Velkommen til Madklubbens restauranter

I Madklubben gør vi den gode restaurantoplevelse tilgængelig for flere. På vores restauranter får du nemlig fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, serveret i skønne omgivelser af smilende og glade mennesker. Restauranterne, som du finder hos Madklubben, er alle indrettet i forskellig stil med mad inspireret af køkkener fra hele verdenen. Kvaliteten er altid i højsædet, og priserne er skruet ned i et overskueligt prisleje. Vi har derfor restauranter, der passer til enhver lejlighed. Du finder os i København, Aarhus og Esbjerg herunder.

Restauranter i København

I København kan du opleve hele 15 forskellige af Madklubbens restauranter. Her kan du besøge det klassiske franske hos Bistro Royal, eller smage på Mellemøstens farverige og spændende køkkener hos Bazaar. Lige meget om du, du foretrækker det ene frem for det andet, så er en ting sikker. Kvaliteten er i en klasse for sig, og priserne er altid overkommelige, når du besøger en af Madklubbens restauranter.

Restaurant Roberta
ÅBENT
Roberta
Sortedam Dossering 3, 2200
Bar på Vesterbro
ÅBNER SNART
Bar Next Door
Sortedam Dossering 3, 2200
Restaurant Madklubben Grill København
ÅBENT
Grill København
Pilestræde 23, 1112
Restaurant på Østerbro
ÅBENT
Madklubben Østerbro
Østerbrogade 79, 1. sal, 2100
Restaurant på Frederiksberg
ÅBENT
Madklubben Frederiksberg
Solbjergvej 6, 2000
Restaurant indre København
ÅBNER D. 16 JUNI
Bistro-de-Luxe
Store Kongensgade 66, 1264
Tag-selv-bord restaurant København
ÅBNER D. 3 JUNI
Food Club København
Sortedam Dossering 7C, 2200
Restaurant Bistro Royal
ÅBENT
Bistro Royal
Kongens Nytorv 26, 1050
Restaurant Hanzo
ÅBENT
Hanzo
Værnedamsvej 14, 1619
Restaurant Bazaar
ÅBENT
Bazaar
Dronningens Tværgade 21, 1302
Italiensk restaurant
ÅBNER D. 9 JUNI
Tony's
Havnegade 47, 1058
bar vesterbro
ÅBNER SNART
Bjørns
Vesterbrogade 64, 1620
Madklubben Vesterbro
ÅBENT
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62, 1620
Restaurant Mamma's København
ÅBNER D. 9 JUNI
Mamma's København
Regnbuepladsen 3-5, 1550
Pizza restaurant
ÅBENT
Frankies København
4 Frankies i København
Det hele startede i Store Kongensgade, hvor vi åbnede den første restaurant i 2007, og i 2018 kunne vi endelig byde velkommen i vores første restaurant i Jylland. Uanset hvilken side af sundet du befinder dig på, garanterer vi en unik smagsoplevelse i alle vores restauranter.

Restauranter i Aarhus

Vores fem restauranter i Aarhus er alle unikke på hver deres måde. Du finder blandt andet vores restaurant Madklubben Aarhus, som har beliggenhed i det smukke og historiske toldkammer i Aarhus centrum. Her får du klassiske retter med masser af smag til lave priser. Er du derimod på udkig efter et mere ”down to earth”-sted, så kan du kigge forbi Frankies vores italienske pizzeria. Her har vi skruet op for farverne, når vi serverer pizzaer og fantastiske cocktails, som er perfekte til alle lejligheder.
Restaurant centralt i Aarhus
ÅBNER D. 4 JUNI
Madklubben Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000
Pizza restaurant
ÅBENT
Frankies Aarhus
Mejlgade 45, 8000
Restaurant Århus
ÅBNER SNART
Food Club Aarhus
Klosterport 6, 8000
Italiensk restaurant
ÅBENT
Mamma's Aarhus
Frue Kirkeplads 1, 8000
Restaurant Aarhus
ÅBENT
Grill Aarhus
Åboulevarden 32, 8000

Restaurant i Esbjerg

Restaurant Esbjerg
ÅBENT
Madklubben Esbjerg
Skolegade 44, 6700
Pizza restaurant
ÅBNER SNART
Frankies Esbjerg

Skolegade 48, 6700

Med mere end 20 restauranter finder du altid en lækker restaurantoplevelse hos Madklubben. Uanset om du er i humør til det klassiske franske køkken, det smagfulde mellemøstlige, det farverige latinamerikanske eller bare vil spise lækker pasta hos vores italiensk mamma, så har Madklubben restauranten klar til dig.

Menuerne varierer fra restaurant til restaurant, men er altid bygget op omkring den gode smag og de friskeste råvarer. I alle vores restauranter finder du desuden altid minimum én vegetarisk og én vegansk forret, hovedret og dessert. I Madklubben gør vi meget ud af, at vores mad skal være tilgængelig for de fleste. Derfor får du 1 ret for omkring 125 kr., 2 retter for cirka 200 kr. og 3 retter for 225 kr. eller deromkring på vores restauranter.

Vi er i fuld udvikling, og nye restauranter kommer hele tiden til. En ting tør vi dog godt at love – vi bliver ved med at servere velsmagende mad til fornuftige priser.

Søger du mere inspiration, kan du følge Madklubben på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler indhold fra alle vores restauranter på begge sider af sundet.