Madklubben som arbejdsplads
Klubmentaliteten
Vi har i et værdisæt i Madklubben, som vi alle er ansvarlige for at efterleve og opretholde. Vi har en klar intention om at blive den bedste arbejdsplads i branchen – og det kræver en indsats af alle vores ansatte. For uden hinanden er vi ingen.
Vi tror på dig
Det hele bunder i tillid. For tillid bygger selvtillid. Selvtillid er handlekraften til empowerment. Vi tror på dig, så du kan tro på dig.
Vi har tillid til, at du kan træffe de rigtige beslutninger – både når der skal siges til og fra. Og træffer du en velovervejet beslutning – har du mandat til det. Vi har din ryg.
Tillid er nemlig det, der gør det sjovt, trygt og familiært at gå på arbejde. Ja ja, tillid lyder måske kedeligt på papiret. Men dét er det ikke. For det er det, der gør, vi har hinandens ryg og tror på hinandens styrke og handlekraft.
Alle kan og skal bidrage
Alle kan og skal bidrage
Vi er ingen uden hinanden. Det giver styrke at vide, at man er en del af ét fællesskab. Et fællesskab hvor alle arbejder i samme retning og stræber efter de samme mål.
Og vores mål er alt fra de overordnede omsætningsmål til de små, men mindst lige så vigtigt mål. At en vagt er sjov, at man bliver tættere som team – og at man gør gæsterne glade – både gennem service- og gastronomisk niveau.
Men vi kan kun opnå det sammen. Ingen i Klubben er stærkere end det svageste led. Derfor løfter vi i flok – men bidrager personligt.
Vi vokser kun, hvis du gør
Vi vokser kun, hvis du gør
En ting er helt sikkert. Klubben når aldrig sit fulde potentiale, hvis ikke holdet bliver bedre undervejs. Vi tror på, der kun findes to stadier – afvikling og udvikling.
Derfor er det altafgørende at vi hele tiden flytter os fremad. Derfor har vi sikret os, at uanset hvor du befinder dig i virksomheden, har mulighed for at bygge ovenpå og udvikle dig, i den retning du brænder for.
FORTÆLLINGER FRA KLUBBEN
Anne
I videoen kan du høre Anne fortælle om at være køkkenchef i Madklubben.
Køkkenchefen har stor frihed til at præge både menuen og retningen på sin restaurant. I samarbejde med en gastronomisk chef, tester og udruller de nye menuer fem gange årligt. Samtidig styrer køkkenchefen slagets gang i køkkenet, hvor de som leder er et forbillede for resten af teamet i køkkenet.
David
I videoen kan du høre David fortælle om sin rolle som Floor Manager.
Floor manageren har en afgørende rolle for at sikre standarden for et højt serviceniveau på restauranten. Det er dem, der har det store overblik på gulvet – og de fungerer i øvrigt også som et forbillede for tjener-teamet. Den rolle kan være det næste naturlige skridt i din udvikling i Madklubben efter at have været tjener. Det er også en rolle med store udviklingsmuligheder efterfølgende.
Rasmine
I videoen kan du høre Rasmine fortælle om sin rejse i Madklubben og sin rolle som restaurantchef på Bistro Royal.
Restaurantchefen er en afgørene faktor for succes på restauranten. De har det overordnede ansvar for den daglige drift. Det indebærer blandt andet at sætte det rigtige team på både gulvet og i køkkenet. Samtidig sikrer de et højt serviceniveau, og at alt står knivskarpt, så gæsterne får en mindeværdig oplevelse.
Anders Aagaard
Hør vores CEO og grundlægger, Anders Aagaard, fortælle om sin ambition om at skabe en virksomhed, som de ansatte brænder lige så meget for, som han selv gør. Der skal være rum til nye idéer og personlig udvikling. Netop derfor sætter han stor pris på sparring med alle, der arbejder i Madklubben.
Ledige stillinger
- ServicemedarbejderRestaurantHillerød
- KokRestaurantMadklubben Catering
- Corporate Sales ExecutiveRestaurantMadklubben HQ
- Corporate Sales ExecutiveRestaurantMadklubben HQ
- Salg- og GæsteserviceansvarligRestaurantHanzō Storkøbenhavn
- BartenderRestaurantClementine
- KøkkenmedhjælperRestaurantFood Club
- Floor ManagerRestaurantMadklubben Østerbro
- Floor ManagerRestaurantFood Club Amager
- TjenerRestaurantFood Club Amager