Velkommen

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske, elegante retter, der blander det bedste fra det nordiske og franske køkken, er det her, du skal booke bord.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Grill København, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s Havnegade, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet: Pasta, vitello tonnato, og tiramisu. Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade for enden af Nyhavn.

Du kan også besøge os på Bistro Royal på hjørnet af Kongens Nytorv og GothersgadeDet er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller kommer direkte fra shoppingturen – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart. Spis morgenmad på hverdage sammen med forretningsforbindelsen eller vennerne, prøv de skønne frokostretter eller bliv forført af stemning om aftenen.

Bistro Royal fik i april 2016 en søsterrestaurant på Regnbuepladsen lige overfor Københavns Rådhus. Den hed oprindeligt Steak Royal, senere Brasserie Royal og hedder i dag MAMMA’s. Mamma’s har taget det bedste fra sine to uregerlige drenge – Tony’s og Frankies Pizza – og tilsat fantastiske råvarer fra hjemstavnen, Italien, og håndplukket sine favoritter i en indbydende menu.

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan også besøge den indbyggede cocktailbar enten før, efter eller helt uafhængigt af middagen.

Frankies Pizza finder du flere steder i landet. Men filialer i både København og Aarhus er der nok at tage af! Frankies er Madklubbens pizza joints med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails.

I oktober 2014 åbnede Hanzō: Vores asiatiske gastrobastard, som blander inspirationskilder lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzō lå oprindeligt ud til søerne på Nørrebro men flyttede i september 2017 til nye lokaler på charmerende Værnedamsvej i smørhullet mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Vores næste medlem af Madklubben-familien er Roberta, hvor vi tager dig på en latinamerikansk smagsrejse. Her kan du mæske dig i ceviche, antichuchos, tacos, et væld af grønne sides og de lækreste latinamerikanske cocktails. På Roberta får du en social madoplevelse, der for en stund sætter hverdagens trummerum på pause. Her kan du enten plukke mellem de mange delevenlige retter på menukortet eller tage med Roberta på en ekskursionstur fra Nørrebro til Syd- og Mellemamerika.    

Uanset om du har spist på en af vores Nørrebro-restauranter eller blot trænger til at slukke tørsten, så gøres det bedst på Bar Next Door. Her kan du slappe af og sippe både klassiske og kreative cocktails i designlækre omgivelser, som kombinerer moderne elegance med retrocool nips. Snup en plads i vinduet med udsigt over Søerne eller gå i cocktailhi blandt levende lys og glødepærer bagerst i baren – valget er dit.

I foråret 2017 udvidede vi for første gang Madklubben-familien til en helt ny kommune: Frederiksberg. Hos Madklubben Frederiksberg bliver du budt velkommen i elegante omgivelser i intet mindre end en gammel togstation. Restauranten serverer livretter af høj kvalitet lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Biografen og Metrostationen.

I den smukke, gamle PARK-bygning ved Østerbro Stadion huser vi Madklubbens elegante selskabs- og konferencelokaler komplet med kongeblåt gulvtæppe, designermøbler og – selvfølgelig – de sympatiske Madklubbenpriser. Her kan vi have op til 130 spisende gæster på én gang. På førstesalen finder du vores ekstra selskabslokale: Guldsalen. Med plads til op mod 60 personer er guldsalen et intimt alternativ, hvis du ønsker at afholde et selskab af mindre volumen.

Gå efter det røde ”Madklubben” neonskilt på Østerbrogade, og du vil finde Madklubben Østerbro – et imponerende stort spisested med imponerende små priser. Uanset om du får plads i “balsalen” komplet med åbent køkken og kig til grønsværen, i “orangeriet” med glasvægge ud til terrassen eller i det betagende “guldrum” er du garanteret en Madklubben-oplevelse ulig nogen anden i vores restaurantfamilie.

I baggården på Sortedam Dossering præsenterer vi et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, der byder på gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed. FOOD CLUB er et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.

I april 2018 bød vi velkommen til Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Bazaar er vores stilede og uimodståelige hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika Her byder vi indenfor til en lækker middag inden byturen, ligesom der skal være plads til tosomhed, familiestunder og forretningsspisninger.

I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000: Madklubben Aarhus. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel.

I Aarhus finder du også Madklubben Grill Aarhus. Her er inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Grill i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer vi fremragende mad til fornuftige priser!

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid, og vores gæster vil som de første blive opdateret her på Madklubbens Blog om nyheder, tilbud og andet godt. Trænger du til appetitvækkende inspiration, kan du også følge med ovre på restauranternes fælles Instagram-profil. Vi håber, du kan lide det!

Kærlig hilsen,

Anders Aagaard + Madklubben & Co