Et attraktivt fordelsprogram
Madklubbens fordelsprogram giver virksomheder en række muligheder for at opnå fordele , når I besøger vores restauranter - om det er i forbindelse med firmaarrangementer, team-middage eller noget helt tredje.
Det er gratis at blive en del af fordelsprogrammet. Der er ingen bindinger eller omkostninger forbundet. Kun fordele for dig og din virksomhed.
Konceptet er simpelt. Du får fordele allerede fra sign-up. Og for hver gang din virksomhed besøger en af Madklubbens restauranter, optjener du kickback.
Fordelsprogrammet er for virksomheder, der jævnligt afholder møder, spiser ude i grupper på 10 personer eller flere, og holder sommermiddage og julefrokoster på restaurant.
Det er let at komme i gang
Vælg de personer, der skal have adgang til at drage nytte af virksomhedens fordele – og derefter er I automatisk i gang. Fordelene er gældende fra dag 1. Kickback opgøres årligt, kort efter årsskiftet.
OPTJEN KICKBACK
Bruger I mere end 250.000 på vores restauranter om året, opnår i 5% kickback. Efter 400.000 opnås 10% kickback af hele beløbet.
Alle fordele
Kickback
Optjen op til 10% kickback på restaurantbesøg.
Opstartsbonus
300kr gavekort til virksomhedens fordelsansvarlige
Direkte kontakt
Direkte kontakt til vores fordelsteam
Faktura
Besparelse på 250,- i fakturagebyr og den sendes direkte til jeres bogholderi med 14 dages kredit.
Velkomstbobler og gratis vand
Altid et glas gratis bobler og gratis vand ved restaurantbesøg for min 10 personer.
30 minutter ekstra
Altid gratis 30 minutters forlængelse af vores ad libitum koncept på Frankies
Nyhedsbrev
Særlige fordele, events og nyheder tilsendt regelsmæssigt.
Forrest i køen
I vil altid få tilbudt nye fordele før alle andre.
TILMELD JER
Bliv en del af fordelsprogrammet
Udfyld informationerne herunder
Madklubben
Mit navn er Anders Aagaard, og jeg er stifter og ejer af Madklubben. I 2007 havde jeg en drøm om at skabe en restaurant, hvor vi lavede god mad til fornuftige priser, serveret i smukke omgivelser af søde og smilende mennesker. En madklub. Om man var direktør eller 1. semester studerende på RUC, så skulle Madklubben være stedet, man kunne få en skøn restaurantoplevelse uden risiko for koldsved, når tjeneren kom med regningen.
Jeg ville skabe en kultur for at gå ud at spise i Danmark. Også på en almindelig halvgrå tirsdag, hvor restauranterne ofte var gabende tomme i 2007.
I dag er min drøm gået i opfyldelse. Og mere til. Én restaurant er blevet til mere end 35 på tværs af hele landet. Restauranter der kan alle noget helt særligt hver især. Så uanset om I er to eller 200 mennesker, så kan vi lave en løsning, der giver mening for jer.
Samtidig råder vi over tre frokostordninger, der ligesom restauranterne, også kan noget vidt forskelligt. For Madklubben handler ikke kun om mad – men også om mennesker. Ingen af de ting vi laver, giver mening uden gode mennesker.
Derfor har vi bygget et fordelsprogram til dig og din arbejdsplads, der kan sikre os endnu flere gode stunder sammen.