take Away via den kategori din mave hungrer efter eller via kortet nederst. I København samt Aarhus.

Take Away i København

Populære

Steak

Take away - Vegetarisk & Vegansk

Pizza & Burger

Takea away - Pasta

Asiatisk

Dessert

Take Away i Aarhus

Populære take away

Steak

Vegetarisk & Vegansk take away

Pizza & Burger

Pasta

Dessert

Aarhus

kort over Aarhus

Take away aarhus
Kort over vores restauranter med Take Away i Aarhus

København

kort over København

Take away københavn
Kort over vores restauranter med Take Away i København

Få Madklubben hjem til dig

Du har sikkert allerede besøgt en af vores restauranter, men vidste du, at du kan få Madklubben som Take Away i København og Aarhus? Med få klik på din mobil får du den kvalitetsoplevelse, du kender fra vores restauranter, hjem til dig i privaten, så du blot skal slå benene op i sofaen i stedet for at stresse i køkkenet. Vores dygtige kokke sørger nemlig for at lave den lækreste mad, som du blot skal hente på en af vores restauranter eller få den leveret direkte til dit hjem i København og Aarhus.

Fremragende mad til små priser

På Madklubben gør vi alt i verden for at servere fremragende mad til fornuftige penge. Lige siden vores første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med den målsætning. Den ændrer sig ikke, når vi leverer mad til dig i København og Aarhus. Vi vil nemlig levere præcis den Madklubben-oplevelse, som du kender, lige til din hoveddør. Det er den gode oplevelse flere end 900.000 havde på vores restauranter i 2018, som nu kommer hjem til dig.

Mad ud af huset fra vores forskellige restauranter

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger. Her får du alt lige fra vietnamesiske forårsruller fra Hanzó, Shawarma-kittet fra Bazaar, pizza fra Frankies, meatballs fra Tony´s, carbonara fra Mamma’s, cuvettesteg fra Madklubben Vesterbro til et væld af andre retter. Nu er det blot op til dig at vælge, hvilket madhumør du er i, så lover vi at levere lige netop det, du craver.

Fordelene ved Take Away

Hvis du, som så mange andre danskere, er vild med vores mad, skulle du tage at prøve Take Away fra Madklubben. Det kan være, at du hellere vil have en intim aften derhjemme, har haft en lang dag på job, har tømmermænd, eller simpelthen bare ikke er i humør til at tage ud at spise – men du samtidig har lyst til lækker kvalitetsmad i rigelige mængder. Take Away giver mulighed for, at du kan spise din favoritret fra en af vores mange restauranter i dit eget hjem, i egne omgivelser og uden at skulle tænke på at tage ud for en dør. Det vil altså sige, at du kan have præcis det tøj på, du har lyst, og du kan spise maden foran fjernsynet, eller imponere dine gæster med et flot dækket bord og endnu lækre mad– det er helt op til dig.

Hent selv din Take Away eller få den leveret

Hos Madklubben har vi altid sagt, at du spiser du ude med god samvittighed på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften. Det kan nu også ske hjemme hos dig. Ligesom, når du besøger os på vores restauranter i København og Aarhus, så er Take Away ikke forbundet med de store økonomiske udfordringer. Til gengæld får du lækker mad i overflod. Vi vil så gerne møde dig, så kig endelig forbi vores restauranter i København og Aarhus for at hente maden selv. Eller få den leveret lige til døren via JustEat, RoomService eller Wolt. Du kan desuden følge Madklubben på Facebook.

Det bliver ikke nemmere

Når du bestiller Take Away kan du både vælge at få det leveret lige til døren fra en af vores leveringspartnere. Så har du rigeligt med tid til dagens og aftenens andre gøremål. Du har rig mulighed for at omdanne din egen stue til et arabisk paradis, hvis du bestiller mad fra Bazaar eller skabe intim italiensk stemning derhjemme, hvis du vælger at bestille pizza fra Frankies eller pasta fra Mamma’s.

Du kan også bestille din aftensmad og selv afhente den på vejen fra arbejde. Tag den med hjem og overrask dem derhjemme, eller tag den med ud og glæd en anden, du synes fortjener lidt god mad.

De eneste ting, du altså skal tage stilling til med Take Away fra Madklubben er, hvad du har lyst til at spise, hvor og hvornår du har lyst til at spise det, og om du vil have det leveret eller selv afhente maden. Resten tager vi os af.