Siden 2007 har Madklubben vokset, og byder i dag velkommen på mere end 40 restauranter.

Anders Aagaard er stifter og ejer af Madklubben. I 2007 havde han en drøm. En drøm om at skabe en restaurant, hvor man lavede god mad, til fornuftige priser, serveret i smukke omgivelser af søde og smilende mennesker. En madklub - om man vil.

Uanset om man var direktør eller 1. semester studerende på RUC, så skulle Madklubben være stedet, man kunne få en skøn restaurantoplevelse uden risiko for koldsved, når tjeneren kom med regningen.

Jeg vil skabe en madklub. Skabe en kultur for at gå ud at spise - også på en halvgrå tirsdag i oktober.

Anders Aagaard

Anders' motivation var at skabe en kultur for at gå ud at spise i Danmark. En kultur hvor man også tager ud og spiser på en almindelig halvgrå tirsdag i oktober, hvor restauranterne ofte var gabende tomme i 2007.

I dag er drømmen gået i opfyldelse. Og mere til. Èn restaurant er blevet til mere end 40 på tværs af hele landet. Restauranter der alle kan noget helt særligt hver især. 

Anders aagaard

Et entreprenør-mindset
forankret i restaurantkoncepter.

Det er måske ikke decideret Sønderjysk, at have ambitioner så store som var man født og opvokset med the american dream omkring sig. Uanset hvad man begiver sig ud i. Men det går måske meget godt i spænd med, hvor uortodokst det tilsvarende er, som sønderjyde, at vokse op med drømmen om at skulle stå på de skrå brædder på Broadway. 

Ikke desto mindre - så er det præcis sådan Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben voksede op, hjemme i Sønderborg. Det lå altid i kortene, at den rapkæftede unge sønderjyde ville noget mere. Meget mere i virkeligheden. 

Det handlede om lysten til at opleve. Søgen efter at blive klogere på verden, og de mennesker man omgiver sig med. Ikke kun i Sønderborg. Men i hele verden. 

Madklubben blev en realitet netop på baggrund af kombinationen af alle disse ting. Ambitioner, eventyrlyst og nysgerrighed på mennesker.